PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

to klasyka kina akcji.. gra aktorska Włodarczyk - bezcenna. Dawno tak się nie uśmiałam ;)

rEvolution7

Toż to powtórka z końcowej sceny z filmu Sara ;-)

ocenił(a) serial na 10
Faraon_5

Tylko Paweł się nie przygotował i emocji nie pokazał (a chyba miał pokazać).

ocenił(a) serial na 4
loginnuss

hahaha on nigdy nie pokazuje emocji czasami tylko coś krzyknie;p

rEvolution7

Też się uśmiałem, może nie z Włodarczyk, (bo nie wiem, jak zachowuje sie ciało człowieka jak dostanie kulkę) ale z Pawła ten jego "krzyk rozpaczy" był taki wymowny... Inaczej sobie tą scenę wyobrażałem.

FilDekert

Nom wyszła trochę lipa. Paweł niby spoko aktor, ale nie umie okazywać tego rodzaju emocji, kompletnie. I jeszcze zachował się jak laluś i nie zasłonił Anki.... normalnie powinien to zrobić znając jego postać, ale scenarzysta chciał inaczej;p I jeszcze pojawia się pytanie czemu Manuel go nie zabił... to już totalny bezsens.

użytkownik usunięty
tony_tr

Może ten Manuel uznał, że zastrzelenie Anki to wystarczająca kara? No, że Paweł będzie musiał żyć ze świadomością, że to "przez niego" zginęła jego dziewczyna. Czy coś... x]

Do tego trochę dziwne było to rozkuwanie przez policjanta w taki sposób, aby Manuel miał broń na wyciągnięcie ręki.

ocenił(a) serial na 4

oo qrwa ale mam beke z tej akcji hahaha

FREE MANUELO

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

No w streszczeniach pisało, że "Paweł odpycha Annę, jednak ona zasłania go swoim ciałem", jednak ja nie wiedziałam, żeby ją odpychał ;) Cóż, Manuel miał mało czasu, pewnie strzelił i spanikował, że zaraz go ktoś zgarnie.

ocenił(a) serial na 6
FilDekert

Tak bywa w takich serialach :d Ej dokładnie, Paweł (jego osobowość) zasłoniłby przecież Anke a nie stał jak lamus i patrzył na Manuela przecież kurde sznycel widział że ma broń. Co do tony_tr. Manuel widział że Paweł kocha Anke więc uznał że większą karą bedzie zastrzelenie ukochanej. A może to tak na początek, za niego weźmie się później, nie tak od razu niech troche pocierpi.

roslinadoniczkowa

No tak, ale czy w Manuel mógł to zaplanować w ułamku sekundy:)? Przecież nie wiedział, że tam będą, to był przypadek.

ocenił(a) serial na 6
tony_tr

Może poprostu chłop sobie nie trafił? ;D

użytkownik usunięty
rEvolution7

Teraz Paweł będzie mógł się gocić następne 100 odcinków.

ocenił(a) serial na 10

Hej o co ci chodzi bo nie wiem i nie rozumiem że Teraz Paweł będzie mógł się gocić następne 100 odcinków.

ocenił(a) serial na 3
Zbuntowany_RBD

Buahahaha, odcinek obejrzałam dopiero przed chwilą na ipli :D
W PM było mnóstwo dziwnych scen, ale ta akcja przeszła samą siebie. ''Nie, Anka, błagam, nie'' - padłam :D

użytkownik usunięty
Zbuntowany_RBD

Noo... że Paweł ma teraz kolejny powód do rozpaczania i użalania się nad sobą. Najpierw wyjazd Marychy, później białaczka Mariusza, a teraz Anna. :]

ocenił(a) serial na 7

Wolę oglądać użalającego się Pawła (z wymienionych powodów tylko wyjazd "Marychy" żenował), niż użalającego się Artura ;) Artura pobija tylko użalająca się nad sobą Majka. Oboje sami sobie zaszkodzili, a teraz chodzą i płaczą, i co najgorsze - szukają współczucia.

rEvolution7

glupoty gadacie:D najlepsza byla "reanimacja" tego doktorka. Normalnie smiech na sali. Robil to tak jakby Agnieszka Wlodarczyk zabronila tarmosic mu jej cyckow

ocenił(a) serial na 7
blablacz515

Bo masażu serca nie można chyba robić na zdrowych ludziach? To pewnie dlatego miał udawać, no ale ludzie, to w końcu serial w telewizji, powinni to jakoś inaczej pokazać a nie jak w teatrze...

ocenił(a) serial na 3
Naavy

Na profilu Atm na fejsie pojawił się filmik z kulisami tej całej akcji.
Aktorzy opowiadając o tym byli bardziej przejęci, niż ich postacie w trakcie trwania scen :D

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

Sorry że się powtarzam ale nie wiem co jeszcze napisać glupoty gadacie:D najlepsza byla "reanimacja" tego doktorka. Normalnie smiech na sali. Robil to tak jakby Agnieszka Wlodarczyk zabronila tarmosic mu jej cyckow

Zbuntowany_RBD

Ten film to jedna wielka glupota