PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia
ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

Ja jestem właśnie po odcinku. Kurcze jak wcześniej pisałam że ten sezon ogląda mi się ciężej to teraz po tych kilku odcinkach zaczyna mi się oglądać coraz lepiej fakt nie to co pierwszy sezon bo nie ma tego uczucia ale jednak coraz bardziej mi się podoba !! :)
Co do odcinka kurde przez chwilę sama uwierzyłam i zaczęłam się cieszyć że Gabe coś kombinuje no ale cóż ;/ JT to JT uwielbiam go i przez pół odcinka brechtałam z niego jestem ciekawa co wyniknie z niego i Tess. Jak połowa odcinka mnie bawiła to druga połowa mnie sprowadziła na ziemię. Widać że jak tak można powiedzieć wraca stary Vincet ( wiadomo nie do końca ale jednak widać zmianę na lepsze ) co mnie cieszy :) a scena końcowa odcinka masakra :( : :( :( Ciekawi mnie co ten Sam kombinuje i jestem bardzo ciekawa co w końcu z tym klejnotem mam nadzieję że w następnym odcinku coś powiedzą więcej!! No0 i czekam na chwilę kiedy Cat i Vinc się zejdą !!!! :)

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

dokładnie mam to samo wrażenie że się polepszył tak od 12 wg mnie :) a 13 to najlepszy z całego sezonu :)
ja byłam przekonana że Gabe to jednak ten zły a tu takie zdziwko :D ale podoba mi się takie zamiesznako :)
JT to jeden z moich ulubieńców wogóle z postaci serialowych nie tylko jeśli chodzi o ten serial :D a pasuje zdecydowanie do Tess :)
O matko tak tęskniłam za tym starym Vincentem, tak się cieszyłam jak zaczął się zachowywać jak stary V. :) już myślałam że Cat i Vincent się złączą w tym odc :D ale za fajnie by było :D Ale scena jak wyznał JT że kocha Cat była w jego stylu :)
no ciekawe jak się potoczą losy z klejnotem :) już czekam na nowy odc :D

ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

No dokładnie od 12 w sumie jak sam się troszkę wyzwolił z pod wpływu Tori bo wtedy to jak ona była i mu gadała to już w ogóle był masakryczny !! ;/ Dla mnie tak 12 i 13 to super odcinki . Ja to mam nadzieję tylko że jednak okaże się że Gabe coś jednak kombinuje i tyle :) Dla mnie JT jest najlepszy !!! :D No kiedy się przyznał że ją kochał aż łapie za serce i cieszy że dochodzi do siebie a scena końcowa jako odchodzi no masakra aż łezka poleciała...
Ja też już się nie mogę doczekać !!

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

ja końcówke 12 i cały 13 uyważam za najlepsze :) dokładnie V. bez gadania Tori tak jakby wrócił troszkę do siebie :) ale też szkoda że tak to przeżył. Ja jakoś tak w pełni to nie czuje sympatii do Gabe'a ale nie jest najgorszy :) Jt wymiata, fakt :D ale w pierwszym sezonie i tak był fajniejzy :D ale ważne że jest :) jak V. powiedział że ją kocha to normalnie myślalam ze z krzesła spadnę , tyle na to czekałam :) a scena końcowa była zbyt smutna dla mnie, dopiero co miał nadzieje że może się coś uda znów z Cat i ją stracił , smutne.... już niedługo i obejrzymy nowy odc :) czekamy czekamy :P

ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

No byle do jutra a najpóźniej do środy :D :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

raczej środa czwartek :D jeśli chodzi o napisy :P

ocenił(a) serial na 8
runawaygirl

Możliwe że nie wytrzymam i obejrzę po angielsku :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

ja się też nad tym zastanawiam :D

ocenił(a) serial na 10
runawaygirl

Angielskie napisy jutro. Także, o ile nic nie przeszkodzi, to środa.

ocenił(a) serial na 8
mp20

Mp20 i tak jesteś niesamowita !!! W środę obejrzę z napisami i tak jeśli nie wytrzymam :)

użytkownik usunięty
runawaygirl

ja naleze do tej nielicznej grupy, ktora jest za Gabem :D a wczesniej bylam za Evanem :D
ogolnie w tym serialu jak lubie Vincenta to wnerwia mnie Catherine, a jak Catherine jest spoko, to nie moge zniesc Vince'a ;d

ocenił(a) serial na 10

mam dokładnie tak samo, jak nie jedno to drugie :) ale póki co, również jestem za Gabem i Cat

ocenił(a) serial na 8
mp20

Bo oni na wzajem się odpychają właśnie jak nie jedno to drugie a wtedy są bardzo irytujący :)

runawaygirl

ja już po odcinku 14 :) :P

ocenił(a) serial na 8
ginka_3

Ginka i jak !!??? Dobry ?? Nie opowiadaj ale powiedz czy dobry :D :D Ja obejrzę dopiero jutro już nawet nie ważne czy będą napisy :D :D

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Napisy będą dzisiaj po południu :)

ocenił(a) serial na 8
mp20

Już pobrałam z napisami :) Teraz tylko zostało wygonić chłopaka spać albo niech się zajmie czymś hehe żebym mogła w spokoju oglądać :D :D

ollcia020

pewnie już za późno żeby odp. ale jak dla mnie to odcinki z każdym następnym są coraz lepsze :D

ginka_3

mam nadzieję, że ze zwiastunem 15 odc inni też się już zapoznali :P

ocenił(a) serial na 8
ginka_3

Pewnie większość :D :D Mi tez tak się zdaje :P Jestem tylko ciekawa czy będzie 3 sezon :D :D

ginka_3

no ja już po 15 odc :D :) :)

ocenił(a) serial na 10
ginka_3

ja też :)
Tyle czekałam na ten moment... ciekawe jak to się dalej potoczy... już nie mogę się doczekać następnego odcinka- wiadomo kiedy będzie?