Jak wyżej- Coś jest nie tak.
Pierwszy sezon oglądało się o wiele lepiej niż drugi. Obecnie nie jest źle, ale jest nijak. Zobaczymy co pokażą do końca sezonu...
zgadzam się w 100%. jak dla mnie drugi sezon nie był wogóle przemyślany, w porównaniu z pierwszym to kicha i tyle
Dokładnie, i dlatego zawiesiłam oglądanie 2 sezonu. Rozczarował mnie niestety, zwłaszcza po dobrym 1 sezonie :/
mnie też rozczarował ten sezon. pierwszy to było coś drugi to klapa, ale mimo wszystko kontunuuje oglądanie, choć nie wiem jak długo :)
ale tak mnie serial wkrecił że nawet filmik zrobiłam :D he he :P
Ja tak się wkręciłam po kilku odc 1 sezonu :) normalnie nie mogłam doczekać do nast tygodnia i nowej dawki Cat i Vincenta! :D właściwie trudno mi powiedzieć, czemu się nagle zniechęciłam- może to po prostu przez brak czasu- ale jak przestałam oglądać w okolicach 7 odc tak już nie ciągnie mnie żeby to wznowić.
ja zaczełam dopiero koło chyba 2 stycznia tego roku oglądać i pierwszy sezon w kilka dni pochłonęłam, ale drugio to tak męczylam ale i tak mnie ciekawi co bedzie dalej :D
To jest tak, że jak się nawet nie ma teoretycznie czasu to na serial, który się chce bardzo obejrzeć i tak się go znajdzie. :)
Tymczasem tutaj kiedy on ni ziębi ni grzeje, nie ma jakość chęci oglądania. :|
Zgadzam się stuprocentowo- serial dla mnie się skończył po prostu. Mówi się trudno :)