Kiedy będzie odcinek 7 ? Premiera ma być 29.11 czyli dzisiaj ale nigdzie go jeszcze nie ma. Nie
wiecie o której ok. będzie dodany ten serial ? Bardzo go lubie i nie moge się doczekać. I jeszcze
kiedy będą dodane napisy ? Może ktoś przetłumaczyć ? I podobno mają być dzisiaj 2 odcinki.
Premiera nowego dzis o 21:00 czasu amerykańskiego, także nasza 03:00 w nocy. Jutro rano już będzie można obejrzeć. Nie będzie 2 odcinków, to tylko plotki...
no wymiękłam na tym odcinku a końcowa scena po prostu mnie rozwaliła, jak Vincent siedział zamkniety w klatce........ Uwielbiam ten serial.
ups zapomniałam, przepraszam, nie było to zamierzone. Emocje. Dzięki za przypomnienie o spoilerach. Myslałam, ze juz ogladaliście :/
jest jeden odcinek i po angielsk jest na torrentach jak znajde napisy po ang to może przetłumacze i wstawie...
dobry odcinek, coraz bardziej lubię Evana, a jeśli ktoś szuka polskich napisów to wstawiłam staropolskim obyczajem na cho mika ;)
czyli bardziej lubisz jak ta Cate jest z Evanem niz z Vincentem? a myslalam ze tylko ja jedna to zauwazam:D a co do napisów sa one wgrane w odcinek czy mozna sciagnac same napisy?