PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Agnieszka

ocenił(a) serial na 6

Z tego co pamiętam, Agnieszka (przyjaciółka Teresy) dostała 10 lat więzienia za zabójstwo dziadka Wojtusia. Serial ma dziesięć lat, a to wydarzenie było stosunkowo na jego początku, więc może scenarzyści wpadną na to, żeby ją przywrócić do serialu? To fajna, pogodna postać i będzie miło, jak znowu będzie w PM :)
Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 4
iamvip

o nieee. niby po co? irytowal mnie jej glos... jak juz chca przywacac dawne postacie niech skupia sie na Pawle :P albo Teresa - z grubej rury ;) tyle tez jest postaci, ktore niby nie odeszly a ich nie pokazuja jak dziadek i ojciec Marychy czy Antek kolega Marka.

ocenił(a) serial na 6
marajka

Teresa to ruda torba, która tylko zdradzała Marka co chwilę. Na co komu stary pierdziel Antoś albo Janek? Postać Agnieszki była pozytywną, młodą i energiczną postacią. Pawła zagrać może tylko Janicki, jak wiadomo nie chce wracać więc o Pawle zapomnij.

ocenił(a) serial na 3
iamvip

Mnie też Agnieszka bardzo się podobała, ale nie miałaby teraz z kim występować - jej przyjaciółki Teresy już nie ma a między nią a Kingą jest jakieś 15 lat różnicy :)

marajka

Mnie też, nawet jak ją słyszę w reklamach jako lektorkę .

iamvip

Jej powrót ma tylko wtedy sens dla mnie, gdyby wróciła też Teresa. Lubiłem ją ale bez Teresy to niekoniecznie chce żeby wróciła.

ocenił(a) serial na 4
mat161

Tak samo z harcerzem. Jak już miał wracac to niech wraca z Pawłem

ocenił(a) serial na 7
iamvip

Szczerze mówiąc prawie zapomniałam o tej postaci, więc nie zależy mi na jej powrocie. Poza tym zgadzam się, że bez Teresy w sumie nie ma po co wracać.
Janek mnie denerwował, miał minę cierpiętnika i był wiecznie nieszczęśliwy.
Antka lubiłam, mam nadzieję, że scenarzyści PM sobie o nim przypomną.

ocenił(a) serial na 4
Ola_2705

Tez nie lubie Janka i nie tesknie za dziadkiem, ale wypadaloby ich pokazac raz na czas. A Antek kolegi Marka byl spoko

ocenił(a) serial na 8
iamvip

Byłoby super, gdyby wróciła. Skoro nie ma Teresy, to myślę, że mogłaby się przyjaźnić z Majką i Kingą (i w sumie na początku serialu tak też trochę było).

A Antek przecież się pojawił ostatnio w scenach w szpitalu z Filipem! I niedługo znów się pojawi. :P

użytkownik usunięty
Cefalix

To ten Antek widzę tak się będzie pojawiał i znikał w kółko