Szukam nowego serialu do pogladanie.A wiec mam pytanie czy warty jest ten serial czasu?
szukasz odpowiedzi na dyskusji zauroczonych fanek tego serialu? uzyskasz odpowiedz ze jasne :D nie zrazaj sie tylko pilotem, bo wielu ludziom sie nie podobal (ja do nich nie naleze). ale jak najbardziej polecam!
Jeśli interesują Cię seriale tego typu to możesz spróbować.
Jak Ci się nie spodoba zawsze możesz przerwać oglądanie.
Ja bym raczej popatrzyła recenzje, a nie pytała się na forum, czy warto oglądać, bo i tak wiesz, co Ci odpowiedzą.
:)
Na początku moze Ci sie wydawać kiepski (chociaz mnie od razu wciagnal) ale pozniej akcja bardzo fajnie sie rozwija.Ja polecam!
o ja może też zapełnię sobię pustkę do następnego odcinka i obejrzę wszystkie odcinki od poczatku do konca :D
i ja! i ja !! Ja to w sumie trzeci raz zacznę od początku oglądać :D Proszę się nie śmiać ze mnie ;PP
Ja drugi! ;D Ale z przyjemnością! ;D
Może jakoś zbierzemy się w większym gronie i w większej ilości osób na to np. weekend przed 14.03 poświecimy? ;D
Czyli musimy sobie zabukować weekend 8-10.03 i rozłożyć tak odcineczki, by obejrzeć całość :D
szkoda ze nie mozna zalatwic jakies maratonu BatB w kinie hehe cala noc powtorek serialu :D
Szkoda! ;D Ale wyobrażasz sobie ten nasz zbiorowy jęk w kinie?? Przecież by nas od razu z sali wywalili ;)))
ostro by bylo :D wystarczy ze kiedys bylam we 4 z kolezankami w kinie, myslaysmy ze po filmie nas zlinczuja jak jeczalysmy kilkakrotnie na raz :D
Ja byłam ze znajomymi w dwanaście osób na Zaćmieniu.. to była masakra, rzucanie się popcornem, komentowanie na głos, wybuchy śmiechu.. beka straszna ;) Na szczęście pół sali się tak samo zachowywało, więc w sumie wina była zbiorowa, a my się aż tak nie wyróżnialiśmy ;)
no jak wszyscy sie tak zachowywali to nic dziwnego ze sie nei wyroznialiscie :D u nas tylko my hehe no ale wracajac do tematu fajnie by bylo sie tak zebrac i obejrzec maraton powtorek serialu :] co to by byla za noc :D
Niezapomniana! :D
Mam nadzieje, ze chociaż nie w kinie to za pośrednictwem neta uda nam się w ten weekend obejrzeć i obgadać wszystkie epki B&B jakie były do tej pory ;D
ja to juz ze 4-5 razy obejrzalam wszystko tylko tak na 10sekundowkach jak cos mnie nie interesowalo, a ukochane sceny od 1 do ostatniego odcinka to nie zlicze ile razy, wiec spoko nie jestes najgorsza :D
ja tez sie pisze na powtorki, wlasnie sie zbieram zeby moze po jednym odcinku dziennie obejrzec tylko czy dam rade na jednym skonczyc...... hmm:D
No ja sie niestety tak w ten serial wkrecilam ze juz wszystkie 14odc obejrzalam teraz czekanie ;/
No ja tą przerwę 3 tyg. umilam sobieoglądaniem B&tB od początku!:)
Widzę, że zaczynamy maraton z dniem dzisiejszym ;)