Wiem że dla osób oglądających ten serial to żadna nowość, ale ja jestem dopiero na 14 odcinku 1 sezonu !! I chciałam tak tylko się podzielić tym że ten serial jest mega !! Zabrał mnie totalnie !! <3 A sam Vincetn no cóż aż czasem się na niego patrzy ma się ciarki ale takie przyjemne !! Uwielbiam ten serial !!! :) Takie moje skromne zdanie na temat tego serialu :P
Skromne zdanie? Powiedziałabym, że całkiem nieskromne, ale nie mam zamiaru bez powodu czepiać się słówek, a zwłaszcza, że mam ochotę przyznać racę. :P
Serial nie jest idealny i z tym nastawieniem zaczęłam go oglądać. Jestem dopiero na 11 odcinku, ale już mogę powiedzieć, że im dalej w las, tym więcej zaskakujących zwrotów akcji. Na samym początku myślałam, że będę w stanie przewidzieć zakończenie całej serii, a tu proszę. Kilka razy nieźle mnie wbiło w siedzenie.
Hehe skromne czy nie ale prawdziwe :P Pewnie może i nie jest idealne ale ma coś w sobie co porywa bez końca :) Ja mam nadzieję że dziś obejrzę już 15 odcinek w sumie mam taki zamiar :) ale wiadomo zobaczę jak z czasem :)
Ja zakładam, że całość zajmie mi ledwie ten tydzień, bo będę szukać każdej możliwej luki w czasie, żeby zerknąć na kolejny odcinek. I nie, wcale mnie to nie przeraża, że mam całkiem obszerny plan ;)