PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Episode 18 Heart of Darkness

EVAN LEADS MUIRFIELD TO VINCENT — Evan (Max Brown) confesses his love to Cat (Kristin Kreuk) and admits that he tipped off Muirfield to Vincent’s (Jay Ryan)
whereabouts. Meanwhile, Gabe (Sendhil Ramamurthy) finds evidence that someone in the department is a mole who was working with the vigilante. Nina Lisandrello, Austin
Basis and Brian White also star. Scott Peters directed the episode written by Roger Grant and Blair Singer (#117).

Evan mnie wkurza! Szkoda,ale podobno zginie.

stelmaria

a skąd masz info, że zginie?

ocenił(a) serial na 10
stelmaria

Właśnie , skąd taka informacja .W tym opisie nie ma , że zginie?!

gosiab76

to może być plotka ale czytałam na jednym forum, że jedna z osób na forum ma kogoś w grupie kręcącej BATB i ten ktoś widział jak Evana uśmiercili.
Ale wiecie jak to jest, dowiemy się dopiero jak oglądniemy. Z drugiej strony co o tym sądzicie dobrze by zrobili, jakby uśmiercili Evana?

stelmaria

50/50.. w sumie, nie teskniłabym, ale tez tak dziwnie bez niego..... miałam nadzieje, ze on bedzie tym, który w finale znajdzie antidotum do Vincenta

stelmaria

nie podoba mi się to, lubię Evana, mają tyle postaci do uśmiercenia to muszą się brać akurat za niego ;/

ocenił(a) serial na 10
kosovitz

W 18 odcinku , widać , że jest ranny . Pewnie wyjdzie z tego :)

gosiab76

Nie wiem czy Murfield pozwoli mu na to. Ale jego akcent.......hmm. Ja wciąż mam nadzieję, że przejdzie na jasną stronę mocy i nie uśmiercą go.

ocenił(a) serial na 10
kosovitz

Kosovitz czy dasz radę z napisami przez weekend? Pewnie dużo osób nie wie , że to właśnie dzięki niej mamy tak szybko napisy :)

gosiab76

niestety nie ma szans, późno dziś się pojawiły, a jutro nie będę mieć czasu, dopiero we wtorek bym się mogła za nie wziąć, a pewnie do tego czasu ktoś je przetłumaczy

kosovitz

tak przy okazji wielkie dzięki za tłumaczenie :***

ocenił(a) serial na 10
kosovitz

Już Ci napisałam na cho miku , poczekam :)

kosovitz

dla zainteresowanych: są napisy

ocenił(a) serial na 10
kosovitz

Dzięki bardzo :)))

ocenił(a) serial na 8
stelmaria

o qrde zlapia vince :O ale bedzie sie dzialo w nastepnym odcinku :O Evan jak dla mnie moze byc martwy, bo juz mnie wqrzaswoim zachowaniem idiotycznym :)

joanman

chyba na samym końcu się opamięta. Kurcze ale jakby przeżył i dołączył do teamu V to byłoby mi go żal. Musiałby patrzeć na V i Cat. To byłoby nie do zniesienia.