PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

...

Facet, który strzelił do Artura nie zabił go bo trafił w piersiówke butelkę, którą dostał od ojca. Atrur po prostu zemdlał xD A uciec podobno pomogła mu Aldona...

ocenił(a) serial na 9
XxChocolateFactoryxX

skąd wiesz z tą piersiówką? xp

ocenił(a) serial na 6
Miyu67

haha właśnie tego się spodziewałem ,dziwne tylko że gangsterzy nie zauważyli że nie ma krwi

ocenił(a) serial na 6
Assurbanipall

tylko teraz pozostaje pytanie- kogo pochowali?

Assurbanipall

Pochowali takiego gościa którego znaleziono martwego we wodzie.

ocenił(a) serial na 7
sebastian22221

hahaha no to oczywiste ze pochowali martwego raczej żywego nie pochowali by ;pp ale dziwny zbeg okolcznosci ze ten fałszywy artur tez jednej nerki nie mial ;p

ocenił(a) serial na 10
XxChocolateFactoryxX

No i jednak piersiówka okazała się pomocna.

ocenił(a) serial na 9
XxChocolateFactoryxX

Nie powiem:)
Ulzylo mi, bez Ploszajskiego przestalam ogladac, a dzis przypadkiem trafilam i patrze Artru;)

ocenił(a) serial na 4
CzarnaKrwinka

a ja się tak wkurzyłam że ten głupkowaty artur nie zginął.! Myślę "no, w końcu" A tu się okazuje że żyje... Ale i tak wszystko na jedno wychodzi. xd Zginie - zapomną, Nie zginie - zapomną.

ocenił(a) serial na 4
Iss_Mk0

taaa. akurat taka cieńka wzrstwa metalu (prawdopodobnie aluminium lub
srebro) zatrzymała by kule. i dziwnę że nie było żadnego odgłosu

Jake14

Akurat to nie jest takie dziwne :P Gdy kula leci z dużą prędkością (np.strzał z dosyć bliska) to spłaszcza się już przy kontakcie z nawet czymś tak miękkim jak ciało , dlatego gdy wyjmuje się ołowianą kule z ciała postrzelonego jest ona spłaszczona prawie na placek , a ścianki aluminiowej piersiówki nie są cienkie jak w puszcze :P sytuacja taka że kula przy strzale z bliska nie przebiła dwóch scianek piersiówki jest naprawde bardzo prawdopodobna więc nie jest to kolejny absurd ;P