PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Cat i Vincent byli idealną parą w pierwszym sezonie, w drugim oboje są już innymi ludźmi. Ogólnie
drugi sezon jest odrobin dziwny i ciężko się go ogląda, ale wolę już żeby Cat była z Gabe'em.
Połączenie ją z powrotem z Vincent'em będzie naciągane.

ocenił(a) serial na 8
Strength_tw

nigdy !!! Cat być z Vincentem i koniec kropka . Przecież to serial Piękna i bestia , ;p

Strength_tw

Według mnie i tak do siebie wrócą , to kwestia czasu , tak mi się wydaje . A co do drugiego sezonu to zgadzam się z tobą , jest po prostu gorszy ... Moim zdaniem połączenie cat i gabe'a jest naciągane , przecież to on chciał rozszarpać cat na strzępy i zabić vincent'a . To on był powodem tego całego zamieszania pod koniec sezonu 1 , a cat z czasem tak po prostu o tym zapomniała , to ich związek jest naciągany :3

Woodkid

Wiem, że pewnie do siebie wrócą, ale w ogóle teraz postać Cat teraz jest nieprzemyślana, była tak szaleńczo zakochana w Vincencie, dopiero co się rozstali, a ona już z Gabe'm się wiąże. :)

użytkownik usunięty
Strength_tw

ale byl jakis przeskok czasowy chyba przed ostatnim badz wczesniejszym odcinkiem.. albocos zle zrozumialam;p zdawalo mi sie, ze odkad Vince sieujawnil minelo pare miesiecy ;p

użytkownik usunięty
Strength_tw

ja od poczatku nie chcialam ich razem, ale ze wzgledu na chemie pomiedzy nimi nie przeszkadzalo mi to tak, jak obecnie (chemia siadla totalnie)