PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Mega był ten odcinek !! Kurdę wiem że się powtarzam ale JT jest za*****ty !! Te jego pytania kurde powalają mnie hahah Nio i w końcu coś się ruszyło między nim a Tess !! :) :) Kurde brechatałam prawie do końca odcinka !! Rywalizacja Vinca z Gabem się uśmiałam i ta mina Vincenta " przeleciałem twoją dziewczynę mów co chcesz " :D :D
I czemu znów pod górkę no wiem że muszę zapewniać jakąś akcję ale kurczę teraz kiedy się ułożyło i do siebie wrócili ??!! wiem że za tym stoi Gabe i to na pewno !!! i pewnie nakłonił Sama żeby zeznawał przeciwko niemu, szuja jedna !! I weź tu czekaj do maja kiedy zakończyli tak odcinek !!! :( :(

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Mnie też się podobał, chyba mój ulubiony z 2 serii.
Dobra była też Tess jak pytała JT czy ma na myśli Vinca z Cat czy ich :) I ten uśmieszek JT jak się okazało że Tess myśli o związku z nim :)Na pewno sprawka Gabe nie przyjął na klate tego, że Cat wybrała Vincenta to się zemścił- bo niby skąd Ci detektywi mogli wiedzieć, że akurat jest u Cat.

I jak tu człowiek ma nie zwariować... do maja niby niedaleko ale będzie się ciągło w nieskończoność :/

ocenił(a) serial na 10
jaroszek_1

i jeszcze jak się na niego rzuciła żeby go pocałować:D

ocenił(a) serial na 8
jaroszek_1

Tak jestem mega zadowolona że w końcu poszło coś dalej u nich :D :D No dokładnie od razu przyszli do niej !! Masakra i tyle czekać :(

ocenił(a) serial na 7
ollcia020

W końcu się doczekałam po 16 odcinkach tego sezonu miało być w końcu tak jak powinno i co, ja się pytam, po kiego grzyba ten Gabe jeszcze jest w tym serialu??? Normalnie podniósł mi ciśnienie gadką w aucie, no powiedzcie czy aż tak zdesperowany był żeby się jeszcze bardziej pogrążać po tym jak decyzja zapadła i sorry nie ty jesteś wybrany?

ollcia 020 zgadzam się z Tobą, że pewnie za tym zarzutem stoi Gabe z Samem i jeśli to prawda to laluś u Cat nie ma czego szukać.

Pozytywnie zaskoczona byłam JT z Tess może jakoś to ciekawie rozwiną ten wątek, ale żeby zrozumieć co do niego mówiła zanim się rzuciła do całowania to muszę poczekać na napisy :D