Pierw ten cały Gariel za księdza się przebierał, teraz za ochroniarza, co dalej? Może zaraz za dziewczynę się będzie przebierał, żeby spotykać się z Emilką?
Wątek z Pawłem i tą ziomalką też przedłużany, dzisiaj mieli się całować itd., a jakoś tego nie było, po cholerę pokazują w następnym odcinku jak tego nie ma?
Maryśka już też mnie wkurza.
W ogóle wszyscy mnie już wkurzają. :P
No i właśnie fajnie jest teraz przynajmiej jakieś emocje są przy tym Gabrielu. Z niego to taki kameleon jest i oby tak dalej
ponoć Gabriel Wojtka porwie, buahahah.
W tym całym serialu najlepsi są właśnie psychole (których szybko wyrzucają): Sonia, Ilona, teraz Gabriel. ;D
Porwania też są na porządku dziennym - porwani byli już Marysia, Artur, teraz Wojtek. Mogliby wymyślać coś innego bo te wątki z porwaniami są już nudne.
Jakby zaprosili do serialu Brook z "Mody na sukces" było by na pewno ciekawiej :)
przeczytalam gdzies ze Ola ma byc w ciazy..... to juz dopiero przeciaganie bedzie...:D:D:D:D
A na koniec wpadnie Clint Eastwood i Chuck Norris i zrobią porządek :) to chociaż byłoby zaskakujące zakończenie :)
a z kim? - "komu dała?"
a może dojdzie do fenomenu i okaże się, że ojcami są Adam i Marcin jednocześnie.
Takie rzeczy są tu możliwe ;)