PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Zauważyłam, że nie ma żadnych spojlerów dotyczących 3 sezonu, więc postanowiłam założyć
wątek.

Zdjęcia do sezonu 3 zaczęto w sierpniu, niestety serial nie wróci na anteny wcześniej niż w 2015
roku. Zdarzenia z s3 będą miały miejsce kilka miesięcy po zdarzeniach z s2. W serialu
najprawdopodobniej nie zobaczymy już Teda Withalla grającego postać Boba Reynoldsa.
Każdy z bohaterów ruszy do przodu ze swym życiem. Vincent odzyska swoją licencję i wróci do
zawodu lekarza, również Catherine po odzyskaniu odznaki wróci do pracy.
Także relacje Cat/Vin pójdą do przodu, para zaręczy się. Jednak Cat nadal będzie borykać się z
problemem czy nadal przekładać życie Vincenta ponad swoje, czy odzyskać swoją tożsamość
zanim straci ją całkowicie?

W serialu pojawi się kilka nowych postaci m.in. Charlotte Arnold, która wcieli się w postać Melissy,
zrozpaczonej kobiety, której mąż makler nagle zacznie przejawiać niekonsekwentne, gwałtowne
zachowanie.
Gościnnie wystąpią również Ian Van Sprang i Natasha Henstrigde, jako Bob i Carol. Te postacie
będą obecne zarówno w życiu Cat i Vincenta. Bystrzy, uroczy i doskonale zsynchronizowani, to
małżeństwo będzie stanowić odbicie przyszłej wersji pary Vin/Cat. Będą dzielić z nimi rady
odnośnie małżeństwa i związku. Bob i Carol to dwoje agentów z Departamentu Bezpieczeństwa
Wewnętrznego, walcząc u ich boku Cat i Vincent szybko zdadzą sobie sprawę, że są czymś
znacznie więcej niż idealną parą na pierwszy rzut oka

modernRose_

Znalazłam też coś takiego na stronie CW:
Na początku s3 Cat i Vincent są wreszcie w stanie skupić się na swoim związku, bez obaw o Muirfield, ucieczki albo bestie. Jednakże ich miłość zostanie wystawiona na próbę jak tylko okaże się, że niewinni ludzie są wykorzystywani do testowania granic niemożliwości. Cat i Vincent odkryją znacznie większy spisek niż im się wydawało, którą Vincent pokonać może tylko jeśli poświęci się swojej stronie bestii w nim ukrytej. To jednak grozi jego życiu a także jego związkowi z Cat, który z takim trudem zbudowali.