PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8817
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

serial wymiata!

użytkownik usunięty

Nie wierzę że tak się wkręciłam w ten serial! Oglądam Pamiętniki Wampirów (które
zaczynają mnie powoli nudzić), ogarnęłam juz The Secret Circle, Teen Wolf, The nine lives
of chloe king , czyli te wszystkie "fantastyczne" seriale . Na Piękną i bestię trafiłam
przypadkowo i już po pierwszym odcinku stwierdziłam, że będzie się czym jarać !
Oczywiście wątek kryminalny mało mnie interesuje, więc często go pomijam hehe.
Czekam na jakikolwiek rozkwit znajomości między Cat i Vincentem, a niech tylko spróbują
coś zrąbać , niech tylko pojawi się jakaś rywalka , a uduszę!

Zgadzam się, rewelacja :) też oglądałam te wszystkie seriale, które wymieniłaś, ale ten zdecydowanie się wyróżnia. Myślę jednak, że wątek kryminalny jest tu potrzebny, ładnie się wpasowuje i wszystko razem tworzy zgrabną całość. Jeżeli lubisz te klimaty, to baaardzo polecam Moonlight. Tylko 16 odcinków, a naprawdę świetna seria. Podobny klimat jak tutaj (tylko że 'potworami' są wampiry), główny wątek też zbliżony, kryminalne wątki również się pojawiają. Ogólnie niesamowicie wciągający.

ocenił(a) serial na 10
justka933

Ja wręcz uwielbiam i wątki kryminalne ( lubię W11 :D) i wątki z Cat i Vincem <3 Oglądałam TVD, Once upon the time, teen wolf, supernatural, true blood itp... ale ten serial zdecydowanie najnajbardziej przypadł mi do gustu. A klata Vincenta- cudo ;3

ocenił(a) serial na 8

moje wrażenie jest takie że się zakochałam w tym serialu od pierwszego odcina !
Ten serial jest świetny uwielbiam takie. Jeszcze znani aktorzy szczególnie Kristin Kreuk. :D
Jej jak fajnie nalezy juz do jednych z moich ulubionych :D

Dokadnie:) TVD zaczyna się flaczyć jak moda na sukces... gdyby nie to że administruję stronę o tym serialu to chyba bym na jakiś czas zarzuciła... TW, TB uwielbiam i czekam na nowe sezony dlatego chciałam w tym oczekiwaniu wciągnąć się w coś nowego:) B&B się udało mnie przyciągnąć. I mimo że serial nie jest najwyższych lotów, to ma ciekawe wątki i powolutku się rozkręca.