OPIS:
Kiedy ojciec Catherine (gościnnie Rob Stewart) ponownie chce wziąć ślub, przyszła panna
młoda i jej druhny próbują znaleźć córkę parę na wesele. Niechętna swataniu, Cat (Kristin
Kreuk) niechętnie przyznaje, że widziałaby się z kimś i zwierza się Vincentowi (Jay Ryan), że
chciałaby, aby to on był jej parą. Na weselu, Cat dowiaduje się, że grant badawczy, który Evan
(Max Brown) ostatnio dostał, aby badać zmutowane komórki DNA znalezione na miejscowym
miejscu zbrodni. Kiedy mówi Vincentowi o teorii Evana jak komórki się zmieniły i stały bardziej
podobne do zwierzęcych, a mniej do ludzkich, odkrywa, że przypadkowe spotkanie może
zmienić kurs ich związku. Tymczasem Tess (Nina Lisandrello) i Joe (Brian White) przekroczyli
romantyczną granicę pomimo faktu, że Joe jest żonaty.
Co o tym sądzicie??? Jak myślicie- o co będzie chodziło z tym przypadkowym spotkaniem?? :))
"przypadkowe spotkanie może zmienić kurs ich związku"
Bardziej o to mi chodziło...
To jest opis 9 odcinka, a tu chodzi chyba o związek Catherine i Vincenta, no nie?
mi chodziło o to, że Evan ma materiał z metra, miejsca w którym był porwany i dzięki grantowi dowiaduje się tego, co jest uwzględnione w opisie odcinka, a ta informacja na pewno namiesza w serialu
byłoby prościej jakby spoilery wklejać chronologicznie
opis 1x08
"JT (Austin Basis) podejrzewa, że Catherine (Kristin Kreuk) wyzwala przemiany Vincenta (Jay Ryan), więc aby obalić tą teorię, Vincent pozwala JT wstrzyknąć mu endorfiny i środki uspokajające, które wprowadzają go w stan amnezji. W retrospekcjach, Vincent wspomina swój czas w Afganistanie, kiedy otrzymał swoją pierwszą ranę postrzałową oraz pamięta, kto wstrzyknął mu substancję zmieniającą DNA. Również wspomina jak inni żołnierze doświadczyli nieprzewidywalnych skutków ubocznych, w tym stan amnezji i zostaje odciążony wiedzą, że to nie Cat powoduje jego zaciemnienia. Vincent dzieli się swoją pamięcią o Murifield z Cat, która przeżywa niektóre wspomnienia jak swoje własne. Następnie, jak Cat i Tess (Nina Lisandrello) badają próbę zabójstwa nastoletniej gwiazdy pop (gościnnie Max Schneider), Evan podejrzewa, że Cat celowo chroni samosprawiedliwego, który uratował ją w metrze."
no to żeśta pojechali po bandzie, 2 odcinki naprzód omówione. Zero zaskoczenia z oglądania następnych odcinków. Dzięki :(
hmm, a czego się spodziewałaś w temacie o takiej nazwie z adnotacją "Uwaga Spoiler! Ten temat może zawierać treści zdradzające fabułę"?
Zauważyłam :P Więc jestem ciekawa kiedy w końcu coś się rozkręci :D W końcu mamy już 8 odcinek niedługo :P
coś się powinno wydarzyć, bo po 9 czeka nas przerwa świąteczna, a odcinek 10 nosić będzie tytuł "On thin ice"
Przed przerwą świąteczną na pewno zakończą odcinek tak żeby widzowie nie mogli się doczekać następnego - więc może wtedy.
1x09 zapowiada się coraz ciekawiej -> http://tvline.com/2012/11/05/beauty-and-the-beast-cast-bridget-regan/