Co ona jest w ciąży, że jest taka spasiona?
Chyba nieźle się obżerała na tym urlopie, lubi sobie dobrze pojeść!
Za to ty zapewne wyglądasz wspaniale i cudownie zarazem!
Jejku, dlaczego jest się anonimowym w Internecie i trolle mogą wyżywać się na lepszych od siebie? :/
Aj tam od razu troll. Po prostu zauważył (słusznie) że Kinga przybrała na wadze, a że napisał to w taki a nie inny sposób, to nie ma co się denerwować. Ty pewnie też ważysz około setki że się tak denerwujesz za określenie "spasła" :D
Denerwuje mnie to, że komentuje się czyiś wygląd nie zważając na uczucia. Nie można było napisać "Chyba Kinga trochę przytyła"?
kiddy741 - jak dorośniesz daj znać. Nie widziałeś nawet mojego zdjecia, aby osądzić jak jak wyglądam. Aktorka grająca Kingę wygląda NORMALNIE, ale najlepiej jest wjechać na kogoś, aby podnieść sobie własną samoocenę, czyż nie?
A tak w ogóle spasła to może być krowa albo świnia. Dość już mam tych obelg w internecie, opanujcie się wreszcie. Czujecie się niespełnieni albo niedowartościowani to do psychologa się wybierzcie.
Gdyby normalni ludzie rezygnowali z internetu tylko z powodu trolli i dzieci neo, to już by tu była sodoma i gomora.
Także chwała za to, że niektórzy są jeszcze inteligentni. I można z nimi kulturalnie poglądy wymienić.
Powiem ci tak. Nie będziesz mnie wyzywać od trolli bo kim ty niby dla mnie jesteś co? Od razu widać, że masz duże kompleksy na temat wagi. Też jesteś tak spasiona?, a może gorzej co? Jeżeli nie podoba ci się to słowo to po co to czytasz? ktoś ci karze? Będę mówił co mi się podoba, spasiona koleżanko.
Kompleksy to mają dzieci, które właśnie obrażają innych w internecie. Także opanuj się i wyjdź do ludzi. Na podstawie twoich wypowiedzi sądzę, iż jesteś jeszcze jakimś bezmózgim gimnazjalistom, który obraża wszystkich dookoła, aby odreagować swoje samotne i żałosne życie codzienne.
Skoro wg Ciebie osoba "spasiona" waży około 60-70 (na oko tyle ile serialowa Kinga) kilo to musisz jeszcze dorosnąć. Wtedy porozmawiamy.