PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Obstawiajcie jak zginie Artur:
- popełni samobójstwo
- zostanie pocięty kataną z poprzedniego odcinka
- zmuszą go do wykopania sobie grobu
- w efektownej akcji uratuje Patryczka i Superginekologa, po czym zginie postrzelony sześćdziesiąt razy
- utopią go z rybkami w akwarium
- betonowe buciki
- zrzut z samolotu bez spadochronu
- powolne tortury
- wleją mu stopiony ołów przez gardło
- przeprowadzą trepanację czaszki
- przeżyje, nie aresztują go za napad, nikomu nic się nie stanie, gangsterzy wylądują w więzieniu

Tylko dlaczego ostatnia opcja jest najbardziej prawdopodobna?

arekrem

Bandziory potną go na kawałki i opchną fankom na allegro

arekrem

Mam jeszcze jednego pomysła. Kupi najtańszy żel do włosów w supermarkecie. Niestety okaże się on produkcji chińskiej, będzie więc zawierał toksyczne, niedozwolone substancje w wysokim stężeniu. Jako, że Artur używa sporo tegoż specyfiku, bo lubi dbać o swój wygląd, dawka okaże się zabójcza. Włosy mu się rozpuszczą, a skóra na głowie zacznie odpadać płatami. Artur nie będzie w stanie czekać na śmierć w męczarniach, gdyż wcześniej (tzn, zanim żel dotrze do mózgu i rozpuści go)zobaczy swoje oblicze w lustrze. Wtedy z rozpaczy przegryzie sobie aortę. The end.

ocenił(a) serial na 1
arekrem

paweł przyjdzie mu z pomocą i zaatakuje ich z główki

ocenił(a) serial na 1
arekrem

Bandziory wykradną jego oryginalny patent na broń masowej zagłady i zginie ugodzony skarpetą z drobniakami.

ocenił(a) serial na 10
arekrem

emoelfa zabije reklama Carrefoura..................................

ocenił(a) serial na 2
chimaira1

Jak znam życie, to po prostu wyjedzie za granicę, jak prawie wszyscy.

ocenił(a) serial na 10
chimaira1

emoelf........ hahaha :D

/za krooooootki/

ocenił(a) serial na 10
Eveline15

nie no nie będzie po co oglądać tego serialu bez niego :/

arekrem

Hahaha reklama Carrefoura

arekrem

mam nadzieję, że zginie szybko!!!!!!!!!!!!! :))))))

ocenił(a) serial na 10
arekrem

sądząc po tym co zrobił w dzisiejszym odcinku (chciał zabić gangstera cegłą) zginie chyba już niebawem... z powodu własnej głupoty :P
szkoda :(((

Eveline15

Wyczytałem że Zginie od postrzału kulką w serce ;P to już oficjalne info , a sceny z pogrzebu są już nakręcone :P szkoda... oglądam ten serial głównie ze względu na Artura bo zawsze wpada w jakąś kaszane i przynajmniej jest ciekawie ;d bez niego zostanie buraczne towarzycho + MROCZEK który ma grać Dedektywa badającego sprawe śmierci Artura , potem złapie tego całego medyka itp. itd. Nie rozumiem co reżyser czy tam scenarzysta ma w głowie... wpierw uśmiercili Ilone a teraz mają uśmiercić Arturo , a oboje byli najlepszymi postaciami jakie sie pojawiły (moim zdaniem) jak już to jedyną fajną postacią jaka zostanie będzie Bartosz :P

ocenił(a) serial na 3
mistczNINJA

Zgadzam się. może nie co do Ilony, bo nie mogłam na nią patrzeć. A zgadzam się z tym, że szkoda, że ginie. W sumie moja ulubiona postać. Jak serial wchodził na ekrany telewizorów, miałam 13/14 lat i troszku się podkochiwałam w Arturze (ale też bez przesady, żadne plakaty mi tam nie wisoały nad łóżkiem), więc tym bardziej jest mi szkoda ;) (nie bijcie, byłam w gimnazjum i miałam spaczony gust ;))

ocenił(a) serial na 9
arekrem

A oto moje typy.
Szczerze uważam, że są bardzo wiarygodne biorąc pod uwagę ten właśnie serial.

-porwie go UFO
-w ostatniej chwili wparuje jego ojciec z kałachem i rozwali gangsterów
-darują mu życie, ale dla pewności wysterylizują go na przyszłość
-Paweł ukradnie wóz strażacki i zrobi Carmageddon
-Medyk podobnie jak Marysia dozna amnezji i o wszystkim zapomni
-zabiorą go do Zoo i wrzucą do klatki z lwem
-wypali zioło, cofnie się w czasie i wszystko odkręci
-będzie pierwszym Polakiem legalnie poddanym eutanazji
-tak długo będzie dłubał w nosie, że dokopie się do swojego mózgu
-gdy będzie zimno, wejdzie do mikrofalówki - upiecze się na śmierć
-jedząc Snickersa udławi się orzeszkiem
-ucieknie do klasztoru(jak zakonnica w przebraniu)
-sprzedadzą go do arabskiego haremu

Oczywiście wszystko bez cenzury na antenie

ocenił(a) serial na 10
Utajniony

"-Medyk podobnie jak Marysia dozna amnezji i o wszystkim zapomni
-ucieknie do klasztoru(jak zakonnica w przebraniu)
-sprzedadzą go do arabskiego haremu"

genialne propozycje :DDD i rzeczywiście całkiem prawdopodobne... xD

ocenił(a) serial na 9
Eveline15

No i dzisiaj się przekonamy, która z wersji się sprawdzi<hura>

Utajniony

jeszcze nie zginął:( jutro też pewnie nie... może pojutrze?

Phoebe123

Zginie skarpetką wypełnioną drobniakami, a potem zmartwychwstanie dzięki księciu OMAROWI.

Mimiks

K....,szkoda że on zginie, bez niego ten serial nie będzie taki jak kiedyś.Pamiętam z mamą mamy zawsze z niego polewkę np. ten jego głupi śmiech xD Ehhh.No szkoda.A tak po za tym to fotki tu są http://film.interia.pl/telewizja/seriale/news/bohater-ploszajskiego-nie-zyje,127 6659

arekrem

Tak się akurat składa, że pracuję na planie. I powiem Wam, że jedna z wymienionych przez Was odpowiedzi jest prawidłowa.

ocenił(a) serial na 1
alberts29

Dostanie kulkę prosto w serce... banał... :)

ocenił(a) serial na 9
justynabonio

Gdzie się obstawia zakłady jak on zginie?
Mogę postawić 50zł, że wrzucą go do klatki z lwem

Utajniony

alberts29-to powiedz nam, prosimyyyy.Bo ja się normalnie boję oglądać tego serialu, ja nie wiem czy ja przeżyję to scene jak zabijają Artura.A fajnie wiedzieć co tam na prawdę się stanie.

ocenił(a) serial na 1
klaudia_02

Poczytaj sobie świat seriali tam jest napisane że dostanie kulkę w serce :)

ocenił(a) serial na 5
justynabonio

A zonk! Moja ciotka, która też równo ogląda z całą rodziną PM i kupuje co poniedziałek świeżą gazetę mówiła mi w piątek, że on pojawi się na swoim pogrzebie i jak znam życie ta wersja jest dość prawdopodobna. Czyli Artur wejdzie na pogrzeb, zatańczy kankana na grobie i z ukrytego w kieszeni guna zastrzeli będącego 20 km stąd Medyka :D