PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Po obejrzeniu dziesiątek podobnych seriali, z kolejnego odcinka na kolejny już zaczyna się odczuwać zmęczenie
sytuacjami w których filigranowa dziewczyna pokonuje trzech przynajmniej półtora raza cięższych mężczyzn.
Bardzo ubolewam, że niewiele jest seriali w których ukazana jest chociaż namiastka realiów, a jeśli jakiś jest to kończy
się na jednym sezonie, ponieważ nie ma oglądalności.

Drobnostki takie jak brak potu i zmęczenia podczas biegania to już wydaje się standard. Podobnież jak "piękność" większości postaci.

ocenił(a) serial na 2
h8r3d

Całkowicie się zgadzam, obejrzałam kilka odcinków żeby nie oceniać po jednym ale serial jest prawie że nie do przełknięcia. Bardzo sztuczny i naciągany.

ocenił(a) serial na 6
Katatonika

Ja obejrzałem chyba 8 odcinków ale będę dalej oglądał z przymrużeniem oka, ponieważ główny wątek dość ciekawie się rozwija

h8r3d

Nie będę na siłę nikogo przekonywać, pasuje mi bardzo, zrobiony w tematyce, która mi odpowiada, nie każdemu musi...

ocenił(a) serial na 6
Iwona2610

Mnie tematyka odpowiada ale szczegółowość została zaniedbana.

Chociażby w odcinku 1x10 zostaje postrzelona i ma ranę prawie przy obojczyku, a na początku 1x11 plaster od rany ledwo wystaje jej zza topu jakby rana była na piersi.

h8r3d

Whoaa kolego skoro rzucasz "dziesiątkami podobnych seriali" ,to podaj chociaż parę przykładów ... To ,ze ten serial jest nie dopracowany ,być możne jest prawdą ,ale jest to amerykański serial i raczej nie należy się spodziewać nadto realnego przedstawiania rzeczywistości .