PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Premiera 3 sezonu

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam informację, że premiera 3 sezonu BATB będzie miała miejsce w pierwszym kwartale
2015r.
Pozdrawiam fanów;)

Izaczek86

Za prawie rok? ło jeju... :/

ocenił(a) serial na 10
Lili89

no trochę trzeba poczekać ale zleci szybko;) teraz na jesień nie byłoby szans, bo musieliby już krecić odcinki a tego jeszcze nie zaczeli...miejmy nadzieje, że w pierwszym kwartale to może równie dobrze oznaczać, że w styczniu 2015;) a to już niecałe pół roku.

ocenił(a) serial na 4
Izaczek86

ciekawe, że jednak bedzie kontynuacja...

ocenił(a) serial na 8
Izaczek86

czemu tak długo ?

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

Nie wiadomo, oficjalnej daty premiery jeszcze nie ma, tą informację znalazłam na pewnej stronie (o pierwszym kwartale 2015r.) ale nie wiem na ile jest wiarygodna;)
http://datapremiery.pl/piekna-i-bestia-sezon-3-beauty-and-the-beast-season-3-pre miera-filmu-7766/

czytałam też lipcową wypowiedz jednego z twórców Pięknej i bestii, że zdjęcia do sezonu trzeciego zaczną się już w sierpniu...czekamy wiec na oficjalne info co do premiery

ocenił(a) serial na 10
Izaczek86

Na oficjalnym profilu Kirstin Kreuk można było przeczytać taki wpis :
The good news is #BATB S3 is coming to TV. The bad news is it's not until 2015. How can we be expected to wait that long?
Czyli, że są dobre wieści bo BaATB S3 będzie w telewizji ale nie prędzej niż w 2015 roku.

Moim zdaniem i tak trzeba się cieszyć, że jest taka możliwość, że będzie dalszy sezon :)

ocenił(a) serial na 8
Izaczek86

a dlaczego trzeba tak dlugo czekac ? inne seriale maja tylko dwa albo 3 miesiace przerwy.

ocenił(a) serial na 10
Izaczek86

A czy to prawda,że 3 sezon będzie miał tylko 13 odc :)

ocenił(a) serial na 10
kluska1518

Tak, sezon trzeci będzie krótszy niż dwa poprzednie, złożono zamówienie tylko na 13 odcinków BATB

ocenił(a) serial na 10
Izaczek86

Czy serial skonczy się na 3 sezonie?

ocenił(a) serial na 10
kluska1518

A tego nie wiadomo:) czy będzie sezon trzeci okazało się dopiero w trakcie końcówki emisji sezonu drugiego, jest to zależne od tego czy zostanie złożone zamówienie na kolejny 4ty sezon, a to zależy od wielu czynników, głównie od oglądalności jaką będzie miał serial. Okaże się w przyszłym roku, jednak już sezon trzeci był niejako zaskoczeniem więc możliwe, że będzie on ostatni.

ocenił(a) serial na 10
Izaczek86

Dziękuje bardzo za info.. mam nadzieje ,że na 3 sezonie się nie skonczy... Czekam z niecierpliwościa na serial :)

ocenił(a) serial na 9
Izaczek86

Hej widzę że ten post dodałaś już jakiś czas temu ale czy słyszałaś może jakieś nowe wieści co do tg kiedy będzie premiera 3-go sezonu??

ocenił(a) serial na 10
Tindela

Wczoraj wyczytałam, że wróci dopiero maj- czerwiec :/

ocenił(a) serial na 9
jaroszek_1

Dzięki wielki :)
Szkoda tylko że każą nam tyle czekać :(

ocenił(a) serial na 10
Tindela

to dlatego że Jane the Virgin i The Flash dostali pełne sezony a stacja nie chce zmieniać dnia emisji...
Trzeba zacisnąć zęby :)

ocenił(a) serial na 10
Tindela

premierę 3 sezonu znacznie opóźniono, miało być najpóźniej marzec a ostatecznie okazało się, że będzie to maj 2015, jest za to pocieszająca informacja i szczerze dość zaskakująca, że beatb zostało przedłużone:) i będzie 4 sezon!

Izaczek86

3 sezon wystartuje 21 maja i będzie miał 13 odcinków. Jest już oficjalna informacja.

ocenił(a) serial na 9
tequila_s

A nie wiesz może czy planują więcej sezonów czy może ten będzie ostatni?

ocenił(a) serial na 10
Tindela

Będzie też 4 sezon :) Stacja potwierdziła to oficjalnie

ocenił(a) serial na 7
Izaczek86

Premiera 3 sezonu 11 czerwca! Miała być 21 maja lecz z niewiadomych mi przyczyn została przesunięta. Cóż, czekaliśmy tyle, to poczekamy jeszcze te 3 tygodnie... Trochę przykra informacja, ale co możemy zrobić...?