http://aleseriale.pl/title,Basniowy-slub-w-serialu-Pierwsza-Milosc,wid,110603,wi adomosc.html
no nie czego oni nie wymysla. mam nadzieje ze to jakis zart....im sie chyba na prawde koncza pomysly az sie boje pomyslec co jeszcze bedzie po wakacjach
Dlaczego? Fajnie ,że Artur i Berenika wezmą ślub. Ale mnie się wydaje ,że ten ślub nie będzie z miłości.... Czytałam kiedyś w gazeie ,że macocha Artura będzie się domagała majątku. I on może ożeni się z Bereniką tylko tak dla podpuchy bo może jego ojciec coś powie ,że dostanie majątek jak się ożeni...
Ps. Nie brak im na pewno pomysłów, bo pomysłów na ten serial jest wiele. Chcieli tylko żeby było ciekawiej. Tyle.
Artur ożeni się chyba z Bewreniką z miłości teraz to wiem na 99%. Bo w trakcie ślubu dowie się ,że jego Ojciec nie żyje i to będzie na dla niego szok!!!! Nie dosz ,że jego Ojciec umrze to jeszcze dowie się o tym w Dniu swojego ślubu, ten najpiękniejszy Dzień jego życia zniszczy mu ta o to wiadomość, współczuje mu, szczerze, to znaczy jego bohaterowi.