No i chamy w końcu ją uśmiercili :/ (mam na mysli oczywiście Ilonę).
Jak tak mozna? Jak juz tak bardzo chcieli ją uśmiercić to mogliby chociaż nie uśmiercać jej tak szybko.
Juz za nią tęsknię :(
ja powiem to samo- wielka szkoda że Ilony już nie ma, dość dołująca była scena jej śmierci...I wiecie, tak jakoś mi pasuje ta piosenka- "Przez chwilę", jakoś tak mi sie kojarzy z Iloną i całą tą sytuacją:
Twoje ciało, myśli i słowa,
nawet Twoja ciężka choroba.
Ty pewnie jesteś gdzieś w niebie,
no, a ja nie istnieję bez Ciebie.
No powiedz, jak, jak dalej mam,
mam tak żyć, sam na sam?
a co do serialu- wiele osób go krytykuje a ja uważam że nie jest zły. Z reguły lubię oglądać ambitne filmy, nie oglądam też seriali (tzn. tylko zagraniczne typu Dr. House, Skazany na śmierć, Zagubieni- kiedyś) ale Pierwszą miłość zaczęłam oglądać od samego początku i po prostu ten serial mnie odstresowuje. Wiem że dużo w nim absurdów ale mnie sie tam podoba :D taki w sam raz na chwile odpoczynku ;)
Ja się cieszę,że ten wątek z Iloną się skończył,gdyż była to postać jak dla była mnie beznadziejna,mało przekonywująca ,po prostu nie lubię tej aktorki, jak dla mnie nie ma ona zbyt dużo talentu i gra sztucznie.W szoku jestem,że ma tulu fanów.zgroza............
ja tam fanką tej aktoreczki w żadnym stopniu nie jestem, aczkolwiek podobał mi sie wątek Ilony w tym serialu i uważam że jej postać wnosiła coś nowego, a teraz co, Pawełek znów będzie z Marysią ;p za jakiś czas oczywiście ;D