Nie wierzę że tak się wkręciłam w ten serial! Oglądam Pamiętniki Wampirów (które
zaczynają mnie powoli nudzić), ogarnęłam juz The Secret Circle, Teen Wolf, The nine lives
of chloe king , czyli te wszystkie "fantastyczne" seriale . Na Piękną i bestię trafiłam
przypadkowo i już po pierwszym odcinku stwierdziłam, że będzie się czym jarać !
Oczywiście wątek kryminalny mało mnie interesuje, więc często go pomijam hehe.
Czekam na jakikolwiek rozkwit znajomości między Cat i Vincentem, a niech tylko spróbują
coś zrąbać , niech tylko pojawi się jakaś rywalka , a uduszę!
Zgadzam się, rewelacja :) też oglądałam te wszystkie seriale, które wymieniłaś, ale ten zdecydowanie się wyróżnia. Myślę jednak, że wątek kryminalny jest tu potrzebny, ładnie się wpasowuje i wszystko razem tworzy zgrabną całość. Jeżeli lubisz te klimaty, to baaardzo polecam Moonlight. Tylko 16 odcinków, a naprawdę świetna seria. Podobny klimat jak tutaj (tylko że 'potworami' są wampiry), główny wątek też zbliżony, kryminalne wątki również się pojawiają. Ogólnie niesamowicie wciągający.
Ja wręcz uwielbiam i wątki kryminalne ( lubię W11 :D) i wątki z Cat i Vincem <3 Oglądałam TVD, Once upon the time, teen wolf, supernatural, true blood itp... ale ten serial zdecydowanie najnajbardziej przypadł mi do gustu. A klata Vincenta- cudo ;3
moje wrażenie jest takie że się zakochałam w tym serialu od pierwszego odcina !
Ten serial jest świetny uwielbiam takie. Jeszcze znani aktorzy szczególnie Kristin Kreuk. :D
Jej jak fajnie nalezy juz do jednych z moich ulubionych :D
Dokadnie:) TVD zaczyna się flaczyć jak moda na sukces... gdyby nie to że administruję stronę o tym serialu to chyba bym na jakiś czas zarzuciła... TW, TB uwielbiam i czekam na nowe sezony dlatego chciałam w tym oczekiwaniu wciągnąć się w coś nowego:) B&B się udało mnie przyciągnąć. I mimo że serial nie jest najwyższych lotów, to ma ciekawe wątki i powolutku się rozkręca.