PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Podobna tematyka?

ocenił(a) serial na 10

W weekend pochłonęłam pierwszy i drugi sezon Pięknej i Bestii i od wczoraj poszukuję czegoś, co by mi zapełniło tę
pustkę. Znacie może jakieś seriale z podobną tematyką? Ostatnio oglądałam mnóstwo seriali i ciężko jest mi znaleźć
coś, czego jeszcze nie widziałam, a co okaże się naprawdę dobre i mnie wciągnie w fabułę.

ocenił(a) serial na 8
natalena

Może Dracula z nbc przypadnie Ci do gustu C: ?
http://www.filmweb.pl/serial/Dracula-2013-661388

ocenił(a) serial na 10
werdortiger

Zaczęłam oglądać, ale jakoś mi się nie spodobał :)

ocenił(a) serial na 8
natalena

a może serial tego samego twórcy 'Pod osłoną nocy' ?
niestety oglądałam go jako 11/12 latka więc niezbyt pamiętam fabułę ale mi sie podobał :p

ocenił(a) serial na 10
werdortiger

Witam.
Jestem tu nowa. Całkiem niedawno natknęłam się na ten serial. Zaczęłam go oglądać na axn i w poniedziałek będzie ostatni odcinek pierwszej serii- niestety :(
Chciałam się zapytać gdzie można obejrzeć 2 sezon? Na yt widziałam tylko najważniejsze sceny z Vincentem i Cat- są może gdzieś dostępne całe odcinki?

ocenił(a) serial na 8
jaroszek_1

wszystkie odcinki możesz zobaczyć na serialeonline
chciałam ci wstawić juz gotowy link go serialu ale cos forum pisze o
niezgodności z regulaminem wiec musisz sobie na tej stroni poszukać ;p
ale nie rozpędzaj sie tak jak ja że wszystkie epizody obejrzysz przez 1-2 dni bo kolejny dopiero w poniedziałek XD

ocenił(a) serial na 10
werdortiger

Dzięki :) zaraz tam poszperam
Wiem, widziałam na yt. Nie mogę się już doczekać :)

ocenił(a) serial na 10
werdortiger

Właśnie o tym ostatnio myślałam. Oglądałam go, ale nie wszystkie odcinki. Niewiele pamiętam, oprócz tego, że mi się podobał i nie lubiłam tego prokuratora (?), który był z tą dziewczyną, w której podkochiwał się Mick :D Ale dzięki za przypomnienie o tym serialu!

ocenił(a) serial na 8
natalena

Trójkąt ale to trzy odcinki po 1 godzinie i 20 minut albo Samllville o młodym Clarku Cancie tam masz bestii i bestyjek od groma i trochę i gra Kreuczka i wielu fajnych młodych serialowych aktorów, albo caprika ale to już nawiązanie bardziej do robotów zwanych cylonami do tego fajnie ogląda się batelstar galactica bo to jedna rodzina , ja czekam na qontinum...

ocenił(a) serial na 10
agnieszkaoszczak

Wczoraj właśnie zaczęłam oglądać Smallville ze względu na to, że gra tam Kreuk. Trójkąt obejrzałam już jakiś czas temu, a Caprika nie przypadł mi do gustu :)

ocenił(a) serial na 9
natalena

Może nie do końca w temacie, chociaż na pewno jeśli chodzi o panią detektyw i jej pomocnika warunki są wypełnione, czyli polecam Castle. Może bez żadnych paranormalno/dziwności ale za to jest świetny i to chyba jedyny serial który z sezonu na sezon robi się lepszy, fabuła serialu jako całości i pojedyńczych odcinków śmieszna, dużo humoru i akcji, odrobina romantyki i założę się, że przynajmiej warto spróbować :)