Episode 18 Heart of Darkness
EVAN LEADS MUIRFIELD TO VINCENT — Evan (Max Brown) confesses his love to Cat (Kristin Kreuk) and admits that he tipped off Muirfield to Vincent’s (Jay Ryan)
whereabouts. Meanwhile, Gabe (Sendhil Ramamurthy) finds evidence that someone in the department is a mole who was working with the vigilante. Nina Lisandrello, Austin
Basis and Brian White also star. Scott Peters directed the episode written by Roger Grant and Blair Singer (#117).
Evan mnie wkurza! Szkoda,ale podobno zginie.
to może być plotka ale czytałam na jednym forum, że jedna z osób na forum ma kogoś w grupie kręcącej BATB i ten ktoś widział jak Evana uśmiercili.
Ale wiecie jak to jest, dowiemy się dopiero jak oglądniemy. Z drugiej strony co o tym sądzicie dobrze by zrobili, jakby uśmiercili Evana?
50/50.. w sumie, nie teskniłabym, ale tez tak dziwnie bez niego..... miałam nadzieje, ze on bedzie tym, który w finale znajdzie antidotum do Vincenta
nie podoba mi się to, lubię Evana, mają tyle postaci do uśmiercenia to muszą się brać akurat za niego ;/
Nie wiem czy Murfield pozwoli mu na to. Ale jego akcent.......hmm. Ja wciąż mam nadzieję, że przejdzie na jasną stronę mocy i nie uśmiercą go.
Kosovitz czy dasz radę z napisami przez weekend? Pewnie dużo osób nie wie , że to właśnie dzięki niej mamy tak szybko napisy :)
niestety nie ma szans, późno dziś się pojawiły, a jutro nie będę mieć czasu, dopiero we wtorek bym się mogła za nie wziąć, a pewnie do tego czasu ktoś je przetłumaczy
o qrde zlapia vince :O ale bedzie sie dzialo w nastepnym odcinku :O Evan jak dla mnie moze byc martwy, bo juz mnie wqrzaswoim zachowaniem idiotycznym :)