PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ale już przeciągają...

użytkownik usunięty

Pierw ten cały Gariel za księdza się przebierał, teraz za ochroniarza, co dalej? Może zaraz za dziewczynę się będzie przebierał, żeby spotykać się z Emilką?
Wątek z Pawłem i tą ziomalką też przedłużany, dzisiaj mieli się całować itd., a jakoś tego nie było, po cholerę pokazują w następnym odcinku jak tego nie ma?
Maryśka już też mnie wkurza.
W ogóle wszyscy mnie już wkurzają. :P

użytkownik usunięty

Gabriel, sorry za literówkę.

ocenił(a) serial na 8

No i właśnie fajnie jest teraz przynajmiej jakieś emocje są przy tym Gabrielu. Z niego to taki kameleon jest i oby tak dalej

Całowali się, ale w wyobraźni Marysi.

ocenił(a) serial na 1

ponoć Gabriel Wojtka porwie, buahahah.

W tym całym serialu najlepsi są właśnie psychole (których szybko wyrzucają): Sonia, Ilona, teraz Gabriel. ;D

Mary_Jules

Porwania też są na porządku dziennym - porwani byli już Marysia, Artur, teraz Wojtek. Mogliby wymyślać coś innego bo te wątki z porwaniami są już nudne.

ocenił(a) serial na 3
Faraon_5

Jakby zaprosili do serialu Brook z "Mody na sukces" było by na pewno ciekawiej :)

ocenił(a) serial na 2
Piotrek_4

przeczytalam gdzies ze Ola ma byc w ciazy..... to juz dopiero przeciaganie bedzie...:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 3
ewcynka16

A na koniec wpadnie Clint Eastwood i Chuck Norris i zrobią porządek :) to chociaż byłoby zaskakujące zakończenie :)

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

a z kim? - "komu dała?"

a może dojdzie do fenomenu i okaże się, że ojcami są Adam i Marcin jednocześnie.
Takie rzeczy są tu możliwe ;)

użytkownik usunięty
Utajniony

Od całowania zaszła.

ocenił(a) serial na 2

no ona podobno nie bedzie chciala powiedziec i Blazej uderzy do Adama ale ten tez powie ze nic nie wie.... czyli wychodzi ze ten koles co sie z nim calowala.... albo SAbinka xD