Jak dla mnie odcinek przeciętny, taki trochę chaotyczny. Za to sny Vincenta i Cat super :) Nareszcie powraca stary
Vincent. Gabe mnie totalnie wkurzył w tym odcinku. Ta końcówka...."Vnicent jest bestią", a on to niby kim wcześniej był? I
gdyby nie Vincent stałby się znowu. Nie zdziwię się, jak Gabe znów spróbuje zabić Vincenta, bo przecież tak łatwo nie
rozdzieli go z Cat.
a ja jestem zadowolona odcinkiem :D końcu się dużo dzialo :D dokładnie sny Vincenta i Cat genialne, ale ten Cat najpierw mnie wystraszył :D po tylu odcinkach w końcu zaczynam od nowa lubić V., nareszcie zmania na lepsze :) Gabe zazdrosny i dlatego plecie takie pierdoły, ale fakt z tym wyznaniem że V. jest bestią to lekkie przegięcie. No ja jestem ciekawa co przyniesie 15 odc :)
Mi się tam odcinek podobał :D :D Ha!! sny rewelacyjne i nieźle mnie wkręciły przy pierwszym myślałam " w końcu w końcu !! " hah a tu takie rozczarowanie a przy drugim o mało co nie padłam bo myślę no ładnie pierw do niego strzela a teraz mu rozwala łeb :D :D Mam jednak nadzieję że idzie to w dobrym kierunku w końcu Cat zaczyna się motać i to widać, mam nadzieję tylko że na korzyść Vinca :) Tekst Gaba on nie jest człowiekiem tylko bestią no szczena mi opadła jak on w ogóle śmiał coś takiego powiedzieć. On który sam niedawno był bestią !! Hipokryta jeden ;/ ;/ Już nie mogę doczekać się 15 odcinka tym bardziej że zwiastun tego odcinka zapowiada się całkiem całkiem :)
Ja przy śnie Vincenta domyśliłam się, że to będzie sen. Cat będąc z Gabe tak nagle przychodzi do V., mówi o sobie i o nim "my" i niemal rzuca mu się w ramiona...coś tu nie pasowało. Przy śnie Cat na początku myślałam, że to się dzieje naprawdę dopóki nie odezwał się Vincent. Narzucanie się Cat, że powinna z nim być, to raczej nie w jego stylu. Ale rozwalił mnie tekst Vinca: "Wiesz co myślę? Żeby olać Gabe' a" :D :D
dokładnie sen Vincenta od razu wydał się podejrzany i po chwili zorientowałam się że to sen, ale w przypadku Cat to się zdziwiłam, ale jak powiedział żeby olać Gabe'a i Cat go popchnęła to faktycznie ajpierw się wystraszyłam tego upadku. Ale cały odc był nienajgorszy :)
odcinek dał nadzieję na poprawę ... jakości hmm może oglądalności ;) myśląc o zaskoczeniu na koniec sezonu mam w głowie ciężarną Cat z Vincem i wiadomo co to oznacza :)
Wiadomo, bo Cat z Vincentem znów do siebie ciągną ;) Ostatnio myślałam dokładnie o tym samym - Cat w ciąży z Vincentem :) Takie zakończenie sezonu byłoby świetne :) Ale jeśli miałby powstać 3 sezon (a mam wielką nadzieję, że będzie) to patrząc na zakończenie 1 sezonu pewnie nie skończy się tak kolorowo.
Za pierwszym razem jak oglądałam to chyba byłam w jakimś "amoku" że nie zwróciłam na to uwagi i pewnie tak chciałam żeby to się stało że nie zwracałam uwagi na resztę :) za to jak obejrzałam po raz drugi to już zwróciłam na to uwagę na jego postawę na to co mówi i całą resztę i widać było że jest coś nie tak no ale cóż mniemy nadzieję że w końcu już te sceny nie będą tylko snami :D
Co do ciąży Cat hmm dobry pomysł i gdzieś mi tez to przeszło przez myśl :) Poza tym jeśli serial bazuje na Pięknej i Bestii to jest to bardzo możliwe :)
Chodź co do 3 sezonu już nie jestem taka pewna czy powstanie :(
Proszę nie krakać :D Cztery seriale są zagrożone, z czego dwa na pewno skasują. Oby nie Bjuti.
sorry, B&B nie ma żadnych, ale to żadnych szans
podczas pierwszego sezonu ten serial był jednym z moich najulubieńszych
drugi sezon to porażka, oglądam tylko z przyzwyczajenia
tak poza tym
oglądalność jest masakryczna,
TTP i HOD cieszą się lepszymi wynikami (HOD też poleciało na łeb na szyję o kilka poziomów w dół)