https://www.youtube.com/watch?v=EMafDKa7Kwc
Niestety dokładnej daty powrotu nie podali (albo nie dowidziałam/usłyszałam) :(
na różnych stronach podają inaczej, na jednym z fanpage ang przeczytałam, że w poniedziałek następny odcinek, więc już sama nie wiem..
http://www.youtube.com/watch?v=EMafDKa7Kwc
Na zwiastunie mówią że w wakacje !!!!!!!!!!! Masakra i jak tu wytrzymać tyle czasu !!!!
Dziewczyny, może u nich "summer" zaczyna się na przełomie kwietnia/ maja ;)
Musimy być dobrej myśli, bo inaczej zwariujemy albo przybędzie nam siwych włosów :)
wiesz, to Ja w takim razie chcę summer rozumieć jako w następny poniedziałek :) Wystąpię do CW o szkodliwe ;) straszne te terminy, można nerwicy dostać a dopiero 1 dzień po premierze 2x16 :P
to napiszmy pozew zbiorowy :) będziemy miały większą siłę przebicia ;)
A terminy mogą doprowadzić do zawału... ledwo wytrzymałam tydzień między 15 a 16 odc- ale przynajmniej można było skreślać dni w kalendarzu i odliczać a teraz ta niepewność- to jest najgorsze, bo nie wiadomo ile :/
Serial ma powrócić w maju.. :(
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/01/15/beauty-and-the-beast-to-return-in-ma y-no-decision-made-on-eventual-fate/229681/
Jeśli nie wzrośnie oglądalność to nie będzie dobrze.
Wydaje mi się, że celowo zrobili długą przerwę bo liczą, że jak serial wróci to wzrośnie oglądalność.
Z drugiej strony wydaje mi się, że nie promują wszystkich seriali na jednakowym poziomie i np. takie TVD, które teraz mnie trochę nudzi jest lepiej promowane od nowości.
Oglądalność będzie mogła wzrosnąć bądź nie jeśli odcinki puszczą tak jak teraz, czyli z co tygodniowymi przerwami, ale może się skończyć jak z serialem The Cult, ze resztę odcinków też po dłuższej przerwie wypuścili na raz do sieci i to był ostateczny koniec serialu. Mam nadzieje, ze tym razem tak nie zrobią.
Co do promowania to zgadzam się totalnie. Są seriale lepsze i gorsze. VD zarzuciłam jakiś czas temu, bo już nie dałam rady tego oglądać. Wole The Originals i Reign jeśli chodzi o stację CW :)
The Cult w mojej ocenie w ogóle nie powinien wyjść na antenę, obejrzałam do końca choć sama nie wiem czemu bo był to taki słaby serial, że nie wiem czy kiedyś był jakiś gorszy.
B&B jest o lata świetlne lepsze i ma duże grono fanów, których CW nie zlekceważy i tak jak zawsze co tydzień wypuści po 1 odcinku :) Trochę sami sobie zaszkodzili puszczając w Kanadzie odcinek dzień wcześniej niż w U.S to i oglądalność mają niższą.
A gdyby na promowanie B&B poświęcili chociaż połowę czasu marnowanego na TVD to też byłyby efekty.
TO i Reign też oglądam :) A TVD to bardziej z przyzwyczajenia i ciekawości co jeszcze dziwnego są w stanie wykombinować :)
Podziwiam :D Mnie już przerosło oglądanie Eleny & Co. Za dużo jest dobrych seriali by czas marnować na ten.
Znikam więc miłego południa życzę :)
Dokładnie, zgadzam się, oglądam TVD od początku i gdzie nie spojrzeć w necie promo lub reklamę a o B&B nigdy nic. Sama znalazłam go kilka dni temu i obejrzałam, powinni o to zadbać, przecież od tego zależy ich oglądalność. Więcej wywiadów, dobry scenariusz... Będę wierna BB i poczekam do maja, ale jeżeli mimo próśb i wniosków nie będzie 3 sezonu, to CW przestanę oglądać i tyle...
Teraz natomiast idę pomęczyć powtórki, w końcu tylko po 1 razie obejrzałam oba sezony :P
Jeszcze nie ma napisów :) Najszybciej zawsze pojawiają się na zwierzaku mp20 :)
http://uk.eonline.com/news/519171/save-one-show-2014-we-re-down-to-the-final-2-v ote-for-the-winner-now
Głosujemy(można wielokrotnie)!! :) % zaczęły wzrastać jak na stronie pojawiło zabezpieczenie przed cheat'ami także teraz są szanse na wygraną :)
Zwierzak-> chomiczek ;P
Ja od wczoraj praktycznie non stop głosuje;) Musimy wygrać, innej opcji nie ma ;)
Bardzo proszę :)
Ja głosuję w każdej wolnej chwili i dziwi mnie to, że tak wolno te % idą w górę. Skoro tyle ludzi głosuje to powinno być to bardziej widoczne :/
;) głosuję od ponad godz i nawet 47 % nie ma:( co mnie oczywiście nie zniechęca. TBATB jest najlepszym serialem, przede wszystkim wątek miłosny, kryminalny....sama słodycz :)
Iwona nie jesteś odosobniona:) mnie też kręci, nawet bardzo bym powiedziała :P
Teraz spokojnie mogę głosować- dzieciaki śpią, mąż w trasie;)
Klikami dopóki palce nie odmówią posłuszeństwa :)
Udało się mamy już przewagę ;) Ooo teraz nie możemy jej stracić choćbym miła dzień i noc siedzieć i głosować ;)
Żałuję, że przez telefon nie można głosować bo czasem tak nudzą na kursie, że trochę głosów bym wysłała ;)
Teraz przewaga jest niecałe 55% :D
rozkręcamy się, bo już jest 57% ;) Nigdy bym nie pomyślała, że na tyle wkręcę się w jakiś serial żeby tak go bronic ;)
Witam z rana dziewczyny :)
Oddałam już kilka głosów, obecny stan 67,47 :)
Wróce do głosowania jak odprowadzę laski do przedszkola. Miłego dnia :)