PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kompilacja głupoty

ocenił(a) serial na 1

Utworzyłem nowy temat, bo przeglądanie 600 odcinków serialu by zajęło trochę czasu. Dlatego też zadaję pytanie - jakie sceny (i z których mniej więcej odcinków) chcielibyście zobaczyć w kompilacji najzabawniejszych (niezamierzonych) momentów serialu?

ocenił(a) serial na 1
arekrem

Tą w której nasz Pawełek przywiązał Manuela do krzesła.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Może jakieś sceny walk (dłuższych)? No i przydałyby się numery odcinków, bo np. nie wiem, w którym odcinku Marysia zostaje potrącona, a to dla mnie bardzo ważne :)

ocenił(a) serial na 1
arekrem

Podbijam, bo się przyda wasza pomoc.

BTW - jak na razie zrobiłem czołówkę. Nic specjalnego.

użytkownik usunięty
arekrem

Scena kiedy Artur był z bliźniaczkami w kasynie, a Bartek dzwoniąc do niego nie powiedział mu tego wprost, robiąc niepotrzebne wstępy i tamten rozłączył się nie dowiadując się o tym ;)

użytkownik usunięty

Nie powiedział, że Edyta idzie do kasyna.

ocenił(a) serial na 10
arekrem

Ja chce jak 'Sonia' i Kinga sie bija, a potem jeszcze jak 'Sonia' tlucze glowa w drzwi! Jeszcze jak Monika skoczyla z dachu, cos moze ze Szwajewska... Jak Pawel siedzial pod gruzami... Cos fajnego z Manuelem... Jak Marysia byla, ehm... kobieta lekkich obyczajow ;D... Jak Andrzejek gral w 'Gre w ciemno'!
Niestety, numerow odcinkow nie kojarze...

ocenił(a) serial na 1
MarekNor

No i właśnie o takie pomysły mi chodziło :) Andrzejek w 'Grze w ciemno' przegenialny.

ocenił(a) serial na 10
arekrem

Sproboje go znalezc... Moze jeszcze kilka innych mi sie uda...

ocenił(a) serial na 3
arekrem

http://pl.youtube.com/watch?v=TNG2A_Ip3Bg&feature=related

Andrzej ze wsi nie znający zwierząt hodowlanych?

arekrem

scena z dzisiejszego odcinka jak Kinga chwycila dlugopis i zastanawiala sie chwile tak jakby chciala nim zabic Filipa

ocenił(a) serial na 1
agata_ef

Pod koniec ferii powinna być pierwsza część kompilacji. Czemu "pierwsza część?" bo w 10 minutach tego nie zmieszczę :P

ocenił(a) serial na 1
arekrem

Powiem tylko, że genialnie wyszła Majka wpadająca pod samochód xD

ocenił(a) serial na 10
arekrem

'Pod koniec ferii'... zalezy czyich ferii ;)

ocenił(a) serial na 10
MarekNor

Arekrem ty nagrywasz ten serial? Moglbys wgrac na youtube fragment z tymi wspomnieniami z lat 80?

ocenił(a) serial na 5
RozA_7

i koniecznie bójka Emasa i Artura w knajpie!!! :D:D

ocenił(a) serial na 1
T_a

Nie nagrywam, korzystam z programu "ipla"

ocenił(a) serial na 3
RozA_7

Chętnie obejrzę te wspomnienia z lat 80-ych.
Wie ktoś w którym odcinku to było?? Bo czuję, że nic mi tak nie poprawi humoru jak to;)

arekrem

wyczytalam ze w poniedzialkowym odcinku pawel pojdzie razem z ta ilona na most zeby wspolnie popelnic samobojstwo... mysle ze warto poczekac na ten odcinek :D byc moze bedzie zaslugiwal na umieszczenie w kompilacji ...

ocenił(a) serial na 5
agata_ef

Nie może tylko na pewno :D:D:D 3eba jeszcze w komplikacji umieścić opiekunkę Tomeczka, która dziurawiła prezerwatywy :D:D

użytkownik usunięty
arekrem

Scena z dzisiejszego odcinka (841) kiedy Paweł wbiega do mieszkania Ilony i próbuje ją ratować, no i ten krzyk na końcu ;) też się nadadzą do tej kompilacji.

arekrem

Odcinek 232: Pod koniec Paweł przychodzi do mieszkania Bartka i Artura, próbuje go uderzyć a Bartek się schyla, Paweł upada, podcina nogi Bartkowi on też upada, przychodzi Artur i próbuje zabrać Pawła, a dziewczyna Artura zostaje wciągnięta do nich ;D.

Hitek

Jak Teresa siedzi w więzieniu z tą babką, która waży drugie tyle co ona, a Teresa ją pobiła xddd

arekrem

Jak Paweł przyszedł odwiedzić Ilonę i ta babka się budzi i woła "Soli! Soli!" a ilona sypie na nią sól i gada coś w stylu "Masz sól, masz" :D :D

ocenił(a) serial na 1
arekrem

jak Ilona wywijała na kanapie z wódką w ręku i krzyk pawła na koniec :d. to ze wczorajszego odcinka.

arekrem

-odcinek pierwszy kiedy Marysia pierwszy raz widzi Pawła (żenada)
-albo ten durny sen Pawła przed ślubem
-kiedy Sonia(Kaja) dusi swojego męża
-aa i jeszcze pierwszy odcinek Majka w bardzo sztuczny sposób tam mówi 'tato,ale jesteś'
-pierwszy raz Pawła i Marysi.

ocenił(a) serial na 1
basia990

Jednak wycofuję się z pracy, ale jak ktoś chce, to mogę mu podesłać co mam.

ocenił(a) serial na 3
arekrem

Ja bym jeszcze dodała scene jak Paweł pije ze strażakiem - halucynacją.
Aczkolwiek już za późno ;)

arekrem

Ja chętnie obejrzę! :D

.

.

za długi.

ocenił(a) serial na 1
arekrem

ja chce :)poprosze :) kaksa20@wp.pl

za krotki, za krotki

kaksa

Ja z chęcią poproszę. Chciałabym to zobaczyć xD

li90@interia.pl

li90

-duchy
-teresa w ciąży:P
-"miłość" pawła i majki
-setki prób zgwałcenia marysi(zakończonych oczywiście niepowodzeniem)
-doświadczeni lekarze pomylili się, tylko super mądra marysia tego nie zrobiła:D
-układający całe życie klocki tomek, który nigdy nie powiedział ani jednego słowa
-cały ten serial

to jest najbardziej głupie...

ocenił(a) serial na 1
Phoebe123

Właśnie sobie przypomniałem, szykując paczkę z fragmentami które wyszperałem, że wszystkie się przypadkowo usunęły i dlatego porzuciłem prace nad kompilacją :/ Przepraszam bardzo :/