Promo odcinka "About Last Night"
http://www.youtube.com/watch?
annotation_id=annotation_3237322437&feature=iv&src_vid=YbPAMTIYviU&v=tbbHXm3X9f8
Ja się już nie mogę doczekać następnego odcinka :)
Szkoda, że 2 sezon dopiero teraz zaczyna się rozkręcać.
to jest nas już 2 :)
ja też nie mogę się doczekać, z zapartym tchem siedze i oglądam- nawet dzieciaki wiedzą że mama ogląda bestie i mają się grzecznie
bawić ;)
Mam nadzieje, że Cat w końcu zejdzie się z Vincentem...
To dobre dzieci jak szanują czas Mamy :)
Wątpię w takie zakończenie jakie teraz nam proponowano czyli Cat i Gabe. On jest przecież taaaaki nudny i zrzędliwy, wytrzymać nie można. W końcu połączą Cat z Vincentem pytanie tylko czy zdążymy to zobaczyć przed przerwą po 16 odcinku. Jeśli nie to czekanie na powrót będzie jak droga przez mękę :)
A czemu ma być przerwa? Bo ja nowa tu jestem i jeszcze nie we wszystkim się orientuje.
Dokładnie, chce się przypodobać Cat- podróż do Meksyku i cała reszta. Niech go ktoś porwie, zastrzeli ;)
Troche czasu mi zajęło zanim pojęły ale warto było :)
Gdzieś przeczytałam, że ze względu na dość niską oglądalność zrobią taką dłuższą przerwę i jakoś w kwietniu miałby serial wrócić, ale nie pamiętam czy się nie mylę.
Na filmwebie w odcinkach kiedy wychodzą też ostatni zapis z konkretną datą kończy się na 16 odcinku przy następnych jest tylko napisane, że w 2014 wyjdą. Miejmy nadzieję, że po przerwie jeśli będzie serial wróci z 3 sezonem najlepiej :)
Gabe mógłby znów być typem spod ciemnej gwiazdy, lepiej mu to wychodziło niż bycie Panem Idealnym, w dodatku człowiekiem.
Trochę mi brakuje współpracy Vin'a z Cat przy rozwiązywaniem śledztw.
Mam nadzieję, że jednak nie będzie tej przerwy bo chyba jajko zniosę ;)
Wysłałam petycje o 3 sezon i wszystkim koleżankom też kazałam :) mam nadzieję że to przyniesie rezultaty... jeszcze żaden inny serial tak mnie nie wciągnął.
Uzupełniali się we wszystkim... a teraz jakby rywalizowali ze sobą...
Ja dokładnie zrobiłam to samo, szkoda, że dopiero teraz zaczyna się rozkręcać ten 2 sezon. Niech coś zrobią z tym Gabem bo już na niego patrzeć nie mogę!!
najlepiej niech zejdzie na zawał ;) i w końcu będzie się można rozkoszować widokiem Vinca z Cat :D
Nie mogę się doczeka i to masakrycznie !!! Z ta przerwą to tak na serio, teraz dwa tygodnie czekania mnie dobijały a teraz aż tyle :( :(
Cholerka :(
To nie pozostaje nam nic innego jak oglądanie powtórek...
W zasadzie jak mam gorszy humor włączam sobie 1 sezon i oglądam od początku albo od odcinka, w którym skonsumowali swoją znajomość;) i od razu jest mi lepiej :P
Hehe :) Ja też mam zamiar wrócić do pierwszego sezonu, chodź i tak od czasu do czasu oglądam swoje ulubione sceny :D :D
No i przynajmniej nie idzie w boczki :D :D A można się delektować i rozkoszować :)
Mam tak samo :D
Na delegacji siedzę i jak już nic nie ma ciekawego do obejrzenia albo czekam na jakieś napisy to włączam sobie B&B i podziwiam :D
Nie BATB ale bardzo ta piosenka mi pasuje do tego serialu i mega mi się podoba i tak pomyślałam może i wam w ucho wpadnie :) :D haa i tak tematycznie do besti :D :d
http://www.youtube.com/watch?v=auzfTPp4moA&feature=youtu.be
Wpada w ucho i faktycznie pasuje do serialu :D
Z 2 sezonu mam tylko jedną ulubioną piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=Xt4A7iWy9ts mogłabym słuchać tego remix'u i oryginału na zmianę zapętlonego :D
Jak macie ochotę to zapraszam na forum serialu: piekna ibestia .jun .pl (bez spacji)chwilowo jest dosyć cicho ale w 1 sezonie sporo osób się udzielało, może uda się je znów ożywić :)
16 odcinek i koniec i dopiero w maju ?????? MASAKRA :( :( Jane racja ta piosenka w originale i przeróbce jest genialna !!! :)
no to pojechali po całości :(
w ogóle nie liczą się z naszym zdrowiem psychicznym ;)
dla mnie to jest motyw przewodni dla BATB http://www.youtube.com/watch?v=hhSA9H9Iaqw ;)
Na spoilertv znajduje się nowy fragment 16 odcinka , nie wiem dlaczego nie mogę dodać linka ;/
http://www.spoilertv.com/2014/03/beauty-and-beast-episode-216-about-last_9692.ht ml o to chodzi?
Tak :) a jak to zrobiłaś ?? mi cały czas wyskakiwało że nie mogę dodać posta bo zawiera treści niezgodne z regulaminem !! :(
Skopiowałam link, wkleiłam i tyle :) Nic mi się nie pojawiło, że niezgodne to jest z regulaminem.
Mi czasem pojawia się problem z odpowiedzią na post, klikam na "odpowiedz" i nie wyskakuje mi okienko, czasem 10 razy muszę próbować żeby komuś odpowiedzieć :/
Robiłam jak Ty i klikałam chyba ze 20 razy :) No nie wiem trudno może następnym razem się uda :)
Jeśli jest problem z dodaniem linka to po prostu trzeba wrzucić spację lub kilka żeby był podzielony ;)
Znalazłam ten serial dosłownie 4 dni temu i obejrzałam wszystkie dostepne odcinki. Jestem zachwycona. Nie moge się doczekać 16 odc. Mam pytanie, w jakim czasie po premierze USA, pojawia się odc z napisami?
To chyba jak większość najpierw po angielsku a później z napisami no chyba że ktoś ma silną wolę :P
Cholerny Gabe nie da za wygraną! Jak się pogodzili to Vinca aresztowali za zabójstwo! Koszmar a teraz podobno przerwa ma być do połowy maja! O co im chodzi!
też tak myślę właśnie oglądałam !!! to na pewno jego sprawka!!
cholera teraz ta przerwa ktoś wie ile dokładnie to będzie trwało ? następny odc. w Maju na pewno ?
własnie też słyszałam, że w maju. jego sprawka, taki dobry, ale mści się,Cat mu nie wybaczy, powiem Wam, że Vincent to takie ciacho, aż moja córka stwierdziła, że ten Pan jest ładny ;) Nie mogę w necie znaleźć nic konkretnego na temat jego zycia osobistego, chyba ma córkę.
Ta ma córkę urodziła mu się w 2013 czy jakoś tak :)
http://reviewsdamaga.blogspot.com/2013/06/novidades-sobre-jay-ryan-e-kristin.htm l
Kolejny odcinek ma być dopiero koniec kwietnia/początek maja nie podano jeszcze dokładnie kiedy :( :(\
Monika uduszę !!! Kurdę nie obejrzałam jeszcze odcinka a już wiem co się stało !! :( :( Oznaczajcie spoilery...
ollcia jest dostępny na dedd.tv możesz sobie obejrzeć nawet teraz, ale jest chyba najlepszy z tych wszystkich z 2 sezonu naprawdę siadaj i oglądaj
podobno, tak czytałam, że dopiero w połowie maja mają puścić resztę odcinków bo 2 sezon ma ich też 22 odcinki, nie doczekam się jajo zniosę:)))
wiem że jest już zresztą ściągam ale nie miałam kiedy obejrzeć..... Ja tez nie wiem jak dotrwam do maja :(
Dziewczyny, jestem tu nowa, ale łączę się z Wami w bólu...po 4 dniach non stop oglądania serialu, zaczywam odczuwac pustke i niedosyt :( Mimo tego, że już mam 3 z przodu, to wkręciłam się niesamowicie:)
Iwona2610 ja też raczej jestem nowa- od ok 2 tyg tu przesiaduje:) U mnie dzień bez Vincenta to dzień stracony ;) Nawet jak nie oglądam powtórek to na yt włączam sobie piosenki z ich udziałem :)
Też mam 3 z przodu ale wcale mi to nie przeszkadza w oddawaniu się przyjemności oglądania :P Czasami tylko dzieciaki zmuszają do powrotu na ziemię ;)
Dokładnie, dzieciaki :P mąż w pracy+prasowanie+Vincent Keller :P jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym poświęciła ponad 25 godz. na jakikolwiek serial. Teraz czeka nas 2 miesiące bez nowości :( Zostają powtórki :)
Mam nadzieję, że jednak koniec kwietnia/ początek mają a nie środek maja bo zawsze to trochę krócej :)
Ja z siostra ( która ma tez z przodu 3 i to nat 3 i pół hehe ) oglądam jeszcze True Blood też jest zarąbisty <3
fakt czekanie jest najgorsze.... no cóż zostaje oglądanie od początku hihihi, yt i ulubione scenki ;)
Dzięki ollcia020 jest aż 7 sezonów obecnie, może dam radę do końca kwietnia połowy maja bo nadal niczego konkretnego się nie doczytałam