PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Wrażenia po 16 odcinku

ocenił(a) serial na 10

I jak Wam się podobała 16, ?

ocenił(a) serial na 8
kfc16

ja już pisałam w innym temacie, ale mogę jeszcze raz :D
Pierwsze sceny VinCat bezcenne :D superasne, buzia mi sie cieszyla na te ich minki i teksty :D:D
natomiast ostatnia scena wywarla na mnie duze wrazenie, i czuje po niej smutek, mimo ze wiem ze Vince przezyje to ten krzyk Cat NIEEEEEEEEEE, ech... :(
środek jakoś mnie nei wkrecil.... troche moim zdaniem zamotali i juz za duzo smieci rzucili, ciezko bedzie im je pozbierac.
Np jak ma sie do tegow szystkiego JT, przeciez to on wynajmowal ten magazyn, sa tam jego odciski palcow, a niby policja nie dotarla do niego? Nagłe znalezienie przez Cat kryjowki, mocno naciagane... te miesieczne zwloki rowniez mnie nie przekonuja. zwloki agentow w magazynie tez zostaly, jak sie do tego wszystkiego odniosa, czy pozostawia bez odzewu jak w pozostalych odcinkach niektore watki? nie wiem, ale tyle niedomowien zaczyna mnie draznic, aczkolwiek i tak ogladam ten serial dla relacji VinCat wiec na pewno nie zniecheca mnie to :D
Martwi mnie Gabe, ze tak chce zlapac Vince'a, myslalam ze stanie po dobrej stronie mocy a tu nie wyglada na to...

ocenił(a) serial na 10
joanman

zgadza się dużo watków poruszyli i teraz nie wiadomo co z nimi zrobią, zastanawia mnie też udział prokuratora w tym wszystkim ?
kim on jest i co chce zdziałać.
A sceny V i C bezcenne zgadza się, na pewno jak chcą zrobić drugi sezon muszą to wszystko pozbierać do kupy,
zastanawiam się też czy Cat wróci do policji czy będzie się ukrywać z V, dużo znaków zapytania

ale nic nie zmieni faktu, żę uwialbiam ten serial

kfc16

ej były te piosenki ?
http://www.youtube.com/watch?v=VKnVrXY7oKY
http://www.youtube.com/watch?v=9XcJpzQuB80 <3

ocenił(a) serial na 8
bliss6

pierwszej nie kojarze, a druga to scena lozkowa :D:D

joanman

A ta ostatnia piosenka co Cat do rannego Vincenta dolatuje to co to za piosenka ?

ocenił(a) serial na 8
bliss6

mialam ciebie o to samo pytac :D bede szukac, ale tekstu nie ma wiec ciezko :/
a nie wiesz co sie dzieje z zientarska? dziwne tak zniknela i nie byla na nocnym ogladaniu :/

joanman

Free Like You Make Me - Cary Brothers czy to ta?

ocenił(a) serial na 8
agab1987

to jest kiedy sie rozstaja w podziemiach, a jeszcze jak Vince zostaje postrzelony jest taka melodyjka...

ocenił(a) serial na 8
kfc16

tez sie zastanawiaam nad tym, ale chyba nie moze sie ukrywac, bo to bylby koniec jakichkolwiek watkow tak naprawde, aczkolwiek jest to wizja romantyczna :) ja szczerze mowiac ciagle czekam na to jak powie ze jest w ciazy :D:D

kfc16

Obejrzałam :) Ale i tak wszystkiego nie zaczaiłam :D Gabe jest odpowiedzialny za zabójstwo tego faceta na bryczce ? Ten kolec ,który znalazł Vincent pod kopytem konia to on jest z tej maczugi co wisi w pokoju Gabe, no nie? Czemu on zabił tego gościa? Chciał wrobić Vincenta w kolejne morderstwo czy to jakieś przesłanie ? Nie mogę rozgryźć tego Hindusa...Muszę jeszcze raz obejrzeć ;)
Sceny Cat &amp; Vincent świetne &lt;3 Teraz mnie strasznie wzruszają ich wspólne sceny :(
Tess spanikowała i pociągnęła za spust :( Vincent w połowie przemieniony kazał jej ucieka oł....Smutny ten koniec.... piękna ta melodia i piosenka....

ocenił(a) serial na 8
bliss6

tez nie moge gabe'a rozgryzc i zdziwil mnie tekst ze czas im ucieka, tak jakby chodzilo o to ze vince jest mu potrzebna na wczoraj. i na wszystkie twoje pytania odpowiadam tak, zabil maczuga ktora wisi w jego domu, i chcialwrobic ale nie wiem wlasnie czemu... myslalam poczatkowo jak sie pojawil ze ma podobny problem co vince bo te trzesace rece mnie zaintrygowaly ale moze to cos innego.
ja musze napisy zrobic, to wtedy duzo lapie bo jak ogladam bez to niby wylapuje sens ale czesto z tekstu szczegolow mozna sie dowiedziec :)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Ja tego Hindusa też nie mogę jakoś rozgryźć, ... co on ukrywa?
Scena końcowa...współczuję Tess, bo będzie miała dylemat, z jednej strony przyjaciółka, a z drugiej ukochany, który chce pomścić zabitego brata...
Oj dziewczyna będzie miała ciężko, ale myślę, że nie wyda Cat i Vina!

kfc16

niezły.

kfc16

w końcu obejrzałam
zgadzam się z wami że nie ogarniam czemu Gabe miał zabić tego kolesi.. ale jeszcze bardziej zastanawia mnie JAK (!) Cat, Vin i JT myśleli że ten numer z tym trupem w pożarze by przeszedł. tacy oni wszyscy wykształceni a nie pomyśleli że dna ofiary z pożaru też można zbadać i wyszło by na jaw że to nie jest nadnaturalne dna..
boże! jak ja bym chciała że mnie ktoś całował tak romantycznie jak Vin Cat. jezusie. boskie!!

ocenił(a) serial na 8
egoistka94

plan jest taki, ze Cat ma zamienic probki DNA po badaniu, zeby dowiesc, ze niby to byl vince.
ale co do reszty to nie wiem jak wyjasnia, zobaczymy :D
o tak, pieknie caluje ja :D:D

joanman

jako mi to umknęło. ;)

ocenił(a) serial na 10
kfc16

chyba najlepszy odcinek jak do tej pory :D