Sama się zastanawiam, po dzisiejszym odcinku mam większe wątpliwośći, szczególnie po pocałunku Cat i Gabe'a. Ale jakby wrócili to już nie będzie ta sama para co wcześniej, więc myśle że oni raczej nie wrócą do siebie.
niby tak , ale jak dalej taka "wciągająca" akcja będzie to szybko nie wrócą :D
ale zobaczymy co przyniesie nowy odcinek :D
To, że są endgame jest pewne... Bardzo im shippowałam, ale w tym sezonie Vincent jest do nie zniesienia i uważam, że na tym etapie Cat jest lepiej bez niego. Facet musi się ogarnąć zanim będzie chciał do niej wrócić, a z pewnością tak się stanie.
znając serial jak Cat zacznie układać sobie na nowo życie z Gabe'm to Vincent zapragnie do niej powrotu :D
po 11 odc sama się zastanawiam czy wrócą do siebie :D
a jeśli tak to nie prędko , chyba :P
Na pewno w końcu to serial Piękna i Bestia więc musza tak to by nie miało sensu.
Zgadzam się bo cały czas jakby byli ze sobą to też by nie było fajne....za słodko by było. Teraz będą z innymi partnerami i na wzajem sobie robią na złość by byli o siebie zazdrośni a to doprowadza do nieprzyjemnego zachowania z obu stron. W końcu zauważą że są dla siebie przeznaczeni. W 2 sezonie przecież Vincent spotkał się ze swoim kolegą z wojska tez bestią i doszło do sporu o dziewczynę kolego.... a na końcu tego odcinka Vinc powiedział że jak by ją stracił też by się tak zachowywał jak jego kolega ( zwariował i był gotowy na zemstę po stracie swojej ukochanej ) No i stracił przez co się tak zachowuje dziwnie co stwierdziła i była zaskoczona tym faktem Catherine .
dla mnie to durne ! ja chce by oni byli razem zawsze na dobre i złe . A nie ze sie rozstają i nowi partnerzy , Szok jeśli Cat sie prześpi z Gabem a Vincent z tą rudą Suczką Tori to mnie szlak trafi, juz bym nie wracala do niego .
Wkurza mnie to wtedy jestem niecierpliwa. Jak by ją kocham nie znalazł by se innej.
Wątpię żeby przespali się ze swoimi nowymi partnerami. W kolejnym odcinku albo za 2 znowu coś będzie między nimi pewnie bo między Vincentem i Cat jest dużaaaa chemia.
na pewno będą ze sobą, ale błagam! nie teraz. Teraz wolałabym, żeby się scenarzyści skupili na Catherine i Gabe, którego bardzo polubiłam.
Nauczcie się ludzie oznaczać spoilery!
Dopiero zaczęłam oglądać serial i chociaż to dość oczywiste że ta dwójka będzie razem, to jednak to że się rozstaną i inne tego szczegóły wolałabym odkryć oglądając serial, a nie patrząc tylko na tematy komentarzy...
Dla jasności - tak, zobaczyłam tylko to co się wyświetliło na głównej stronie serialu przy komentarzach i nie czytałam odpowiedzi, bo nie jestem osobą która się najpierw prosi o spoilery, a później na nie narzeka...
Dlatego proszę, błagam wręcz! Oznaczcie ten temat jako spoiler i pamiętajcie o takich szczegółach na przyszłość.
I nie zjadajcie mnie za wypowiedzenie własnego zdania.