Obstawiajcie jak zginie Artur:
- popełni samobójstwo
- zostanie pocięty kataną z poprzedniego odcinka
- zmuszą go do wykopania sobie grobu
- w efektownej akcji uratuje Patryczka i Superginekologa, po czym zginie postrzelony sześćdziesiąt razy
- utopią go z rybkami w akwarium
- betonowe buciki
- zrzut z samolotu bez spadochronu
- powolne tortury
- wleją mu stopiony ołów przez gardło
- przeprowadzą trepanację czaszki
- przeżyje, nie aresztują go za napad, nikomu nic się nie stanie, gangsterzy wylądują w więzieniu
Tylko dlaczego ostatnia opcja jest najbardziej prawdopodobna?
Mam jeszcze jednego pomysła. Kupi najtańszy żel do włosów w supermarkecie. Niestety okaże się on produkcji chińskiej, będzie więc zawierał toksyczne, niedozwolone substancje w wysokim stężeniu. Jako, że Artur używa sporo tegoż specyfiku, bo lubi dbać o swój wygląd, dawka okaże się zabójcza. Włosy mu się rozpuszczą, a skóra na głowie zacznie odpadać płatami. Artur nie będzie w stanie czekać na śmierć w męczarniach, gdyż wcześniej (tzn, zanim żel dotrze do mózgu i rozpuści go)zobaczy swoje oblicze w lustrze. Wtedy z rozpaczy przegryzie sobie aortę. The end.
Bandziory wykradną jego oryginalny patent na broń masowej zagłady i zginie ugodzony skarpetą z drobniakami.
sądząc po tym co zrobił w dzisiejszym odcinku (chciał zabić gangstera cegłą) zginie chyba już niebawem... z powodu własnej głupoty :P
szkoda :(((
Wyczytałem że Zginie od postrzału kulką w serce ;P to już oficjalne info , a sceny z pogrzebu są już nakręcone :P szkoda... oglądam ten serial głównie ze względu na Artura bo zawsze wpada w jakąś kaszane i przynajmniej jest ciekawie ;d bez niego zostanie buraczne towarzycho + MROCZEK który ma grać Dedektywa badającego sprawe śmierci Artura , potem złapie tego całego medyka itp. itd. Nie rozumiem co reżyser czy tam scenarzysta ma w głowie... wpierw uśmiercili Ilone a teraz mają uśmiercić Arturo , a oboje byli najlepszymi postaciami jakie sie pojawiły (moim zdaniem) jak już to jedyną fajną postacią jaka zostanie będzie Bartosz :P
Zgadzam się. może nie co do Ilony, bo nie mogłam na nią patrzeć. A zgadzam się z tym, że szkoda, że ginie. W sumie moja ulubiona postać. Jak serial wchodził na ekrany telewizorów, miałam 13/14 lat i troszku się podkochiwałam w Arturze (ale też bez przesady, żadne plakaty mi tam nie wisoały nad łóżkiem), więc tym bardziej jest mi szkoda ;) (nie bijcie, byłam w gimnazjum i miałam spaczony gust ;))
A oto moje typy.
Szczerze uważam, że są bardzo wiarygodne biorąc pod uwagę ten właśnie serial.
-porwie go UFO
-w ostatniej chwili wparuje jego ojciec z kałachem i rozwali gangsterów
-darują mu życie, ale dla pewności wysterylizują go na przyszłość
-Paweł ukradnie wóz strażacki i zrobi Carmageddon
-Medyk podobnie jak Marysia dozna amnezji i o wszystkim zapomni
-zabiorą go do Zoo i wrzucą do klatki z lwem
-wypali zioło, cofnie się w czasie i wszystko odkręci
-będzie pierwszym Polakiem legalnie poddanym eutanazji
-tak długo będzie dłubał w nosie, że dokopie się do swojego mózgu
-gdy będzie zimno, wejdzie do mikrofalówki - upiecze się na śmierć
-jedząc Snickersa udławi się orzeszkiem
-ucieknie do klasztoru(jak zakonnica w przebraniu)
-sprzedadzą go do arabskiego haremu
Oczywiście wszystko bez cenzury na antenie
"-Medyk podobnie jak Marysia dozna amnezji i o wszystkim zapomni
-ucieknie do klasztoru(jak zakonnica w przebraniu)
-sprzedadzą go do arabskiego haremu"
genialne propozycje :DDD i rzeczywiście całkiem prawdopodobne... xD
K....,szkoda że on zginie, bez niego ten serial nie będzie taki jak kiedyś.Pamiętam z mamą mamy zawsze z niego polewkę np. ten jego głupi śmiech xD Ehhh.No szkoda.A tak po za tym to fotki tu są http://film.interia.pl/telewizja/seriale/news/bohater-ploszajskiego-nie-zyje,127 6659
Tak się akurat składa, że pracuję na planie. I powiem Wam, że jedna z wymienionych przez Was odpowiedzi jest prawidłowa.
Gdzie się obstawia zakłady jak on zginie?
Mogę postawić 50zł, że wrzucą go do klatki z lwem
alberts29-to powiedz nam, prosimyyyy.Bo ja się normalnie boję oglądać tego serialu, ja nie wiem czy ja przeżyję to scene jak zabijają Artura.A fajnie wiedzieć co tam na prawdę się stanie.
A zonk! Moja ciotka, która też równo ogląda z całą rodziną PM i kupuje co poniedziałek świeżą gazetę mówiła mi w piątek, że on pojawi się na swoim pogrzebie i jak znam życie ta wersja jest dość prawdopodobna. Czyli Artur wejdzie na pogrzeb, zatańczy kankana na grobie i z ukrytego w kieszeni guna zastrzeli będącego 20 km stąd Medyka :D