Znalazłam informację, że premiera 3 sezonu BATB będzie miała miejsce w pierwszym kwartale
2015r.
Pozdrawiam fanów;)
no trochę trzeba poczekać ale zleci szybko;) teraz na jesień nie byłoby szans, bo musieliby już krecić odcinki a tego jeszcze nie zaczeli...miejmy nadzieje, że w pierwszym kwartale to może równie dobrze oznaczać, że w styczniu 2015;) a to już niecałe pół roku.
Nie wiadomo, oficjalnej daty premiery jeszcze nie ma, tą informację znalazłam na pewnej stronie (o pierwszym kwartale 2015r.) ale nie wiem na ile jest wiarygodna;)
http://datapremiery.pl/piekna-i-bestia-sezon-3-beauty-and-the-beast-season-3-pre miera-filmu-7766/
czytałam też lipcową wypowiedz jednego z twórców Pięknej i bestii, że zdjęcia do sezonu trzeciego zaczną się już w sierpniu...czekamy wiec na oficjalne info co do premiery
Na oficjalnym profilu Kirstin Kreuk można było przeczytać taki wpis :
The good news is #BATB S3 is coming to TV. The bad news is it's not until 2015. How can we be expected to wait that long?
Czyli, że są dobre wieści bo BaATB S3 będzie w telewizji ale nie prędzej niż w 2015 roku.
Moim zdaniem i tak trzeba się cieszyć, że jest taka możliwość, że będzie dalszy sezon :)
a dlaczego trzeba tak dlugo czekac ? inne seriale maja tylko dwa albo 3 miesiace przerwy.
Tak, sezon trzeci będzie krótszy niż dwa poprzednie, złożono zamówienie tylko na 13 odcinków BATB
A tego nie wiadomo:) czy będzie sezon trzeci okazało się dopiero w trakcie końcówki emisji sezonu drugiego, jest to zależne od tego czy zostanie złożone zamówienie na kolejny 4ty sezon, a to zależy od wielu czynników, głównie od oglądalności jaką będzie miał serial. Okaże się w przyszłym roku, jednak już sezon trzeci był niejako zaskoczeniem więc możliwe, że będzie on ostatni.
Dziękuje bardzo za info.. mam nadzieje ,że na 3 sezonie się nie skonczy... Czekam z niecierpliwościa na serial :)
Hej widzę że ten post dodałaś już jakiś czas temu ale czy słyszałaś może jakieś nowe wieści co do tg kiedy będzie premiera 3-go sezonu??
to dlatego że Jane the Virgin i The Flash dostali pełne sezony a stacja nie chce zmieniać dnia emisji...
Trzeba zacisnąć zęby :)
premierę 3 sezonu znacznie opóźniono, miało być najpóźniej marzec a ostatecznie okazało się, że będzie to maj 2015, jest za to pocieszająca informacja i szczerze dość zaskakująca, że beatb zostało przedłużone:) i będzie 4 sezon!