PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

rererer

ocenił(a) serial na 10

czy jay ryan jest żonaty ?//????nie wiedziałam , dzisiaj na facebooku widziałam jakieś gratulacie z powodu narodzin kolejnego dziecka , wie ktoś o co chodzi?????

waleria_3

Jay zostanie tatą pod koniec marca :D Czaicie to ??:D
Też się o tym przed chwilą dowiedziałam ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

wiesz moze kim jest jego żona?

waleria_3

nie wiem kto jest jego wybranką :) nie widziałam jeszcze zdjęcia jej.
ale jestem w szoku!!! Bo z Kristin mają taką chemię ,że aż kipi z ekranu a tu taki numer :DDD

ocenił(a) serial na 10
bliss6

to prawda , nie moge uwierzyć że ma żone ...kidyś czytałam że był z kims i że ona jest pisarką , ale o żonie mowy niebyło:(

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Jay pisał na Twitterze , że lada moment na świat ma przyjść jego pierwsze dziecko .Z tego co czytałam kiedyś z jednym z wywiadów , jest już kilka lat w związku , z tego co mówił ona jest pisarką .

ocenił(a) serial na 10
gosiab76

żeby niechciał z filmu teraz zrezygnowac , ja chce 2 sezon

gosiab76

No cóż...nie zawsze jest tak jak chcemy...życie pisze swoje scenariusze ;)
Niech się dzidziuś urodzi zdrowy i zdrowo chowa :) A Jay niech będzie dobrym tatusiem :) Bo aktorem jest świetnym :D:D:D!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
bliss6

zgadzam się , jest bardzo , bardzo dobrym aktorem:)

waleria_3

No kto by się spodziewał tego ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

jak znajdziesz coś wiecej na ten temat , czyli jego małżeństwa, podeślij informacje, ok;)

waleria_3

ok ok :D wszystko ze szczegółami :DDD

ocenił(a) serial na 10
bliss6

dzięki;)

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Przesyłam wam link z wywiadem , gdzie mówi o swojej dziewczynie
http://bullettmedia.com/article/jay-ryan-on-beauty-and-the-beast-his-temper-and- the-ultimate-date/

Jednak jest wspaniałym aktorem , bo po 15 odcinku byłam przekonana że coś jest między nimi :)

gosiab76

No właśnie ja też ,byłam święcie przekonana ,że coś tam miedzy nimi się dzieje :D A tu proszę ;)
Tak odegrać sceny z ostatnich dwóch odcinków....Z taką pasją i zaangażowaniem....sztuka :D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

szacunek dla goscia nie dałabymbym rady... on jest niesamowity i aktor jakich mało:)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Ja oczywiście nic nie insynuuje ....:)Jay bardzo mało mówi o swoim życiu prywatnym ...Ale ta chemia w BatB niech trwa jak nadłużej , bo ogląda się to z przyjemnością i wyobraźnia robi swoje....:)

ocenił(a) serial na 10
gosiab76

zgadzam sie z toba;)

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

powinien miec jakieś zdjęcia z żoną , przywatność przywatnaścią , ale żone mógł by pokazac

waleria_3

a może to nie żona jeszcze tylko kobieta jego ;) może dopiero będą formalizować ten związek...nie wiesz jak jest w tych kręgach ;) albo po prostu chce prywatności....

ocenił(a) serial na 10
bliss6

no tak , ale ludzie sie czasami pokazuja razem , to do niczego niezobowiazuje

waleria_3

może miał tak zalecone z góry...kto to wie jak to wszystko działa ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

może

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

a pozatym można miec dziecko , ale być z kimś innym np. jak jay i kristin!? różnie to bywa:)

waleria_3

No to na pewno nie pomoże w promowaniu serialu ,że jesteś z kimś,że będziesz mieć dziecko....bo znamy logikę fanów ;) Ci co grają głównych bohaterów (pary)musi ich coś łączyć w życiu prywatnym... Często łapie się też na tym :DDDD Nie wiem dlaczego tak myślę ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

ja tez, bo zawsze tak jest, tyle czasu zesoba przebywaja .....

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://digitaljournal.com/art icle/334626&prev=/search%3Fq%3Djay%2Bryan%2Bgirlfriend%26hl%3Dpl%26client%3Dfire fox-a%26hs%3DzMZ%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1366%26bih%3D6 12&sa=X&ei=jSxIUdrOHMXPtQagt4GYCw&ved=0CH4Q7gEwDA

Jest tam zdanie , gdzie mówi , że jak gra to bardzo się stara pokazać swoje uczucia tak aby wyglądały na autentyczne .
Więc jest dobrym aktorem , aby w taki sposób pokazać swoje uczucia ......:)

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Kolejnego dziecka???? Daj nam się ogarnąć z info o pierwszym ;DDDDDD
Nie wiem, czy on ma żonę, czy kobietę, ale jak wspominałyście ja też czytałam o tym, ze ona jest pisarką i ze to jest świetne, bo może z nim jeździć po całym świecie. Szkoda mi tego ze jednak nie jest z K, ale jakoś to przeboleje, byle by powstał sezon drugi, a ta chemia między nimi nadal była na takim poziomie jak teraz, bo nie wyobrażam sobie kontynuacji, gdyby miało tego zabraknąć..

ocenił(a) serial na 10
KKZientarska

bez chemii niema filmu , ale zaraz , to on juz ma jedno dziecko???

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Sama w pierwszym poście o tym napisałaś ;)
Nie, nie ma, na tłicie mówi, ze to jego pierwsze :)

ocenił(a) serial na 10
KKZientarska

cos tam czytałam , ale nic niewiem pomyslałam ze moze ktos tutaj cos wiecej wie, bo ja odniedawna ten film oglądam i sie tym wszystkim interesuje, dlatego mnie to wszystko dzisiaj zaskoczyło

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

i tak ta wiadomośc mnie zaskoczyła , bo to jak on nania patrzy , dotyka , to niemoże byc fikcią filmową

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Myślę że w wśród nas, nie ma takiej osoby, której by to info nie zaskoczyło, więc się nie przejmuj :)

KKZientarska

A jeszcze wczoraj oglądałam te wszystkie wywiady z K&J na YT i tak sobie pomyślałam mało ich...Mogłoby się coś nowego pojawić...trach....jest :DDD

ocenił(a) serial na 10
bliss6

:)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

I tak kończą się romanse zanim się jeszcze zaczną ;)))
Szkoda, szkoda..

ocenił(a) serial na 10
KKZientarska

Kristin udział Wondercon 29 marca, czy ona tu bedzie promować 2 sezon?

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Raczej nie , bo nie ma oficjalnej informacji o 2 sezonie .Trzymajmy kciuki za kolejne jeszcze lepsze scenariusze i aby oglądalność nie spadła tylko wzrosła do 2 mln !!! :)

ocenił(a) serial na 10
gosiab76

Beauty and the Beast.
Wczoraj

we have a second season...woo hoo !!!!, na fejsie był taki opis

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

YAY BEAUTY AND THE BEAST GETS A SECOND SEASON !!!!!!

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

A z jaką datą jest ta informacja ? Bo wydaje mi się , ze chodziło o to , że serial dostał pełny sezon ....

ocenił(a) serial na 10
gosiab76

moze ....zmylilo mnie to ze 2 sezon napisali

ocenił(a) serial na 10
KKZientarska

ok;;;;;)))))))

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Kristin udział Wondercon 29 marca, czy ona tu będzie promowac 2 sezon?????????