Jestem dopiero po 9 odcinku, czy tylko ja mam ochotę zamordować tą Tori ????
Ta ruda wkurza mnie tak że masakra ;/ ;/ ;/
Hehe rozumiem że ktoś zrobi to za mnie i nie muszę się martwic więzieniem :) To dobrze !!! Mam nadzieje że stanie to się szybko :D :D
Szczegółów ci zdradzać nie będę, żeby nie zepsuć ci przyjemności z oglądania;) Lecz w tym co napisałaś jest wiele prawdy;)
Ja lubilam Tori. ;p byla postacia, ktora irytuje, ale nie jest plytka i nijaka;-) moim zdaniem bylaby tez 'dobra podstawa' do zagmatwania glownego romansu ( wystarczyloby, ze podkresliliby jakas tam chemie dla przetrwania gatunku;d i juz byl;oby ciekawiej) wydaje mi sie, ze Gabe'a tez niedlugo zabija - chociaz bardziej prawdopodobne jest to, ze zrobia z niego antagoniste po raz kolejny ( bardzo krecili z tym jego ostatnim zaangazowaniem)
Ja go lubię co nie zmienia faktu że wole żeby okazało się że tak naprawdę on coś kręci :D :D
Ja za bardzo nie lubię Gabe'a. I też chciałabym, by okazał się tym złym. W ogule denerwuje mnie z tą przesadną troską o Cat. Mam nadzieję, że on coś kręci, skrzywdzi Cat albo będzie chciał coś zrobić Vincentowi. Wtedy Vincent uratuję Cat lub Cat jego (chć pierwsza opcja byłaby lepsza, jak za dawnych lat :) ).
Acha... bo jak uśmiercą Gabe, to Cat będzie rozpaczać, Vincent zacznie ją pocieszać....w końcu wrócą do siebie, ale będzie to wyglądać jakby Vincent był "materiałem zastępczym". Cat nie będzie mogła być z Gabe to wróci do byłego.
Widziałam promo 15 odcinka i już Gabe zaczyna mnie drażnić ;/ Dokładnie ta jego troska jest taka że aż rzygać chce się tęczą !! ;/
w promo jest po prostu zazdrosny i chce byc pewien Catherine, a zdaje sobie sprawe ze swojego polozenia, wedlug mnie w jego zachowaniu nie ma nic dziwnego, chyba kazdy na jego miejscu robilby to samo;p
co do tej 'troski' - nie robi nic innego niz Vince, kiedy Catherine mu ulegala. Catherine moze wrocic do Vinca jesli przestanie byc takim sluzalczym podnozkiem dla niego, jakim byla w 1 sezonie, w przeciwnym razie wole zebyzostala z Gabem (tylko musza dac im jakis żywszy romans, bo na razie sa baaardzo ostrozni;p Cath sama jest o wiele fajniejsza postacia niz z ktorymkolwiek z facetow ^^
mam nadzieje, ze to nie Gabe stoi za tym wypadkiem z promo.. nie zasluzyl na to by zrobili go tak zlym;p
Wiem o co Ci chodzi , ale to że mnie zaczyna drażnić wynika z tego że wolę żeby była z Vincem i tyle :) Poza tym patrząc na jej "romans" z Gabem to tam nie ma nawet chemii ( oczywiście jak dla mnie )
poki co oni w ogole nie rozwineli ich romansu, obwiescili jedynie ze sa razem i walneli kilka krotkich buziakow
spoilertv nie wiem czemu nie mogę wstawić linka ;/ ale na tej stronie znajdziesz wszystko :)