PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Tori

ocenił(a) serial na 8

Jestem dopiero po 9 odcinku, czy tylko ja mam ochotę zamordować tą Tori ????
Ta ruda wkurza mnie tak że masakra ;/ ;/ ;/

ollcia020

SPOILER!!!!
Nie będziesz musiała jej zabijać;)

ocenił(a) serial na 8
goci_17

Hehe rozumiem że ktoś zrobi to za mnie i nie muszę się martwic więzieniem :) To dobrze !!! Mam nadzieje że stanie to się szybko :D :D

ollcia020

Szczegółów ci zdradzać nie będę, żeby nie zepsuć ci przyjemności z oglądania;) Lecz w tym co napisałaś jest wiele prawdy;)

ocenił(a) serial na 8
goci_17

Jestem już po 13 odcinku tak więc już wiem wszystko :) i cieszy mnie to :)

użytkownik usunięty
ollcia020

Ja lubilam Tori. ;p byla postacia, ktora irytuje, ale nie jest plytka i nijaka;-) moim zdaniem bylaby tez 'dobra podstawa' do zagmatwania glownego romansu ( wystarczyloby, ze podkresliliby jakas tam chemie dla przetrwania gatunku;d i juz byl;oby ciekawiej) wydaje mi sie, ze Gabe'a tez niedlugo zabija - chociaz bardziej prawdopodobne jest to, ze zrobia z niego antagoniste po raz kolejny ( bardzo krecili z tym jego ostatnim zaangazowaniem)

ocenił(a) serial na 8

Ja go lubię co nie zmienia faktu że wole żeby okazało się że tak naprawdę on coś kręci :D :D

ocenił(a) serial na 7
ollcia020

Ja za bardzo nie lubię Gabe'a. I też chciałabym, by okazał się tym złym. W ogule denerwuje mnie z tą przesadną troską o Cat. Mam nadzieję, że on coś kręci, skrzywdzi Cat albo będzie chciał coś zrobić Vincentowi. Wtedy Vincent uratuję Cat lub Cat jego (chć pierwsza opcja byłaby lepsza, jak za dawnych lat :) ).

ocenił(a) serial na 7
albela88

Acha... bo jak uśmiercą Gabe, to Cat będzie rozpaczać, Vincent zacznie ją pocieszać....w końcu wrócą do siebie, ale będzie to wyglądać jakby Vincent był "materiałem zastępczym". Cat nie będzie mogła być z Gabe to wróci do byłego.

ocenił(a) serial na 8
albela88

Widziałam promo 15 odcinka i już Gabe zaczyna mnie drażnić ;/ Dokładnie ta jego troska jest taka że aż rzygać chce się tęczą !! ;/

użytkownik usunięty
ollcia020

w promo jest po prostu zazdrosny i chce byc pewien Catherine, a zdaje sobie sprawe ze swojego polozenia, wedlug mnie w jego zachowaniu nie ma nic dziwnego, chyba kazdy na jego miejscu robilby to samo;p
co do tej 'troski' - nie robi nic innego niz Vince, kiedy Catherine mu ulegala. Catherine moze wrocic do Vinca jesli przestanie byc takim sluzalczym podnozkiem dla niego, jakim byla w 1 sezonie, w przeciwnym razie wole zebyzostala z Gabem (tylko musza dac im jakis żywszy romans, bo na razie sa baaardzo ostrozni;p Cath sama jest o wiele fajniejsza postacia niz z ktorymkolwiek z facetow ^^
mam nadzieje, ze to nie Gabe stoi za tym wypadkiem z promo.. nie zasluzyl na to by zrobili go tak zlym;p

ocenił(a) serial na 8

Wiem o co Ci chodzi , ale to że mnie zaczyna drażnić wynika z tego że wolę żeby była z Vincem i tyle :) Poza tym patrząc na jej "romans" z Gabem to tam nie ma nawet chemii ( oczywiście jak dla mnie )

użytkownik usunięty
ollcia020

poki co oni w ogole nie rozwineli ich romansu, obwiescili jedynie ze sa razem i walneli kilka krotkich buziakow

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

gdzie mogę zobaczyć promo następnego odcinka? mam na myśli 15 ;)

ocenił(a) serial na 7
elenka2531

Na YouTube wpisz: beauty and the beast 2 x 15. Zapowiada się ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
albela88

dzięki ;)

ocenił(a) serial na 8
elenka2531

Na tej stronie zawsze są nowe info czy nowe zwiastuny :D

ocenił(a) serial na 8
ollcia020

spoilertv nie wiem czemu nie mogę wstawić linka ;/ ale na tej stronie znajdziesz wszystko :)

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

dzięki ;)