PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 4

Może niektórzy wezmą mnie za idiotkę. Sama oglądam Pierwszą Miłość, żeby się pośmiać. Nie oszukujmy się, nie jest to jakiś wybitny serial. Ale dzisiejszy odcinek naprawdę mnie wzruszył. To nie jest ironia. Sama się sobie dziwię, bo PM nie biorę na poważnie. Taki, ot, głupawy serial. Ale dzisiaj jakoś tak skłonił mnie do refleksji, wzruszył... Naprawdę nie wiemy, co wydarzy się w życiu. W jednej chwili możemy być szczęśliwi, a za moment wszystko się wali... Przejmujemy się byle kłótniami. Dzisiejszy odcinek był chyba jednym z lepszych.
Tak jakoś chciałam to napisać... Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
paumar1

Zgadzam się! Sama byłam zszokowana. Zazwyczaj traktuje Pierwszą miłość jako serial typowo komediowy, a dzisiaj zostałam nieźle zaskoczona. Aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jestem rozczarowana. Wręcz przeciwnie - takie odcinki sie od czasu do czasu przydają ;)

Villemo339

boski był ten odcinek.. ryczałam jak bóbr x] oni to potrafią takie kryzysowe sceny dobrze zagrać.. jak np Artur "umarł" albo jak Paweł rozwalał całą kuchnie wkurzony na Majke ze go zdradzila i ogolnie ten wątek :) gorzej z tymi zwyklymi odcinkami bo są bez rewelacji

użytkownik usunięty
natka93

Dziewczyny, litości ;-D

okim mowa

ocenił(a) serial na 4
magazynier_48

Nie no, ale bez przesady xD Żeby ryczeć? xd Serio?
No, ale odc nawet spoko xd

ocenił(a) serial na 7
paumar1

Sama się zdziwiłam ,że pierwsza miłość może być aż tak wzruszająca. Naprawdę jeden z najlepszych odcinków. :)
10/10

__Cleo Sertortii13

co sie dzis stalo bo n ie ogladalam!!

darija_23

To sobie obejrzyj powtórkę. No rzeczywiście odcinek wyjątkowo refleksyjny tak jakby ten facet na prawdę umarł...

ocenił(a) serial na 2
tony_tr

bardzo proszę o napisanie w jednym zdaniu co się stało :)

ocenił(a) serial na 7
Wyskrobana

umarł ojciec Artura akurat wtedy gdy Artur brał ślub z Bereniką!!!

__Cleo Sertortii13

ryczalam jak bubr,bardzo lubilam pana Kulczyckiego

issa1900

stary drań, zdążył się jeszcze ożenić z młodą babką i przepisać na nią połowę majątku ;P