Po mimo tego ze czytałam, że pojawi się trójkąt miłosny między Cat, Vinem i jego ex, chyba takiego obrotu sprawy nie przewidziałam ;)
http://teamcatcent.tumblr.com/post/39477146629/major-spoiler-picture-promo-still -ep-110
oki oki :D
To będą dwa "gorące" odcinki BatB :) Uzmysłowienie sobie swoich uczuć przez Cat, i nagłe pojawienie się Alex,która jakby nie patrzeć zagraża przyszłym relacją C&V ;) aaaaaaaaaaaa!!!! Ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie ;)
Ja też mam taką nadzieje,że chyba wezmą pod uwagę "głos" fanów z całego świata przy podejmowaniu jakichkolwiek decyzji w związku z 2 sezonem ,no nie? Skoro prawie 10 milionów osób głosowało ,żeby serial dostał nagrodę to to ma jakieś znaczenie.
Obejrzałam! :D Widzę, że to już jakaś plaga ;) Tak samo jak kończy sie 1 ep. Moonlight i DA, tak samo kończy się i Tarzan ;D Sporo też znajomych z DA da się zauważyć i fajna muzyka jest :)
Ja to myślę, ze Alex zamiesza trochę dłużej niż przez 2 kolejne ep, ale zgadzam sie z Tobą, że pewnie te 2 będą najbardziej "namiętne" ;D Nie ma to jak trójkąt i wynikające z niego uczuciowe komplikacje ;)
Wynik mówi sam za siebie. Chyba wszyscy byli zaskoczenie wygraną (a już na pewno J&K) i skalą z jaką pokonali pozostałych. Żal by było nie wykorzystać takiego potencjału, no ale zobaczymy. Szkoda ze to nie my decydujemy ;D
Ja oglądam B&B zaraz jak się pojawi w sieci, czyli ep 10 będę oglądać 25.01 jakoś z rana, ale z tego co się orientuje, to Napi robi napisy w przeciągu paru dni, więc pewnie będą już dostępne jakoś 29-30.01
Super :) Właśnie dlatego tak się stresuję tym,że BatB skończy się niedokończone :( ,bo takie mam szczęście do seriali...Zawsze jak mi się jakiś spodoba bardziej to tak się dzieje :(
Lubię Bridget Regan... ale coś czuje ,że Alex średnio przypadnie mi do gustu ;), bo ja jestem za CatCentem <33 i nic na to nie poradzę ;)
Nom...Każdy był zaskoczony...Ale fajnie jest właśnie to ,że był ten element zaskoczenie i wszystko było spontaniczne i przy tym urocze ,a nie sztuczne.
Nie mogę czegoś załapać...Oni lecieli na PCA z planu ?
A ja za Vincat ;) Nie znałam wcześniej BR, więc nie moge się wypowiadać w jej temacie, ale cieszy mnie że wprowadzi trochę zamieszania w relacji Vina i Cat, bo to przyciąganie i odpychanie robiło się już przewidywalne ;) No i trochę zazdrości nikomu nie zaszkodzi ;) A otwiera to furtkę, do przeszłości Vina, na którą obie tak liczymy :)
Masz na myśli, ten wywiad na backstage z pca, ze to ich "pierwsze wspólne wyjście"? To swojego rodzaju żart, bo to ich pierwsze wspólne wyjście publiczne (galowe) po rozpoczęciu serialu (wcześniej było na Comic Com jak promowali 1 ep.), ale skoro lecieli prywatnym samolotem, a parę dni wcześniej Jay na TT pisał, ze nastał koniec wakacji i wraca do pracy, to przypuszczam, że lecieli prosto z planu zdjęciowego :)
Ps. Będzie dobrze! Tzn. musi być, bo nie przewiduje innego scenariusza jak powstanie BatB2 :D
no zawsze musi byc" ta 3 cia"... niestety, bez tego było by mdło, a tak sie serial ciekawie zakreci. od ok 1,5 nie ogladam nic o BATB, by mi sie nie przejadło i by się mocno zateskniło. a teraz juz bardzo blisko....
Ja nie mogłam wytrzymać i non stop filmiki YT ,ulubione scenki i takie tam ;)
Oj za długa ta pierwsza przerwa-zdecydowanie za długa :(
TV Guide featured Beauty and the Beast in their Jan 21-27 Highlights. Titled Dangerous Beauty it talks about what’s ahead for our BATB family.
Some Key Points:
Alex won’t give up on Vincent. Vincent is torn because he never got the chance to say goodbye and close the relationship.
Muirfield agents are back with a force and are right on the verge of catching Vincent.
Evan and JT team up. Evan becomes a more integral part in the show. Where he stands on Vincent is still up in the air but one thing is certain he still has strong feelings for Catherine.
http://24.media.tumblr.com/b5086172c03a9d5fcae4e36e1682dc1a/tumblr_mgsuhpMmPu1re cisro1_500.jpg
Kurde :( a ja chciałam więcej szczegółów,no...
Pewnie walentynkowe wydanie :D więc może będzie kiss kiss ;)
SPOILER
dokładniej:
"Cat (Kristin Kreuk) i Vincent (Jay Ryan) nie są pewni czy mogą zaufać Alex (gościnnie Bridget Regan) w kwestii prawdy o jego przeszłości. Evan (Max Brown) uświadamia sobie, że Claire (Kelly Overton), kobieta z którą randkuje ukrywa coś przed nim. Heather (Nicole Gale Anderson) spotyka i zakochuje się w młodszym bracie Joego (Brian White), Dariusie (gościnnie Christian Keyes), a Vincent próbuje zdobyć Cat romantycznym gestem na walentynki"
Czyżby zdjęcia z walentynkowego wydania ? czyli 13 odcinek.
http://www.youtube.com/watch?v=UJbBhJEoycg
A tu z 12 odcinka ;) zdjęcia
http://www.youtube.com/watch?v=6zIMpMVhGbs znów ten kaptur <3 :D
No właśnie, jak na razie jest tylko tyle, ale wydaje mi się, ze te filmiki wrzucone do sieci (z tańczącym i całującym Jay'em, Evan w smokingu, Cat z umalowanymi oczami, to są chyba z za kulis kręconego tego odcinka walentynkowego i można po nich wnioskować, że chyba będą na jakimś balu.. Takie moje gdybanie :)