Kiedy będzie wiadomo coś o dalszym ciągu? Chociaż jak patrzę na oglądalność w stanach to marnie to widzę.
Ja niestety mam pecha i co się wciągnę w jakiś serial to go po 1 sezonie likwidują (np. Moonlight - do tej pory powtarzam sobie co jakiś czas). A jakieś bzudrne seriale w których już nie wiedzą kogo, z kim i dlaczego ciągną w nieskończoność. Oby mnie teraz mile zaskoczyli. A Amerykanie - no coż, czego można oczekiwać od ludzi którzy wychowali się na chorych talk show typu Jerry Springer. Masakra.
ja czasami sie zastanawiam ze chyba wolalabym zeby byl jeden sezon serialu ktory mi sie podoba, ale fajnie zakonczony, w zasadzie zeby byl koniec, niz mialoby byc 5 robionych na sile, ze juz neiwaidomo o co chodzi, mam tak z VD, uwielbialam ten serial, sezon 1 super, drugi ok, ale teraz 4 to juz porazka, az mi sie juz nie chce ogladac nowych odcinkow tak mnie wqrza, ale do 1 sezonu wracam, bo lubie go :) a nienawidze juz jak nie ma kontynuacji a pierwszy sezon konczy sie jakby mial byc drugi, i wtedy czuje wqrwienie, niedosyt, itp :D ciekawa jestem co bedzie z tym, ale nawet jakby mialo nie byc sezonu 2 (tfu, tfu) to chcialabym zeby zakonczyli go fajnie :) zebym mogla kiedys do niego wrocic, obejrzec caly od pcozatku do konca i czuc zaspokojenie :)
Mam dokładnie takie samo zdanie. Byłoby kiepsko jakby i tu wymyślali fabułę na siłę, tak jak w VD (już przestałam oglądać, ostatnie odcinki były tak bzdurne, że nie dałam rady), ale jeszcze jeden sezon mile widziany.
Przeżyłabym jeśli byłby tylko jeden sezon, ale w ostatnim odcinku zamknęliby wszystkie wątki i dali jakieś normalne zakończenie. Ale znając amerykańskich scenarzystów to pierwszy i ostatni sezon zazwyczaj kończy się beznadziejnie, a w zasadzie to się nie kończy i widzowie muszą się domyślić reszty :(
Jak widać jest z nami dobra strona mocy ;)))
http://24.media.tumblr.com/2f2c8f5c3c4c7d7e110885c949bf6e50/tumblr_mkdxr84lub1s0 gvcco1_500.jpg