PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Ileż można

ocenił(a) serial na 4

Pierwszy sezon był całkiem ok, ale teraz to już masakra. Cała akcja opiera się tylko na jednym: główni bohaterzy nie mogą się zdecydować czy chcą/mogą/powinni być razem. Jak jedno chce to drugie nie może, jak drugie może to pierwsze nie wie czy chce. Serial na początku był dosyć ciekawy, ale teraz to jakaś tragedia. Opuściłam specjalnie kilka odcinków, przeglądnęłam ostatni i znów to samo, nawet nie mam wrażenia żebym coś opuściła, Vicent odchodzi, później wraca, Cat mówi mu żeby odszedł, a na koniec spotkanie na balkonie. Ileż można ciągnąć akcje w ten sposób?

eve_roarke

Myślę, że powinnaś oglądnąć te kilka odcinków, bo to co się teraz dzieje jest powiązane z wydarzeniami z poprzednich odcinków. Choć zgodzę się, że to lekko irytujące. Scena, gdy Vincent musi (czy też nie musi) uciekać, żegna się z Cath, a ona mówi, że chce być z nim ze bez względu na wszystko. Vincent nie zgadza się w pierwszej chwili, lecz po monologu Cath zmienia zdanie. A wtedy ona do niego : "Nie mogę uciekać." To rzeczywiście beznadziejny paradoks.

eve_roarke

Przejrzałam nie przeglądnęłam koleżanko :) Dziewuchy no trochę racji macie ,szczerze to czasami tęsknie za początkami tego serialu ,ale z drugiej strony nie wolałabym, żeby odcinki opierały się na tym samym schemacie ,można powiedzieć ,że teraz przynajmniej się coś dzieje , bo co innego mają wymyślić jak nie niuanse po między 2 głównymi postaciami ?

Woodkid

A wszystko przez tę głupią Tori.
SPOILER
Gdyby się nie ujawnił mediom i światu, mógłby uciec i spacerować wcale niedaleko stąd, tym bardziej, że rozwalono Muirfield(?).
I nie wiadomo, po co mu to było, skoro nawet nie spotkał się dzięki temu z rodziną i przyjaciółmi.