PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

jak dla mnie jeden z lepszych odcinków :)
a Wy jak uważacie ?:D

ocenił(a) serial na 9
runawaygirl

Vincent jest wkurzający do granic, Tori tak samo. Bardziej polubiłam Tess i Gabe'a. JT traci powoli w moich oczach. Zaskoczył mnie występ naszego rodaka - Pawła Szajdy, nie wiem czy się cieszyć czy załamywać ręce, bo myślałam, że Paweł mierzy trochę wyżej...

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

wg mnie to jeden z ciekawszych bo w końcu się coś działo :D ale masz dużo racji , V. zmienił się nie do poznania, też zaczyna mnie znerwiać starsznie . Tess od poczatku lubie :D a Gabe'a od nie dawna :) co do JT racja - chce Jt z pierwszego sezonu :) Dokładnie Paweł kiepsko sobie poradził...

ocenił(a) serial na 9
runawaygirl

chyba kiepsko u niego z angażami skoro wkręcił się w taką rólkę, epizodzik ;D Vlad ? ryli ?!

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

ha ha , dokładnie :D
tonący każdej burty się chyta - czy jakoś tak :D

runawaygirl

ee całkiem spoko, umiera przyjaciel Tess, ale co tam, impreza urodzinowa ważniejsza
żenada

ocenił(a) serial na 9
monabezogona

dookładnie ! do tego Vince się ujawnia a ani jego rodzice ani bratanek nie pojawiają się by nacieszyć się jego powrotem do świata żywych yyyym

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

no dokładnie , to jest dziwne , a niby ten bratanek tak go podziwiał że się z nim nie skontaktował wogóle .

ocenił(a) serial na 10
monabezogona

fajnie ujęte , ale racja, kiepskie to było..

runawaygirl

fakt, są niedociągnięcia, ale rodzice nie mogli wrócić, a przynajmniej nie ojciec, bo ojciec zginął. Powinni scenarzyści bardziej uważać na to co robią. A dodam jeszcze, że trzymam kciuki za Cat i Gabe'a! :D

karolinee1994

aaa....! jeszcze jedno jak dla mnie 2 najlepsze odcinki serialu to 2x10 i i Satrun returns, kiedy Cat miała urodziny i całowała się z nieco zapomnianym już (a szkoda :() Evanem. Natomiast odcinek 10 serii 2 świetny ze względu na to jak Cat zagrała Marę i tę chemię między nią i Patrickiem i na koniec pocałunek z Gabem! :) cudo! :D

ocenił(a) serial na 10
karolinee1994

ja uważam że mogli opóźnić ekranizację a bardziej popracować nad detalami i szczegółami, bo to dużo traci w oczach oglądającego.
ja jestem faworytką całego pierszego sezonu, wszytskie odcinki oglądałam z chęcią i ciekawośćią, natomiast drugi sezon już nie daje takiej świeżości i tego co mnie ciągnęło przy pierwszym :)
zgadzam się Cat jako Mara udane w 100%, rewelacyjnie zagrane i mogłaby być nieco podobna do tej postaci zawsze, byłoby ciekawiej :)
ja ostatio też zaczynam kibicować Cat i Gabe;wi ale i tak mały sentymencik mam do Vinca, jakby powrócił V. z pierwszego sezonu to oczywiście byłby moim numerem jeden :)

runawaygirl

tak, Vin z pierwszego sezonu to jest to, ale teraz jakoś wolę Gabe'a, którego wcześniej nie znosiłam. Zobaczymy co scenarzyści wymyślą z nimi. O dziwo wydaje się, że Cat jest zainteresowana Gabem. Ciekawi mnie jeszcze jak pociągną watek jej ojca i czy w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
karolinee1994

dokładnie V. pierwszy sezon tak , drugi- nie :D ale pewno na chwile obecną można zapomnieć o starym V.
miałam tak samo, początkowo G. nie lubiłam, a teraz coraz bardziej :) pasuje fajnie do Cat w tym sezonie :)
ciekawe właśnie co oni mogą ciekawego wymyśleć , a jak narazie to o jej ojcu cicho :D