PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Szczerze to dawno nie oglądałem tak słabego serialu. Kicz straszny i do tego strasznie słaba gra
aktorska... jestem pewien że ten serial długo nie przetrwa sorry

ocenił(a) serial na 4
Fols90

Zgadzam się,straszna szmira.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
monabezogona

Elegancko powiedziane. Obejrzałam 6-lub 7 odcinków dokładnie nie pamiętam. I na tym poprzestałam.A tu ocene i opinie wystawiłam.Po to jest forum.

ocenił(a) serial na 3
kasiulek87

Ja obejrzałem 3 odcinki i więcej nie dało rady...

ocenił(a) serial na 4
Fols90

Schodzi z anteny. Bo słaba oglądalność, a ja się nie dziwie dlaczego!

ocenił(a) serial na 10
kasiulek87

Skąd takie rewelacje wytrzasnęłaś ?! podaj źródło !!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kasiulek87

nie schodzi z anteny bo aktualnie podano że będzie kolejny sezon:) i dobrze bo bardzo lubię ten serial :)

kaziulla17

A skąd de informacje?

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

Juz jest kolejny sezon,wlasnie czekam na 4 odcinek ktory bedzie jutro.

kasiulek87

Slaba ogladalnosc nie dziwie się skoro w USA leci dzien pozniej niż w Kanadzie.

Kamila9191

Dokładnie

ocenił(a) serial na 10
Strength_tw

Czytamy ze zrozumieniem ! Które seriale do skasowania ? Najsłabiej w tabeli Spoiler TV wypadają obecnie "Beauty and the Beast ale nie jest na czarno tylko na czerwono ! Likely -prawdopodobnie, co nie oznacza , że będzie skasowany .
Byłam przekonana , że tylko na pozostanie serialu ma oglądalność
Dostałam odp. ze spoiler. tv

Bazując na . spoilert v. pl/show/beauty-and-the-beast/ratings

Serial nie odnotował za dużego spadku w porównaniu z premierą, zważając na nową porę emisji i mocnego konkurenta ze strony "Sleepy Hollow", który wystartował wcześniej. Stacje przy decyzji o kolejnym sezonie patrzą głównie na wyniki w grupie docelowej (pożadana grupa przez reklamodawców), a także biorą pod uwagę DVR, odtworzenia online, a także coraz częściej "szum" w mediach społecznościowych. Nie sądzę, aby ubytek widzów był bardzo wysoki przez to, że jest dzień wcześniej w Kanadzie,

Więc jeszcze nic nie wiadomo .Ale jak usuną ten serial to się wścieknę !!!!!

ocenił(a) serial na 8
kasiulek87

Przecież wczoraj była premiera 3 odcinka 2 sezonu. To czy serial przetrwa zależy od 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Melatonina

Ha i są dobre wieści 2x03 oglądało 1,67 mln i 0.6 w demo .Więc jest REWELACYJNIE !!!!!!!

cat26

1,67 mln na USA to rewelacja? :D buhahaha

ocenił(a) serial na 8
Melatonina

No i niech leci oglądalność w górę aż do gwiazd !!! :)

Właśnie obejrzałam 2x03 i ehhh Vincent w garniturze <3

Melatonina

Ja dziś zaczęłam oglądać. Jak na razie jestem na 5 odcinku 1 sezonu ,ale bardzo spodobał mi się serial.

ocenił(a) serial na 8
cocoatea

To najfajniejsze odcinki dopiero przed Tobą :)

Fols90

A czego się spodziewasz po Kristen Kreuk? Plastikowa twarz bez emocji, twarz nieskalana żadną myślą. Ona nadaje się do stania na piedestale bo jest piękna, ale nie do grania, aktorstwo jest dla niej za trudne. Właśnie ze względu na nią jeszcze nie sięgnąłem do serialu i cały czas zastanawiam się czy warto.

ocenił(a) serial na 7
Fols90

A ja się nie zgodzę. Uważam, że mądrze są prowadzone relacje między bohaterami i to jest siłą tego serialu - nie skaczą wciąż w bok, nie śpią ze sobą od razu w pierwszych odcinkach, budują związek opary na zaufaniu. Między aktorami widoczna jest pewna chemia, co sprawia, że przyjemnie się ich ogląda, a ich kreacja jest wiarygodna. Odgrywane emocje są bardzo dobrze wyczuwalne, nie potrzeba do tego tysięcy min. Mam nadzieję, że serial przetrwa i doczekamy się kolejnego (3) sezonu:) Tym bardziej, że Pamiętniki wampirów i True Blood spadły na psy, a nowe seriale CW TV wcale nie zachęcają do oglądania.