PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Jakos nie obejrzałam tego z zapartym tchem, moze przerwa była za duza? Odcinek przewidywalny
w trakcie ogladania.... i niby to była ta sama Cat i Vin.... i nawet Alex, i sceny na koncu.... nie
wiem....ja sie troche rozczarowałam. Jedyne co dobre to popatrzec na VIncenta, bo w sumie
wyłącznie dla niego ogladam B&B.... na tych fotach z Alex wygladał zabójczo......

CocoChanell

Ileż ja czekałam na ten odcinek ;) Uwielbiam go i nie mogę się doczekać następnego :D
Vincent <333...ratowanie Cat przez Evana -świetna scenka <3 Torn w innej wersji w tle<3...ten moment gdy Vincent dostał sms-a i idzie do szpitala...kaptur...muzyka w tle...to jak ją odwrócił i weszli do tej sali (uwielbiam ten moment <3)...Scena jak Cat ogląda zdjęcia V&A i trafia na list a następnie go czyta ..to jak strzela focha daje mu za zadanie pilnowanie Alex no i kubek a ten gest Vincenta( kiwnięcie głową - uwielbiam )...Przyłapanie V&A przez Cat na przytulaniu...No i ostania scena: rozmowa C&V też mi się podobała..Teraz czekam na to co będzie dalej :D

ocenił(a) serial na 7
bliss6

Sceny u Alex w domu rzzeczywiście epicki. Ale wegług mnie najlepsza była scena dialogu między JT i Evanem..."her..yyy or him.."

ocenił(a) serial na 7
mrtmv1849

Sorry za błędy. 2;30 w nocy daje w kość...

mrtmv1849

Nie przejmuj się błędami ;)
O właśnie ta scena też była świetna :)

bliss6

moze po prostu ten ocinek mi nie podszedł? Tak czy siak nadal ogladam :) i tez jestem ciekawa c.d....

CocoChanell

Mam podobne odczucia jak ty - może faktycznie przerwa była za długa.
Odcinek średnio mnie zaciekawił, w zasadzie to oglądałam go jednym okiem, podczas robienia czegoś innego :/ Mam nadzieję że kolejny jakoś bardziej mnie wciągnie.

Aishowa

zobaczymy po kolejnym odcinku..... nie ma co narzekac, ale jak w kazdym serialu są lepsze i gorsze odcinki....., i tak juz dzis na chłodno...... szkoda mi było Cat, trochę....ale tylko troche

CocoChanell

No może,może ;) Rzecz gustu....Mi też jedne się bardziej podobają inne mniej..Co najważniejsze ,że nadal oglądasz i dzielisz się wrażeniami z nami ;)

mrtmv1849

tej ich współpracy wręcz nie mogę sie doczekać ;p

kosovitz

juz nie dajesz napisów na chomiczku?

agab1987

daję, napisy są już od piątku na ch omiku

kosovitz

uuuu to czego mi pisze ze zablokowane przez wlasciciela:(

agab1987

są zabezpieczone hasłem, tylko dlatego, że gdy były dostępne dla wszystkich, były wrzucane bez mojej zgody na wszelkiego typu serwisy

kosovitz

aaa no widzisz czyli nie dostane bo hasła masz:) ok poczekam az pojawia sie w sieci:)

agab1987

zawsze możesz założyć konto i zapytać o hasło, ale to oczywiście twój wybór

agab1987

zdublował się post

kosovitz

no mam konto...dzieki:)

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

A mi się dla odmiany ten ep podobał dużo bardziej niż poprzedni :) I cieszę się, ze ta cholerna przerwa już się skończyła :D

Nie mogłam się tej dziesiątki doczekać i się nie zawiodłam, dużo fajnych scen, w końcu pojawia się Alex, to rozdarcie Vina.. Ach.. :D

ocenił(a) serial na 6
KKZientarska

Ja po tym odcinku zaczynam kibicować Cat i Ewanowi! Kurdę Vincent mnie kurzył, myślałam że w końcu pocałuje Cat w tym skladziku, ale nie... on sie woli lizac z jakimiś farbowanymi rudymi

Wypasiona_Foczka

wreszcie jest jakas duszyczka co tez lubi pare Cat i Evan:)

agab1987

mnie się Vincent podoba (wizualnie), ale Evana bardziej lubie :(... sama jestem zaskoczona

CocoChanell

dla mnie pobaj wizualnie podobaja i obydwoch lubie, ale miękne za kazdy razem gdy Evan tak słodko patrzy na Cat:)

agab1987

Evan po tym odcinku ma dużego plusa i u mnie ;) Uwielbiam scenę ratowania życia Cat - "Oddychaj" <3

bliss6

Lubie Evana :)

CocoChanell

Jest w porządku jak na razie ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Evan zginie! ;)))

KKZientarska

jak to?!

ocenił(a) serial na 10
agab1987

Mam taką teorię ;) Ale to bardziej żart ;)

KKZientarska

aj dios mijo!!! nie strasz:P

ocenił(a) serial na 10
agab1987

Staram się ;)

Ktoś ma zginąć. Ktoś bliski Heather. To będzie największy błąd w życiu Vina .. Heather zakocha się w bracie Joe.. Ja obstawiam Evana albo młodszego brata porucznika ;)

KKZientarska

napenwo młodszy brat bo ma sie w nim bujnac na serio i bedzie jej bliski...zreszta Evan nalezy do głownej obsady:)

ocenił(a) serial na 10
agab1987

Eeee tam, to nic nie znaczy ;) A poważnie to też obstawiam młodego, ale kto wie, może nas zaskoczą ;)
Ps. Heather i poważne bujnięcie? ;)))

KKZientarska

gdzies czytalam gazecie chyba, ale tez pomyslalam jak ona skacze z kwatka na kwiatek!

ocenił(a) serial na 10
agab1987

No to tym razem jak się zakocha, to wybranek serca zginie ;) A Vin będzie miał na karku całą nowojorską policję ;)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

A ja tam chłopaka rozumiem, ale za tego "handlera" to ma minusa.. ;)
Mi sie najbardziej podoba Vin, co jest w sumie oczywiste, ale najbardziej lubię JT! :D