PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Kiedy będzie odcinek 7 ? Premiera ma być 29.11 czyli dzisiaj ale nigdzie go jeszcze nie ma. Nie
wiecie o której ok. będzie dodany ten serial ? Bardzo go lubie i nie moge się doczekać. I jeszcze
kiedy będą dodane napisy ? Może ktoś przetłumaczyć ? I podobno mają być dzisiaj 2 odcinki.

użytkownik usunięty
Filmomaniaczka15

Premiera nowego dzis o 21:00 czasu amerykańskiego, także nasza 03:00 w nocy. Jutro rano już będzie można obejrzeć. Nie będzie 2 odcinków, to tylko plotki...

Zgadza się.Zaraz po zakończeniu emisji TVD , leci BatB

Filmomaniaczka15

no wymiękłam na tym odcinku a końcowa scena po prostu mnie rozwaliła, jak Vincent siedział zamkniety w klatce........ Uwielbiam ten serial.

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Dzięki za spoiler. :/

dzia_filmweb

ups zapomniałam, przepraszam, nie było to zamierzone. Emocje. Dzięki za przypomnienie o spoilerach. Myslałam, ze juz ogladaliście :/

ocenił(a) serial na 7
Filmomaniaczka15

jest jeden odcinek i po angielsk jest na torrentach jak znajde napisy po ang to może przetłumacze i wstawie...

Filmomaniaczka15

dobry odcinek, coraz bardziej lubię Evana, a jeśli ktoś szuka polskich napisów to wstawiłam staropolskim obyczajem na cho mika ;)

użytkownik usunięty
kosovitz

O są już napisy genialnie. Dzięki! ;)

kosovitz

czyli bardziej lubisz jak ta Cate jest z Evanem niz z Vincentem? a myslalam ze tylko ja jedna to zauwazam:D a co do napisów sa one wgrane w odcinek czy mozna sciagnac same napisy?

agab1987

eee, chodziło mi o samą postać Evana, póki co nie jestem ani w team Cacent, ani Cavan ;p
ps. u mnie są same napisy