PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Cat i Vincent wrócą do siebie ? :D

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

Sama się zastanawiam, po dzisiejszym odcinku mam większe wątpliwośći, szczególnie po pocałunku Cat i Gabe'a. Ale jakby wrócili to już nie będzie ta sama para co wcześniej, więc myśle że oni raczej nie wrócą do siebie.

ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

wrócą do siebie ! przeciez to oczywiści to o nich film ! głowni bohaterzy ;p

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

niby tak , ale jak dalej taka "wciągająca" akcja będzie to szybko nie wrócą :D
ale zobaczymy co przyniesie nowy odcinek :D

użytkownik usunięty
MrsVampire

To, że są endgame jest pewne... Bardzo im shippowałam, ale w tym sezonie Vincent jest do nie zniesienia i uważam, że na tym etapie Cat jest lepiej bez niego. Facet musi się ogarnąć zanim będzie chciał do niej wrócić, a z pewnością tak się stanie.

ocenił(a) serial na 8

no tez tak myśle ;p byle tylko on sie nie przespał z tamtą a ona z Gabe ;p

ocenił(a) serial na 10

znając serial jak Cat zacznie układać sobie na nowo życie z Gabe'm to Vincent zapragnie do niej powrotu :D

użytkownik usunięty
runawaygirl

Niech spada na drzewo;)

ocenił(a) serial na 10

jeśli by był taki jak w pierwszym sezonie to inaczej bym myślała :D

ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

oby se z nim nic nie układala.

MrsVampire

Bezsensu. Jak mają nie być razem to ja nawet tego nie oglądam wiecej.

ocenił(a) serial na 10
czarna404

po 11 odc sama się zastanawiam czy wrócą do siebie :D
a jeśli tak to nie prędko , chyba :P

ocenił(a) serial na 10
czarna404

ale i tak kilka scen z nimi mi się podobało ;)

ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

Na pewno w końcu to serial Piękna i Bestia więc musza tak to by nie miało sensu.

MrsVampire

Zgadzam się bo cały czas jakby byli ze sobą to też by nie było fajne....za słodko by było. Teraz będą z innymi partnerami i na wzajem sobie robią na złość by byli o siebie zazdrośni a to doprowadza do nieprzyjemnego zachowania z obu stron. W końcu zauważą że są dla siebie przeznaczeni. W 2 sezonie przecież Vincent spotkał się ze swoim kolegą z wojska tez bestią i doszło do sporu o dziewczynę kolego.... a na końcu tego odcinka Vinc powiedział że jak by ją stracił też by się tak zachowywał jak jego kolega ( zwariował i był gotowy na zemstę po stracie swojej ukochanej ) No i stracił przez co się tak zachowuje dziwnie co stwierdziła i była zaskoczona tym faktem Catherine .

ocenił(a) serial na 8
MariNa22

dla mnie to durne ! ja chce by oni byli razem zawsze na dobre i złe . A nie ze sie rozstają i nowi partnerzy , Szok jeśli Cat sie prześpi z Gabem a Vincent z tą rudą Suczką Tori to mnie szlak trafi, juz bym nie wracala do niego .
Wkurza mnie to wtedy jestem niecierpliwa. Jak by ją kocham nie znalazł by se innej.

MrsVampire

Wątpię żeby przespali się ze swoimi nowymi partnerami. W kolejnym odcinku albo za 2 znowu coś będzie między nimi pewnie bo między Vincentem i Cat jest dużaaaa chemia.

MariNa22

na pewno będą ze sobą, ale błagam! nie teraz. Teraz wolałabym, żeby się scenarzyści skupili na Catherine i Gabe, którego bardzo polubiłam.

MrsVampire

Nauczcie się ludzie oznaczać spoilery!
Dopiero zaczęłam oglądać serial i chociaż to dość oczywiste że ta dwójka będzie razem, to jednak to że się rozstaną i inne tego szczegóły wolałabym odkryć oglądając serial, a nie patrząc tylko na tematy komentarzy...
Dla jasności - tak, zobaczyłam tylko to co się wyświetliło na głównej stronie serialu przy komentarzach i nie czytałam odpowiedzi, bo nie jestem osobą która się najpierw prosi o spoilery, a później na nie narzeka...
Dlatego proszę, błagam wręcz! Oznaczcie ten temat jako spoiler i pamiętajcie o takich szczegółach na przyszłość.
I nie zjadajcie mnie za wypowiedzenie własnego zdania.

ocenił(a) serial na 4
MrsVampire

Bez sensu bo najpierw Cat cały 1 sezon mówi że wszystko dla Vincenta poświęci, że są sobie przeznaczeni a potem chce normalnego życia ;/
Najpierw nie dała się zostawić by potem sama odejść xd
A Vincent też się dziwny zrobił ;<
Trudno, czekamy jak to się skończy :)