PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Kreuk...

ocenił(a) serial na 3

Niestety, kompletne drewno ta laska. Porównując jakościowo serialiki o niczym dla młodzieży, to mogłaby się wiele uczyć od dziewczyn z "Pamiętników Wampirów". Przetrwałem 2 pierwsze odcinki i odpuściłem. Niewiarygodna zwłąszcza główna bohaterka, ujmowana specjalnie w przybliżeniach ładniutkiej twarzy, ale już śmiesząca w roli detektyw, nawet w sposobie sięgania po broń.
Mogą sobie z K.Stewart łapki podać. Żenada.

eternal_champion

A myślałam,że tylko ja mam takie zdanie o tym serialiku :) Super detektyw z twarzą 17 latki i jedną miną, wygląda jakby miała porażone mięśnie twarzy... Fabuła też mnie nie powaliła, a dotarłam do odcinka 3! :D

ocenił(a) serial na 3
eternal_champion

Serial do bani! Watki kryminalne słabe, przewidywalne, zero zaskoczenia. Pani detektyw :-) bystrzacha ze aż strach, popatrzy na zwłoki i ma już wszystkie dane o mordercy :-), a jak ja przycisnęli w 2 czy 3 odcinku to w 2 sekundy wychlapała wszystko o bestii :-) infantylna panienka z cipowatą bestią. Producenci chyba kierują ten serial dla 12 latków, bo na pewno nie dla mnie. Kto chce niech ogląda, ja już nie strawie 7 raz tego samego tekstu pod koniec każdego odcinka: "ufam ci -wiem ze mnie nie skrzywdzisz" - a mógłby jej jakąś szramę na policzku zrobić przynajmniej to by mnie zaskoczyło. hihihi i te 2 panie detektyw goniące przestępców na ulicy w butach na obcasie i z rozwianymi wywałkowanymi włosami - boskie. Trochę szacunku dla widza - naprawdę nie wszystko musi być super realne - na ale bez przesady!!! Dla mnie na 3 i nie oglądnę ani jednego więcej odcinka.

eternal_champion

No, ja również miałam nadzieję związaną z tym serialem, ale obejrzałam może z 5 odcinków, główna bohaterka nie umie grać i jest wkurzająca, a fabuła śmiechu warta, liczyłam na coś lepszego, więc chyba jeśli kolejne odcinki będą kiepskie, to przestanę oglądać.