Jakos nie obejrzałam tego z zapartym tchem, moze przerwa była za duza? Odcinek przewidywalny
w trakcie ogladania.... i niby to była ta sama Cat i Vin.... i nawet Alex, i sceny na koncu.... nie
wiem....ja sie troche rozczarowałam. Jedyne co dobre to popatrzec na VIncenta, bo w sumie
wyłącznie dla niego ogladam B&B.... na tych fotach z Alex wygladał zabójczo......
Ileż ja czekałam na ten odcinek ;) Uwielbiam go i nie mogę się doczekać następnego :D
Vincent <333...ratowanie Cat przez Evana -świetna scenka <3 Torn w innej wersji w tle<3...ten moment gdy Vincent dostał sms-a i idzie do szpitala...kaptur...muzyka w tle...to jak ją odwrócił i weszli do tej sali (uwielbiam ten moment <3)...Scena jak Cat ogląda zdjęcia V&A i trafia na list a następnie go czyta ..to jak strzela focha daje mu za zadanie pilnowanie Alex no i kubek a ten gest Vincenta( kiwnięcie głową - uwielbiam )...Przyłapanie V&A przez Cat na przytulaniu...No i ostania scena: rozmowa C&V też mi się podobała..Teraz czekam na to co będzie dalej :D
Sceny u Alex w domu rzzeczywiście epicki. Ale wegług mnie najlepsza była scena dialogu między JT i Evanem..."her..yyy or him.."
moze po prostu ten ocinek mi nie podszedł? Tak czy siak nadal ogladam :) i tez jestem ciekawa c.d....
Mam podobne odczucia jak ty - może faktycznie przerwa była za długa.
Odcinek średnio mnie zaciekawił, w zasadzie to oglądałam go jednym okiem, podczas robienia czegoś innego :/ Mam nadzieję że kolejny jakoś bardziej mnie wciągnie.
zobaczymy po kolejnym odcinku..... nie ma co narzekac, ale jak w kazdym serialu są lepsze i gorsze odcinki....., i tak juz dzis na chłodno...... szkoda mi było Cat, trochę....ale tylko troche
No może,może ;) Rzecz gustu....Mi też jedne się bardziej podobają inne mniej..Co najważniejsze ,że nadal oglądasz i dzielisz się wrażeniami z nami ;)
są zabezpieczone hasłem, tylko dlatego, że gdy były dostępne dla wszystkich, były wrzucane bez mojej zgody na wszelkiego typu serwisy
A mi się dla odmiany ten ep podobał dużo bardziej niż poprzedni :) I cieszę się, ze ta cholerna przerwa już się skończyła :D
Nie mogłam się tej dziesiątki doczekać i się nie zawiodłam, dużo fajnych scen, w końcu pojawia się Alex, to rozdarcie Vina.. Ach.. :D
Ja po tym odcinku zaczynam kibicować Cat i Ewanowi! Kurdę Vincent mnie kurzył, myślałam że w końcu pocałuje Cat w tym skladziku, ale nie... on sie woli lizac z jakimiś farbowanymi rudymi
dla mnie pobaj wizualnie podobaja i obydwoch lubie, ale miękne za kazdy razem gdy Evan tak słodko patrzy na Cat:)
Staram się ;)
Ktoś ma zginąć. Ktoś bliski Heather. To będzie największy błąd w życiu Vina .. Heather zakocha się w bracie Joe.. Ja obstawiam Evana albo młodszego brata porucznika ;)
napenwo młodszy brat bo ma sie w nim bujnac na serio i bedzie jej bliski...zreszta Evan nalezy do głownej obsady:)
Eeee tam, to nic nie znaczy ;) A poważnie to też obstawiam młodego, ale kto wie, może nas zaskoczą ;)
Ps. Heather i poważne bujnięcie? ;)))
No to tym razem jak się zakocha, to wybranek serca zginie ;) A Vin będzie miał na karku całą nowojorską policję ;)