byłam strasznie zła, bo bardzo wciągnął mnie ten serial. a stawałam na głowie żeby go obejrzeć codziennie o 12. pierwsza moja myśl to taka że polsat znowu nawalił i emituje tylko tyle ile wykupił czyli kilka początkowych odcinków. a Wy tu piszecie że oni tyle nagrali. żałosne. ten serail jest ewidentnie niedokończony. pewnie kasy nie mieli. a szkoda bo założe się że się przyjął. i ma nie tylko u nas w kraju tak pochlebne opinie. dla mnie to powinno być tak że Ben zrobił z Karen znaną fotomodelkę, Lynn powinna być z Julianem. a Sophie... powiem szczerze, że chiałabym, żeby wrócił Nick i żeby z nim była. Bo ten cały Chris to nic fajnego. ehhhh może się opamiętają i nagrają jeszcze chociaż jedną serię. mieli dobry pomysł na serial i fajna obsadę. po co zaczynają nowe albo kręcą do upadłego badziew w stylu moda na sukces skoro mogliby zainwestować w "Pięknych". pozdrwaiam wszystkich fanów serialu!:*
a moim zdaniem Cris - jako skryty i tajemniczy geniusz matematyczny był świetną postacią. jedną z najlepszych. coś ta postać miała w sobie szczególnie intrygującego, że gdyby był prawdziwym człowiekiem myślę, że bardzo bym go polubiła. :)