zawsze tak miala czy ostatio, bo nie zwrocilam jakos wczesniej uwagi... jakies nakladki, licowki? co jej tak dziwnie te zeby z buzi wystaja
Trzebiatowska to taki cukiereczek przez duże C.Jest tak słodka że aż przesłodzona,jednakże urody jej odmówić nie można.Berenika mnie się podobała głównie z głosu,bardziej ta co grała lesbijkę Kaję chyba.a serialowa Edyta bo mnie niespecjalnie?Glinka w sumie pozytywnie na 4.
Edyta i Kaja lesbijka mi tez nie. Trzebiatowskiej niby odmowic urody nie mozna , ale jej kwadratowe szczeki sie nie podaobaja
jeszcze co do Glinki to niestety nie moge zapomniec strasznego wystepu z TTBZ - jej Elvis moze snic mi sie w najgorszych koszmarach :P i cos mi sie wydaje, ze chyba nie jest za madra jesli chodzi o to co widzialam w wywiadach, ale moge sie mylic. na pewno Szatan z tego co widzialam polotem nie grzeszy ;)
Szatan jak coś mówiła to wrażenie robi jakby była pijana,chyba jest zbyt rozbawiona,jeśli chodzi o inteligencję czy elegancję dobre wrażenie chyba robi Kasia Zielińska,aktorka nie ma się co oszukiwać urodą nie grzeszy,ale wydaje się być z tych rozsądniejszych,inteligentniejszych,takich bardziej z stylem i klasą,może się mylę ale na mnie robi dobre wrażenie.
a Weronika Humaj?mimo że nie przepadam za rudowłosymi kobitkami,to ona bardzo mi się podoba.Marieta Zukowska,Karolina Nowakowska oraz Marta Nieradkiewicz też w sumie ładne.
nie kojarze tych nazwisk poza Zukowska, ktora jest niezla. spojrzalam na ruda. niezla. a ja akurat lubie rude :) poza Daria :P HEHE a jak kolezanka Melki? dla mnie 3 co to tych nazwisk: Nowakowska - nie nie nie.... te sztuczne brwi blee NIeradkiewicz w ogole nie robi wrazenia. taka myszka.
Koleżanka Melki 1!.Jakoś zupełnie mnie nie pasuje,a Foremniak jak,trochę się postarzyła ostatnio,chyba za chuda wręcz jak na osobę która zbliża się do 50.
Foremniak kiedys spoko. a pamietasz ja jeszcze z Radia Romans ? ;) a jak eks zona Grzegorza i obecna?
była może nawet +4.obecna chyba zbyt fenomenalna jak na wiek,poza tym ona nawet nie ukrywa że poprawiała urodę,normalnie nie przepadałem za jej urodą,kiedyś byłoby +2.Teraz +3.
a przypomniałem sobie mnie się bardzo podobała serialowa Stefani a tobie?ostatnio zniknęła z radarów,ale w czasach serialu gdyby nie to że jej postać wiadomo jaka była.
postac byla zajebista ale moj odbior na zasadzie Beaty - figurka super a do tego z ikra i smieszna postac, ale z twarzy to mi srednio podchodzila
mnie się bardzo podobała z urody,a Włodarczyk,mnie jakoś nie podchodziła,i jeszcze była ta Elka ze starego fitnessu dla mnie +4.
tez nie ;) w sumie Wlodarczyk figura punktowala ale za sztuczna i swego czasu ta fatalna solaryjna opalenizna. Elka z fitnessu nie moj gust, ale laska byla. Wolszczak taka duza kobietka chociaz nie gruba za to elegancka. Byla Grzegorza spoko babka, ale nie az tak dobra zeby doskoczyc do Pauliny ;)
oj nie https://www.google.pl/search?q=stefani+pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87&biw=1366&b ih=655&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjFwLm70dLLAhWhEXIKHdLjCSoQsAQI Gg#imgrc=OZyuZzFHiIgvNM%3A ;0 HIHI
w sumie na niektórych ujęciach faktycznie słabo.w sumie Wolszczak faktycznie taka dobrze zbudowana.Ale z twarzy mi się nie podoba.A Kumorek,Tobarczuk,K.Dąbrowska,M.Turczewicz,Góralczyk mnie się podoba ta 1 i 4.
To i ja wtrące swoje trzy grosze do dyskusji Zmuda Trzebiatowska wedlug mnie podobnie jak osoby wyżej pisaly za slodka cos jak serialowa Luiza Foremniak fakt teraz cos ja ostro wysuszylo ale jeszcze tak z 1.5-2lata femu byla niezla z niej szprycha ta Elka z fitnessh byla tez calkiem ok
A co sądzicie o Karolinie Gorczycy/Annie Prus/Malgorzacie Pieczynskiej i tej rudej Ilonie co w PM grala ta chorą psychicznie laske zabujana w Pawle???
Prus ładna,Gorczyca też ale nie w moim typie,Pieczyńska ładna jak na swoje lata,ale też mnie się nie podoba,ta Ilona mnie się podobała.
co do Gorczycy mam mieszane odczucia - czasmi mi sie sliczna wydaje a czasami te za duze usta az draznia (szpeca troche nawet), ogolnie jednak raczej mi sie podoba. w Czasie Honoru zawsze sie zastanawialam dlaczego z Boladz I Rozczki robia pieknosci skoro sa hmmm.. srednie, a nie z Gorczycy i Wiedlochy. ANNA Prus raczej ladna z tego co kojarze, ale jakos mie drazni jako aktorka. Pieczynska niezle na swoje latka :) tak jak ta babka, ktora w Czasie Honoru grala Marie. Ilona - sory ale absoutnie nie
Bo ja wiem czy serialowa Wanda i Celina robiły za piękności,chyba wszystkie uchodziły za atrakcyjne.Może i serialowa Lena najbardziej wyróżniała się urodą,ale nawet wydawałoby się najsłabsza w tym zestawieniu serialowa Wanda taka ostatnia nie była,myślę że niektórym facetom może się podobać.
Nawet myślę że w przypadku Różczki bardziej przesadzone było to w Oficerze nawet bohater grany przez Małaszyńskiego mówił do niej Piękna.Poza tym bohaterowie grani przez Szyca,Chyrę stracili dla niej głowę,a ona chyba była tam największą pięknością,w Czasie Honoru no może przesadzone było że bodajże Zakościelny,Bobek,Konopka byli w niej zakochani,ale uważam że brzydsze od niej robiły za księżniczki.
jak dla mnie z całego serialu najlepsza była Agnieszka Sikorska (Szatanka). taki sto procent mój typ, jeszcze imię w serialu miała jedno z moich ulubionych na dodatek
może i banalna uroda ale i tak większość facetów z przyjemnością poszła by z nią do łóżka,takie realia,mam wrażenie że robią z niej super aktorkę bardziej za urodę niż faktycznie talent.
wlasnie dlatego wiekszosc facetow poszlaby z nia do lozka. banal najlepiej sie sprzedaje :) slodka blondynka z sasiedztwa to jest to :P od niej tez wolalabym Aske ;)
laski o podobnej urodzie co Jowita poznałem osobiście i też miały branie jak pomidory na placu.pewnych rzeczy się nie przeskoczy taka Kurdej czy Opozda bardziej rzucają się w oczy niż właśnie taka Chapko i kilka innych choćby ta Justyna.Kurdej to taki seksowny kociak,nadawałaby się do takich ról uwieść faceta.Chapko bardziej zdobywa faceta na interesującą osobowość.
kURDEJ seksowny kociak? w zyciu bym o niej tak nie pomyslala... raczej sympatyczna dziewczyna z sasiedztwa. kociak to Jowita. dla mnie znacznie fajniejsza od Szatanki.
kiedyś w internecie była taka fotka z MJM jak z Młynarczykiem nad jakimś jeziorem w samym bikini,figura szału nie ma przecież ma 30 lat więc młodziutka bardziej tak jak Kinga ani chuda ani gruba ale sobie pomyślałem że jednak hormony działają.Opozda pewnie tak bardziej seksowna z pazurem.
Szatan ma kiepskie nogi i prywatnie ciotkowato sie ubiera. no szalu nie ma. Jowita to zyleta
Szatan podobnie jak Halejcio nogi to kloce,fatalne,tragiczne,ogólnie nie oszukujmy się mogła by zrzucić kilka kilo bo w tych scenach w internecie,widać była że lubi zjeść a ćwiczyć nie za bardzo.jak widziałem ją w Wkręceni 2 to faktyczna taka raczej zwykła,ładna dziewczyna bez szału,może czasami zrobiona lepiej.
mnie też Szatan za bardzo się nie podoba i nie rozumiem rozpływania się nad jej urodą. moim zdaniem nic specjalnego. już nawet Aśka lepsza.
większość oceniam podobnie jak ty,Malwina trochę sztuczna no może +3 ale szacunek że dobrze się trzyma ma chyba 44 lata.
Kazanowa z twarzy nawet ładna,wydaje się sympatyczna,ma dystans do siebie ale waga ją dyskryminuje,obstawiam że gdyby ważyła tyle co taka Emilka mogła by mieć powodzenie.Makowska ma swoje lata,ale mnie się podoba że się tak ubiera dobrze i ogólnie gra taką babkę z klasą.
A ty Kazanową jakbyś oceniła czy Malwinę,była jeszcze ta partnerka z TZG Banasiuka Hanna Żudziewicz ona tylko jedną scenę zaliczyła ale chyba uroda w stylu Jowity i nota też?
Malwina jest kiczowata na maksa w serialu a do tego karzelek z duza glowa :P ale jesli by zdjac te ciuchy, inne wlosy i biorac pod uwage wiek to 4 absolutnie. Kzanowa waga dyskwalifikuje w moim odbiorze, ale twarz ma sliczna i jesli tylko zrzuci minimum 15kg to jak dla mnie lepsza niz Kinga z Majka razem wziete, Aska , Luiza itd. no niestety ta tusza... Hania Zudziewicz kompletnie mi sie nie podoba. kolo Jowity nawet nie lezala ;)
właśnie nikt pewnie poważnie nie traktuje pod względem urody serialowej Kazanowej,a ostatnio jak się przypatrzyłem to sobie pomyślałem z twarzy ładna kobiety,nawet na swój sposób delikatny typ urody.Teraz trochę zrzuci z powodu TZG,ale ona chyba raczej nie chce się zbytnio odchudzać ale plus za to że przynajmniej nie rzuca się jak ktoś jej zarzuca że swoje waży.
http://film.wp.pl/idGallery,17452,idPhoto,450752,title,Joanna-Opozda-Polska-Mary lin-Monroe,galeria.html?ticaid=116a85
Ja wszystkie kobiety oceniam tak jak Marajka :). Może niech Makowska ma takie 2, bo jednak jest elegancka. W ogóle ta kobieta co ma 7 dzieci nawet nieźle wygląda, jak na to że nie dość iż tyle ciąż to jeszcze są niby biedni i im na nic nie starcza, a tak naprawdę wyglądają ok, nawet on dużo lepiej od Kłoska czy Łazanka, dzieci też wyglądają dobrze, są w porządku ubrane, dom nie wiadomo jak wygląda wewnątrz więc trudno powiedzieć, ale ogólnie wyglądają na zadbanych a do tego trochę pieniędzy trzeba mieć, a przecież tyle dzieci kosztuje :)
no niezle niezle. a jak oceniasz Izabele? kiedys dalabym jej nawet i 4+ bo niezla fiura i wzrost, ale jakas taka wysuszona sie zrobila z dziwna twarza (przez te brwi) i na dzien dzisiejszy niestety gorzej bym ja ocenila niz Emilke czy Kinge.
zależy właśnie od dnia, bo czasem Izabela całkiem nieźle wygląda ale czasem faktycznie dziwnie. Tak w lepszych chwilach to te 4 bym dała, w gorszych 3+/4-. Raczej tak ogólnie 4- bo jednak mimo wszystko jest taką szprychą, wysoka, długie nogi więc atuty ma, może i wydaje się wysuszona i właśnie czasami dziwna twarz, ale ogólnie jest ładna, tylko te brwi własnie coś nie tak. I też kiedyś lepiej ją oceniałam, dla mnie była bardzo atrakcyjną babką.
tak czytam i mi sie przypomniała ta Martyna od Miksera jak kiedyś pisałaś że jest wyjątkowo fe i obleśna XD
TAK, PRAWDA. masz niezla pamiec. ja z kolei nie pamietam jej dokladnie. moze nie to ze miala brzydkei rysy twarzy, ale jakies takie niedomyte wrazenie na mnie robila ;/
mi tam średnia, ale niedomyta wydawała się jeszcze ta pyskata Ewa od Błażeja, ona to dla mnie była na 1
No to była niezła hipsterka ale ta Ewka zla nie była i całkiem ładna z buzi i zgrabne ciałko nawet miała a nie to co ten babochlop mikserowy Martyna to dopiero była porażka