Podoba mi się coraz bardziej,. Poza tym wydaje mi się ze odcinki
składają się tak z 60% spraw zawodowych Cat, a tylko 40% Cat& Vincent. Chciałabym w
odwrotnej kolejnosci....... Co jak co moze mnie i pokreciło, ale uwielbiam ten serial.
Mam wrażenie, że ta dziewczyna z którą Vincent był w armii pojawi się w którymś momencie.
Pewnie się gdzieś przyczaiła i pokaże się u Vincenta i razem będą próbowali przetrwać.
A Cat będzie się czuła zagrożona bo nie będzie w Team Beast.
Tak jak Logan czuł się "gorszy", gdy w życiu Max pojawił się Alec.
Mnie osobiście wątki kryminalne w ogóle nie interesują.
Partnerka Cat działa mi na nerwy.
a co do partnerki Cat, faktycznie jakas taka "nie do pary" :)...ogólnie sympatyczna, ale jakas taka.....zimna? :)
A mi o dziwo partnerka Cat nie działa na nerwy - nawet ją lubię.
Też wydaje mi się, że ta dziewczyna jeszcze kiedyś wróci. Odcinek udany, chociaż faktycznie za mało prywatnego życia, za dużo spraw zawodowych.
JT bez okularów nie poznałam ;)
Niestety wygląda na to, że odcinek ma ok 41,5 min i po prostu w wersjach które oglądałyśmy nie ma tylko napisów końcowych.
tam jest urwany jeden wers dialogu, Vincent na samym końcu mówi , że Cat da radę, bo zrobią to razem
odcinek niezły, JT haha nie mogę z tego gościa, też go nie poznałam bez okularów, Tess w tym odcinku była nad wyraz zjadliwa ;p
Evan coraz bardziej kombinuje i dobrze, musi być w serialu kto myśli, zaraz coś tu jest nie tak'
Odcinek 9 promo: http://www.youtube.com/watch?v=jGSOtZ3I3Nk
Sneak Peek: http://www.youtube.com/watch?v=0SMp-Biuw38
Wygląda na to, że wreszcie się coś rozkręci w relacjach Cat & Vincent ;)
W koncu,ile mozna czekac;D Pewnie z 2 odcinki bd spikneici a potem sie ta dziolszka z wojska pokaze i sprowadzi ich z powrotem z raju na ziemie.Albo jakas inna/inny?;P
Wielki plus za retrospekcje, fajnie było zobaczyć Vincenta gdy jeszcze spędzał czas z ludźmi. Zgadzam się z wami, mogli by trochę mniej czasu poświęcać pracy a więcej relacji Cat&Vincent, chociaż przyznam, że sprawa z tego tygodnia była rewelacyjna, a ten młody koleś to normalnie parodia Biebera haha (tylko lepszy). Nie mogę sie doczekać przyszłego tygodnia! Przeczuwam, że doczekamy się wreszcie upragnionego pocałunku. ;D
Ten gościu który grał gwiazdora to Max Schneider - jest wg mnie sto razy lepszy od Biebera.. Śpiewa i jest naprawdę spoko gościem;P Uwielbiam go ... Odcinek super... ja też nie mogę się już doczekać the first kiss of Beauty and the Beast :D a moim zdaniem po sezonie 1 finał na lato będzie jeszcze ktoś wiedział prawdę o Vincencie ( Stawiam na jedno lub dwoje Tess + Evan)...
A wiecie jaką ja mam teorie a propos narzeczonej?
Będzie na ślubie ojca Cat.
Może jako gość Panny Młodej albo czyjaś osoba towarzyszącą.
I pewnie zakończą odcinek przerażonym wyrazem twarzy Vincenta, skołowaną miną Cat i zszokowaną narzeczoną wyrzucającą z siebie jedno słowo: "VINCENT?!?"
To byłby niezły cliffhanger na czas przerwy świątecznej.
Co do Tess to odrzuca mnie od niej jej seksualne sfrustrowanie.
O niczym innym nie gada tylko jak się dobrać facetom do rozporka.
Nie przysporzy jej sympatii fakt, że SPOILER dobierze się do rozporka Joe (ich przełożony), który jest żonaty END OF SPOILER.