PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

2 sezon

ocenił(a) serial na 7

Kiedy będzie wiadomo coś o dalszym ciągu? Chociaż jak patrzę na oglądalność w stanach to marnie to widzę.

ocenił(a) serial na 8
majia

cos ci amerkanie gustu nie maja :D

ocenił(a) serial na 7
joanman

Ja niestety mam pecha i co się wciągnę w jakiś serial to go po 1 sezonie likwidują (np. Moonlight - do tej pory powtarzam sobie co jakiś czas). A jakieś bzudrne seriale w których już nie wiedzą kogo, z kim i dlaczego ciągną w nieskończoność. Oby mnie teraz mile zaskoczyli. A Amerykanie - no coż, czego można oczekiwać od ludzi którzy wychowali się na chorych talk show typu Jerry Springer. Masakra.

ocenił(a) serial na 8
majia

ja czasami sie zastanawiam ze chyba wolalabym zeby byl jeden sezon serialu ktory mi sie podoba, ale fajnie zakonczony, w zasadzie zeby byl koniec, niz mialoby byc 5 robionych na sile, ze juz neiwaidomo o co chodzi, mam tak z VD, uwielbialam ten serial, sezon 1 super, drugi ok, ale teraz 4 to juz porazka, az mi sie juz nie chce ogladac nowych odcinkow tak mnie wqrza, ale do 1 sezonu wracam, bo lubie go :) a nienawidze juz jak nie ma kontynuacji a pierwszy sezon konczy sie jakby mial byc drugi, i wtedy czuje wqrwienie, niedosyt, itp :D ciekawa jestem co bedzie z tym, ale nawet jakby mialo nie byc sezonu 2 (tfu, tfu) to chcialabym zeby zakonczyli go fajnie :) zebym mogla kiedys do niego wrocic, obejrzec caly od pcozatku do konca i czuc zaspokojenie :)

ocenił(a) serial na 7
joanman

Mam dokładnie takie samo zdanie. Byłoby kiepsko jakby i tu wymyślali fabułę na siłę, tak jak w VD (już przestałam oglądać, ostatnie odcinki były tak bzdurne, że nie dałam rady), ale jeszcze jeden sezon mile widziany.

joanman

Przeżyłabym jeśli byłby tylko jeden sezon, ale w ostatnim odcinku zamknęliby wszystkie wątki i dali jakieś normalne zakończenie. Ale znając amerykańskich scenarzystów to pierwszy i ostatni sezon zazwyczaj kończy się beznadziejnie, a w zasadzie to się nie kończy i widzowie muszą się domyślić reszty :(

ocenił(a) serial na 10
majia

Jak widać jest z nami dobra strona mocy ;)))
http://24.media.tumblr.com/2f2c8f5c3c4c7d7e110885c949bf6e50/tumblr_mkdxr84lub1s0 gvcco1_500.jpg

ocenił(a) serial na 7
KKZientarska

I niech moc będzie z nami - przynajmniej na 2 sezon.

ocenił(a) serial na 10
KKZientarska

Z taką mocą to musi się udać ten 2 sezon :P