PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Odcinek 6- Worth

ocenił(a) serial na 10

Jak wam się podobał ten odcinek? MI bardzo,chyba najbardziej ze wszystkich odcinków, moim zdaniem serial się rozkręca... a możecie mi wytłumaczyć, czy Cat i Vincent są razem? Bo niby coś tam gadali, ale ja nigdy nie kumam takich rozmów:D Nie mogę doczekać się 29.11 <3

użytkownik usunięty
Luuulu

UWAGA SPOILERY! NIE CZYTAĆ JAK KTOŚ NIE OGLĄDAŁ ODCINKA!
Jak dla mnie też najlepszy odcinek. Oni nie są razem... w każdym bądź razie Vincent uważa, że przez to kim on jest to nie zasługuje na jej uczucie. A Catherine przyznała się co do niego czuje, ale była zła przez cały czas bo myślała, że on ją olał i tak po prostu nie przyszedł na tą kolacje. Ciekawi mnie akcja z tymi niekontrolowanymi przemianami Vincenta, ciekawe czym to jest spowodowane. Może wyjaśni się coś w przyszłym odcinku... Niestety trochę na niego poczekamy. ;/

ocenił(a) serial na 10

szkoda:( czekam i czekam na ich pocałunek <3 słodko to wyglądało jak ona go tak po policzku pogłaskała;3 mnie też interesują te niekontrolowane przemiany, zawsze na koniec odcinka przechodzą mnie dreszcze. ciekawe czym są one spowodowane, no niestety... poczekamy;(

ocenił(a) serial na 7
Luuulu

ale jesli dobrze widze to 29 sa 2 odcinki:)

ocenił(a) serial na 10
bochniarka_filmweb

o jejku naprawdę? było by bosko &lt;3

Edit:odcinek 7
29 listopada 2012
(USA)
Out of Control
odcinek 8
29 listopada 2012
(USA)
Trapped

Chyba masz rację;3

ocenił(a) serial na 7
Luuulu

no wlasnie, lekki szok, ale chyba raczej by sie nikt nie pomylil :D

użytkownik usunięty
bochniarka_filmweb

nie no wątpię żeby dali 2 odcinki, to raczej nie realne... niestety. ;) Dodaje promo następnego odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=Br7hiav4SA4 Zapowiada się dosyć brutalnie. ;)

ocenił(a) serial na 10

kiedys tak kiedys zrobili, nie z tym serialem, ale jakiś był dodany podwójnie, cieszyłabym się <3

ocenił(a) serial na 9
Luuulu

to akurat fakt ja bym się nie obraziła na dwa odcinki :)

Teri

To taki remake "Pod osłoną nocy" tam ona dziennikarka, tu policjantka, tam wampir tu bestia..Dobrze pamietam jak Mick poszukiwał antidotum by znów stać się człowiekiem, co mu sie nawet na krótko udało, by znów wrócić do postaci wampira... trochę jest tych analogiii.... B&B trafiło u mnie na podatny grunt. Widac, to czym został szprycowany Vincent zaczyna w jego organiźmie dominowac...skutkiem czego poznajemy te negatywne skutki..... i bardzo dobrze, bo serial się rozkręca i nie daje oczywistych rozwiązań na tacy, pozostawiając widza w niepewności.......Szkoda ze tyle trzeba czekac na kolejny odcinek... :( W mojej ocenie serial bardzo fajny.