Muszę Wam powiedzieć, że już sam nie wiem, co z tym drugim sezonem ;/ Z jednej strony ciągle pojawia się info, ze serial ma małe szanse na kontynuację, z drugiej strony w epce 21 ma się pojawić nowa postać "Michael", która podobno ma się pojawiać cyklicznie. Więc jak? Będzie ten drugi sezon? Nie będzie? Jak myślicie?
To oczekiwanie na decyzje jest mało fajne :(
Oglądalność jest na poziomie 1,4 - 1,6.
Który odcinek nagrywają, to nawet nie wiem, na pewno jeszcze nie ostatni ;)
Trochę kiepsko z oglądalnością. :/
Tak pytam z ciekawości, bo jeżeli zapadnie decyzja o zakończeniu serialu ( tfu tfu przez lewe ramię), to żeby akcja nie urwała się nagle i serial pozostał bez jakiegoś konkretnego zakończenia. :(
Wiesz jak jest. Z nimi to nigdy nie wiadomo. Albo zakończą happy endem tak jak w Moonlight, albo z rozgrzebaną akcją tak jak w Dark Angel... Najgorsze, ze oni chyba sami jeszcze nie wiedzą, czy będzie kontynuacja, czy nie.
DA nie oglądałam jeszcze, mam na liście. A w Moonlight happy end, ale zostawili sobie furtkę na 2 sezon. CW powinno podjąć już decyzję, bo Arrow wie, SPN wie, TVD też wie...
Ja myślę że oni rozważają jeszcze czy dać szansę The Cult, czy dać mu cancela i w jego miejsce pociągnąć dalej B&B, albo inny serial. Myślę, ze wszystko się okaże jakoś na dniach i oby były to dobre newsy dla nas :)
Ps. Jak dziecięciem byłam ;) To na puncie DA jarałam się tak samo jak teraz na B&B ;DDD