PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Ehehhe, całkiem całkiem, a koncówka.... śmiałam się strasznie, do przewidzenia trochę, apropo
pocałunku..... było taaaak blisko...

CocoChanell

baaardzo blisko, już się ustami stykali!
Lubiłam Heather, kiedyś...

ocenił(a) serial na 10
vampirzyca17

Mina Heather - BEZCENNA! http://kkzientarska.tumblr.com/post/43155626675 ;DDD

KKZientarska

A Vina i Cat? coś w stylu "Co ku*wa? Po co tu przylazłaś?"

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Jak dla mnie ciutkę za mało akcji i zdecydowanie za mało mojego ulubieńca czyli JT! ;D
Reszta ok. Brak kissa do przewidzenia..

KKZientarska

jak dla mnie też mało akcji. Po zapowiedzi wydawało się, że będzie ciekawiej.

ocenił(a) serial na 10
vampirzyca17

No bo aż się prosiło o walkę jak Vin wpadł przez okno..

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

dla mnie za duzo roznych rzeczy poruszyli w tym odcinku, a za malo akcji trzymajacej w napieciu, mogli zrobic to o wiele fajniej i rozwinac akcje ratowania alex, jakos wydaje mi sie ze ten odcinek 'na szybko' zostal zrobiony. a pocalunek.... juz mnie drazni bo mogliby juz im dac sie pocalowac :) i tez cierpialam na brak JT i jego cudnych tekstow :D zmartwilo mnie odejscie tess...

joanman

nie odeszła na długo:)

ocenił(a) serial na 10
joanman

Więcej takich niedociągnięć, urywania akcji dla kilku łzawych momentów i robienia z serialu opowieści dla pensjonarek i nie ma co marzyć o sezonie 2, a to jest cholera ta chwila kiedy waży się być albo nie być... Ech.. oby ep 14 tuż przed przerwą okazał się jakimś WOW, po polegniemy z następnym sezonem, a pocałunku doczekamy się jak w Moonlight, w ostatniej scenie, ostatniego odcinka :( Tess będzie cały czas :D Heather ją będzie chciała przeciągnąć na swoją stronę przeciwko Vinowi ;)

CocoChanell

Odczucia co do tego odcinka mam podobne jak Wy wszystkie ;) Co tam mi się jeszcze podobało...ooo to jak Vincent oglądał Cat podczas tego tańca na komputerze i ten jego uśmieszek przed odebraniem telefonu od Alex . Boski :D <3
Co do pocałunku wydaje mi się ,że było malutkie muśnięcie ;) A może z tego ujęcia tak to wyglądała :(

bliss6

było muśnięcie. Potwierdzam :)

CocoChanell

no to dobrze widziałam :D

bliss6

też mi się tak wydawało

ocenił(a) serial na 10
vampirzyca17

Widać tylko ja ślepa ;) To starość ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Noooo właśnie! Ten uśmiech przed kompem był uroczy ;D
Kurde właśnie siadam do nowego VD, ale jak go skończę to jeszcze raz looknę na B&B i przyjrzę się temu almost kiss ;D

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

tez potwierdzam, sprawdzilam klatka po klatce pocalunek w usta byl :) i tez mam nadzieje ze sie poprawia bo o sezonie drugim bedzie mozna tylko pomarzyc...

joanman

czemu pomarzyć ?? :( Ja tego nie przyjmuje nawet do wiadomości :/ Musi być :(

ocenił(a) serial na 8
bliss6

w serialu z lat 80tych Cat w drugim sezonie umarła, czy aby na pewno tego chcesz? :)

ocenił(a) serial na 10
joanman

Tutaj raczej do tego by nie dopuścili :)

joanman

Nie no śmierci Cat to ja nie chcę :( ,ale mogliby trochę zmienić scenariusz ;)

KKZientarska

Mówię Ci ,że było takie delikatne muśnięcie to nie chcesz mi wierzyć ;) :D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Nie to że nie wierzę, tylko chcę naocznie zobaczyć ;) Zaraz sobie puszczę na dużym tv, to dojrzę jeśli był :D

KKZientarska

aaa jeszcze słodkie były te różowe serduszkowe baloniki z imieniem"Catherine" i urocze było jeszcze to serduszko z różowego papieru z wpisem V. :D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

W ogóle pomysł z tym flesh mobem był fajny :D Uciekam się Vincentować ;) Wrócę za 42 minuty ;D

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

mi się podobała w tej scenie Cat, fajnie zagrane - zaskoczenie, zawstydzenie i śmiech oraz Vincent patrzący na nią - ech... :)

ocenił(a) serial na 10
joanman

No właśnie, ten uśmiech do kompa... niczym ja czasami ;D

KKZientarska

Ja taki miałam, gdy Vin zaczął "naturally" "yeah" i te sprawy bo wiedziałam co zamierza...
Jak weszła Heather to miałam minę jak Vin gdy odebrał telefon i okazało się, że to Alex

KKZientarska

http://25.media.tumblr.com/06bc97199821a4afcf5754340dbce07c/tumblr_mi9w0vpGZc1s0 gvcco1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/36201fd582a7bc0cb7056aa77b46e185/tumblr_mi8xi69lld1s3 k5c9o4_250.gif było :D

P.S. może i ja jeszcze raz obejrzę ;D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Dobra nich Wam będzie, było muśniecie warg ;p

Ale po raz kolejny stwierdzam (@Bliss6 coś o tym wie ;D), że bardzo fajna jest ta końcowa scena między Vinem i Alex i Alex i Cat - fajnie ten wątek nie domknęli i chociaż teraz się pożegnaliśmy z Alex, to furtka do jej powrotu jest pozostawiona..

KKZientarska

Pożegnanie Alex? Nie tak szybko, nie podobał mi się ten facet co siadł za nią w autobusie...

Jakiś malutki pocałunek był, więc jesteśmy na dobrej drodze:) i tak są bliżej niż do tej pory

ocenił(a) serial na 10
vampirzyca17

BR sama w wywiadzie powiedziała, ze są z nia nakręcone tylko 4 epki i nie wie czy będzie z nią więcej, więc na razie powiedzieliśmy jej bye-bye :)

KKZientarska

Ale ja czekam na wiadomości typu "znaleziono ciało Alex"

ocenił(a) serial na 10
vampirzyca17

No takich to właśnie newsów nie będzie, stad ta furtka na kolejne epki. Moze na sezon 2... :)

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

oby nie zajęła miejsca Cat w 2 sezonie :) wolalabym zeby juz nie wrocila, jakos mnie drazni jej postac...

ocenił(a) serial na 8
vampirzyca17

ja też myślałam o kulce w łeb i nierozwiązanym morderstwie w autobusie...