Jako że już od wieeeeeków nie jestem na bieżąco z tym serialem, a potrzebuję znaleźć konkretne numery odcinków, pytam każdego, kto od początku stale ogląda Pierwszą miłość - w którym odcinku/odcinkach Artur wszedł w konflikt z młodymi z Wadlewa (nie chodzi mi tu o sytuację z początku, kiedy Andrzej z kolegami go pobili) i w którym odcinku Emilka była podrywana przez serwisanta naprawiającego ekspres do kawy? Nie jestem w stanie i nie chce mi się oglądać na ipli wszystkich 1000 odcinków i wyszukiwać, pomóżta :P
Jeśli chodzi o tę pierwszą sytuację to podejrzewam że chodzi ci o ten incydent kiedy ta grupka ze wsi napadła na samochód Artura i uratował go wtedy Józef Szota, było to w okolicach 415 odcinka, natomiast jeśli chodzi o tę drugą sytuację to było to mniej więcej w okolicach 590 odcinka.
Podziękował ślicznie! Po przejrzeniu tych i "sąsiadujących" epizodów wyszło, że pierwszy to 404. Drugiego jeszcze nie sprawdzałam, ale myślę, że nawet orientacyjna "lokalizacja" bardzo pomoże. Niech ci Bozia wynagrodzi... no nie wiem, w kolejnym 1000 odcinków? ;)
Ja już nie bede tworzyl nowego tematy,w których odcinkach Pawel jezdzil na ustawki?I w ktorym przydupas wekslera wyslal siwego i ekipe na pawla:)?czekam na odp