PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103910}

Paulina

La usurpadora
1998
7,8 2,1 tys. ocen
7,8 10 1 2054
Paulina
powrót do forum serialu Paulina

dla mnie ten carlos daniel wcale nie wygląda na ojca .niema wnim rzadnego ojcowskiego uczucia
.jest poprostu zbyt sztywny ,nigdy z tymi dziecmi się nie bawił .oglądalam ,,zaklęte serce ,i mogę
przyznać że w ignaciu więcej bylo widać uczuć ojcowskich .tak samo mogę powiedzieć o rogeliu w
zakazanym uczuciu .mariano w serce klarity .rodrigo w ,ukrytej milości ,w miłość i przeznaczenie w
damianie długo by wymieniać .bo w tym carlosie danielu widać jakby tych dzieci nie kochał
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wydaje mi się, że on taki właśnie miał być :) Taką miał do odegrania Fernando rolę :) Przecież Paulina niejednokrotnie wypominała mu, że wcale nie zajmuje się dziećmi, chyba każdy zauważył, że jemu tylko kobiety były w głowie :P

użytkownik usunięty
SlodkaZmijka

Nie wiem ,ale wydaje mi się ,że w Niewoli uczuć też był znieczulicą ,w esmeraldzie ,mari z przedmieścia on chyba nie lubi dzieci

Hmmm w sumie nie przyjrzałam mu się pod tym względem w innych telkach, ale obejrzyj go sobie w Porque el amor manda, tam ponoć świetnie zagrał ze swoją serialową córeczką :) W Paulinie właśnie taką rolę miał do odegrania. Oglądałam z nim bloopersy z różnych telek i sprawiał wrażenie bardzo sympatycznej osoby, może nie ma po prostu drygu do dzieci, może dlatego, że nie ma własnych :D

użytkownik usunięty
SlodkaZmijka

Kiedyś obejrze.