Hej ! Co sądzicie o najnowszym odcinku ?
Osobiście mam bardzo mieszane odczucia, nie spodziewałam się tego, że uśmiercą Evana...
Szkoda, lubiłam na niego popatrzeć plus ten akcent...:(
A no szkoda :( Kilka tygodni temu już była taka informacja co do Evana , tylko nikt w nią nie wierzył .Wprowadzają więcej dramatu , aby nie było nudy . ..........a akcent miał uroczy :)
jak dla mnie to jest gwóźdź do trumny, JT już nie sypie kawałami jak na początku, powiedzmy, że jeszcze Gabe wydaje się jako tako interesujący, ale poza tym ciemność, Muirfield już wie, jak wygląda Cat więc powinni ich zaraz złapać, ale oczywiście ona/on/oni im będą na miliony sposobów co odcinek uciekać
Sama jestem ciekawa jak to rozwiążą .Muirfield wie już o C&V. Jak pozbędą się Muirfield to się nam zrobi "Moda na sukces" Uciekać ?! ale ile można !!! -chyba że to będzie 1 i ostatni sezon -oby nie:)Co mnie zaciekawiło to rodzice Cat ?? Co do Evana -szkoda , ale też nie może tak być , że w końcu się dowiedział i przeszedł na stronę C&V- zrobiłoby się tłoczno .Chociaż będzie ciężko zastąpić Evana , jednak liczę na to że może uda im się wprowadzić do obsady , osobę która go zastąpi .A co do humoru J.T to ostatnio naprawdę go brakuje ....Zobaczymy co się wydarzy w kolejnych 4 odcinkach :)
Może zużyją Evana na części. ;-)
Nie wykluczone, że go jeszcze zobaczymy w wydaniu potwora Frankensteina. :-D
Jak ktoś czeka na napisy , to Kosovitz i mp20 już je przetłumaczyły i są na chomik...u :)
Patrząc po sposobie w jaki układa się akcja, zaczynam myśleć że rzeczywiście to będzie pierwszy i ostatni sezon. Mam nadzieję, że nie, ale przez te kilkanaście odcinków pojawiło się wiele wątków, które odpowiednio rozwinięte mogłyby tworzyć przynajmniej 3 sezony. Jednak dzięki temu w akcji następuje dużo zmian i nie jest nudno, dlatego liczę, że serial będzie miał kolejny sezon, bo naprawdę mi się spodobał ; )