Mnie po kolei:
1. Kinga - niezbyt ładna, grubawa, źle obcięta, głupia (jak ktos taki może studiowac psychologię, postac skonstruowana chyba przez dziesięciolatka) w dodatku puszczalska i z dzieckiem, a wyrywa każdego faceta jaki jej się nawinie (po czym po dwóch odcinkach idzie z nim do łóżka), a oni jeszcze za nia biegają. Jej kolejne pomysły i problemy, jak "nowy, oryginalny wystrój" knajpy przyprawiają normalnie o mdłości. Z całym szacunkiem dla aktorki, bez urazy, sama sobie tej roli nie pisze, ale gra tez marniuchno.
2. Artur-emoelf (hahaha, nobel za autora tego określenia). Szpetny, seksistowski nierób, równie jurny jak Kinga, z czterema podbródkami pod chuderlawą facjatą w dodatku szowinista i alkoholik. Jak on zdradzac to dobrze, ale jak jego zdradzac to już fe. Dziecko se tam kajś na boku zrobił z jakąś blondi i jakoś nie przeszkadza to kolejnym pannom ochoczo wskakiwac mu do wyra. Aaaaa, niech go uśmiercą, bo jego postac nie jest nawet zabawna, a cały serial w sumie jest śmieszny.
3. Marysia - no bez komentarza, Matka Boska Krzyżanowska, nieskalana łamaczka serc męskich o tak pospolitej urodzie, że przy niej nawet Kinga cos w sobie ma. W dodatku wieczna ofiara okrutnego świata.
4. Bartuś - doktorek, którego problemy sercowe godne są umieszczenia w "Modzie na sukces". Hahaha, najpierw czterdziestopięcioletnia zona szefa, jakas panna,skrzywiona psychicznie (grana przez ładną Marietę Żukowską, jedna z nielicznych postaci kobiecych godnych uwagi w tym gniocie) która się zabiła przez jego obojętnośc, potem dziwka, policjantka ze wsi, pomylona sekciara no i oczywiście nie sposób zapomniec, że też kochał Marysię (jak każdy chyba bohater). Czekam z niecierpliwością, kim będzie kolejna miłośc Bartusia. Kogo obstawiacie? A może okaże się, że wszystkie jego niepowodzenia wynikają z faktu, że jest gejem i jego prawdziwa miłościa jest Patryk?
5. Emilka córka sołtysa, której początkowe ambicje dotyczyły głównie rychłego slubu z zakochanym (a jakże) w Marysi Andrzejkiem, którego to złowiła na dziecko, w dodatku urojone. Ale teraz nie, teraz przeszła metamorfozę, postawiła na wykształcenie, mieszka w niezłej chacie we Wrocławiu, rozwiodła się z mężem okrutnikiem (od czasu do czasu się z nim bzyknie, coby za nudno nie było) i łamie serca kolejnych przystojniaków, bo ona wszak poznała teraz swoją wartośc. Amatorka lodów bakaliowych i bazarkowych bluzeczek.
To moje typy:) Lubię Andrzejka, któren pochodzac ze wsi nie wie, czy rogi posiada świnia czy tez może krowa i sadze iż aktor grający tę rolę marnuje się i powinien zostac zatrudniony przez Saramonowicza do kolejnej seksistowskiej komedii, bo posiada spory talent. Szkoda, że ostatnio tak mało Andrzejka w serialu, nie ma po co oglądac:(
A kto Was najbardziej wkurza??
fakt, puszczalska jest niesamowicie (kingusia), dziewczyny nie bądźcie takie jak ona:), charakter też ma nie do zniesienia.
Jakie to musi być fajne uczucie związać się na stałe z taką kobietą. Idziesz z nią na spacer i po drodze mijasz kolesi, którzy ją bzykali. Super.
Artur-emoelf...nie umiem pisać ze śmiechu...
Kinga-nie nadaje się na zbuntowaną kobietę która ma chłopa co 5 minut nowego.
Marysia-Kurczę,faktycznie! Wszyscy kochali Marysię.Nudną świętą Marysię.
Generalnie te wszystkie odcinki robią się coraz to bardziej absurdalne.Ten kto pisze scenariusz z pewnością nie żyje na tym świecie albo chociaż nie zna słowa 'logika'.
Plus dla...
Wydaje mi się że Marek jest w miarę normalny.
Podaję w hierarchii najbardziej wkurrr... irytujących (naprawdę, ciężko przychodzi mi taka powściągliwość w słowach).
Mistrz, numer 1. --- Francowata, porypana, głupia, irytująca, rozpieszczona, pieprznięta, tępa jak kłoda... ILONA! Nie mogłem wytrzymać nerwowo, kiedy oglądałem odcinki z jej udziałem. Po krótkim czasie z całego serca kibicowałem, żeby ze sobą wreszcie skończyła.
2. --- Marysia. Już to zauważyliście: święta męczennica Pańska.
3. --- Emilka. Słów mi brak, słów brak.
4. --- Filip. Kłoda, koleś który nawet uśmiechu nie umie zagrać, bo krzywi przy tym ryja jak po nieudanej operacji plastycznej.
Z Ilonką miałam to samo. Ale to może dlatego, że ogólnie nie mogę patrzeć na Janochę.
Marysia/ Majka. Zawsze myśłałąm, że to dwa osobne imiona, a tu proszę jedno jest zdrobnieniem drugiego. No cóż człowiek uczy się przez całe życie. Albo też Marysia (Majka?) ma dwie różne osobowości. Nie mogę patrzeć na to jaka jest słodka. I jak popindala po mieszkaniu w kapcioszkach na obcasie.
Z Pawełkiem, którego nie cierpie chyba najbardziej z tego serialu stworzyli najsłodszą parę in da fakin juniwers. Jak na niego patrzę to wydaje mi się amebą. Zero męskości. Zero niczego.
Emilia? Wieś tańczy i śpiewa.
I denerwują mnie Ci nowi sąsiedzi Żukowskich.
Za to uważam, że Kinga wcale brzydka nie jest ;p
Artura też lubię, Patryka też.
E, no Artur to klasa. Ten serial jest jego. Możecie pisać choć-co, ale życzę mu kariery w czymś o poziom wyższym. Patryk też niczego sobie. Lubię też Asłana (jak się to pisze, damn shit?!); no śmieszny gość, ale jest inny niż ta banda idiotów.
Co do pary Paweł - Marysia to ujęłaś to pierwszorzędnie! Nic dodać, nic ująć; utrafiłaś w sedno, strzeliłąś w dziesiątkę, znalazłaś złoty środek; podpisuję się oburącz i obunóż. Ja z bratem kminiłem, że może z tą Marysią to jest jak z transformacją na linii Gustaw-Konrad z "Dziadów". Marysia już tak schizowała, że się przeistoczyła w bardziej zaawansowany byt cierpiętniczy. Wcześniej za siebie, później za milion złamanych serc... No, cholera, nie wiem!
1. Ilona - ludu, najgorsza postać, jaka w tym serialu się pojawiła. Nudna, za wszelką cenę chcąca zwrócić na siebie uwagę, irytująca, głupkowata i wszystko co najgorsze. Bardzo dobrze, że jej wątek tak szybko się zakończył. No i jeszcze dodać do tego tragiczną grę Janochy...
2. Kinga - ostatnimi czasy widać ją tylko w barze w tej samej sukience i fryzurze; widać że scenarzyści jak na razie nie mają na nią pomysłu. CHociaż nie, dzisiaj wielki powrót Kini na pierwszy plan za sprawą Filipa, któemu zapewne za trzy odcinki wskoczy do łóżka, zapominając o tym, że zdradził ją z Edytą - żal.pl
3. Artur - idiota, hazardzista, nudziarz. Niedługo poprosi w kawiarence ojca o milion, a ten po chwili wahania da je mu na tacy. Do tego to uważanie się za amanta - litości. No i jeszcze te gustowne stroje i fryzury. Poza tym strasznie mi przypomina wielkiego nietoperza oO (ale to już bardziej Płoszajski :D) Chociaż w sumie, to nie chciałąbym, żeby Artur umarł ^^
4. Asłan - co to w ogóle ma być? Totalna porażka z nim! Jakiś pseudo - Arab, nie wiadomo skąd się wziął w Polsce i po co, po chwili zakochuje się w Majce i ją oskarża o to, że wróciła do męża. Dla mnie jak najszybciej powinno się go usunąć z tego serialu :P
No, a jeżeli chodzi o tych, których lubię, to na pierwszym miejscu będzie to na pewno Patryk, za swobodę i luz. Potem Bartek, bo mimo że jest taki cichy i niepozorny, to podobają mi się jego cięte uwagi, szczególnie kierowane w stronę Artura. No i jeszcze fajny jest ten koleżka, co zarywa do Oli (ten od karmnika:D ), taka sympatyczna postać :D Swoją drogą to pewnie Ola z nim będzie, po tym jak się przejedzie na Adamie (bo prawdopodobnie tak się stanie :))
"dzisiaj wielki powrót Kini na pierwszy plan za sprawą Filipa, któemu zapewne za trzy odcinki wskoczy do łóżka, zapominając o tym, że zdradził ją z Edytą - żal.pl"
Nic dodać, nic ująć, zapowiedź następnych odcinków...
Kto mnie drażni? Przede wszystkim cierpiąca Majeczka, która powinna urodzić się ze skrzydłami zamiast rąk. Artur jest bardzo naturalny i bardzo fajny jako postać z filmu, ale kogoś takiego znać na codzień... niemożliwe. Postać przerysowana. Teresa, której raz po raz coś odbija. Teraz myślę, że być może czeka nas jeszcze romans z samotnym sąsiadem.Kinga była i jest szalona, a co do jej image to wygląda coraz to gorzej. A Paweł? Jak on może wytrzymać z tym świetym ideałem, który ma przy sobie?
1. Marysia - gwałcona sto razy, naiwna gówniara ze wsi, która cały czas rozstaje się z Pawłem, ciągle do niego wracając zadziwiającym cudem.
2. Paweł - debil i tyle. W co drugim odcinku ma odsłoniętą klatę( cholera wie po co ), gada z duchami, pije i ciągle mu się coś przytrafia. Jest żałosny.
3. Artur - ma jedną nerkę, a w niejednym odcinku nawalił się do nieprzytomności. Głupi hazardzista, do tego ciągle zadłużony.
4. Kinga - psycholog, który wrzeszczy na wszystkich w zasięgu pola widzenia, kiedy się zezłości. Zmarłemu facetowi obiecała, że nigdy go nie zapomni. I co? Puszcza się z każdym menelem, jakiego pozna.
5. Tomasz - Trzyletni niemowa.
6. Teresa - trzykrotnie zdradzała swoego męża i zaszła w ciążę, jak znam życie to nie z nim. Mimo zdrad i nieporozumień zachowują się jak normalne małżeństwo. Nie dziwne?
7. Patryk - żul bez wykształcenia, który został nauczycielem.
8. Bartek - Teresa, Tatiana, Monika, Marta, Marysia, Justyna... Kto będzie kolejny?
9. Mariusz - Dopiero co miał ze 15 lat. Już miał maturę. Zaraz pewnie pójdzie na studia.
Dziewięciu idiotów. Kto będzie dziesiąty?...
Kurcze... no, ale nie gadajcie, że Asłan jest zły. Pamiętacie jego tekst po kłótni z Majrysią? :-D "U naś w iślam... to worek na łeb, kobietę na koń i do haremu!" (czy coś takiego). No, nie posądzajcie mnie o szowinizm, ale to był ŚWIETNY tekst w stosunku do świętej Majrysi. Czekam na odcinek aż tę szurniętą blondziarę zamkną w lochu, przypalą żelazem, podpalą włosy, na koniec zetną i beatyfikują po latach.
No, co do Ilony i Filipa to się z Toba zgodzę. Kurde, jak mozna wprowadzic postac uzależniona od żyletek? Która całe swoje istnienie czekała aby skoczyc z pięciometrowego mostu? Tylko nie uwzględniłam ich z racji tego, że nie graja juz istotnych postaci, z pozostałych to wymieniłabym jeszcze Stefani Gamzurównę(o luduuu, ale chociaz zabawna była) i Zosię, tą której emoelf zrobił dzieciaka. Ta dla odmiany w wieku 21 lat miała obsesję na punkcie macierzyństwa jakiej doznała na widok lekko uposledzonego Tomka-niemowy.
Ów martwy narzeczony Kingi, któremu to wiernośc przysięgała też mnie wkurzał, ale przy Filipie to bajka. I Ci wszyscy Bosmani, Piłkarze, Medycy i cholera wie jeszcze kto. Skąd oni takie porypane ksywki biorą?
Uwaga uwaga! Następna miłościa niedorozwiniętego doktorka Bartusia nie będzie, wbrew mym oczekiwaniom Patryk, lecz niejaka Anna grana przez Agnieszkę Włodarczyk (skąd oni biorą tych aktorów? wydawałoby się, że żaden szanujacy się artysta w takim gniocie nie wystapi)
A Marysia martwi się, bo w sprawie studiów, uwaga cytuję "Paweł buja w obłokach". I nie umie znaleźc świadectwa maturalnego. Pewnie w ogóle matury nie zdawał, tylko jakim cudem pajac zaliczył juz kilka nienajgorszych profesji i mieszka w chacie jakiej niepowstydziłby się niejeden poczatkujacy biznesmen? Kurde, ta postac tez mnie zaczyna doprowadzac do szału.
Chłopie... z tym serialem jest tak, że trzeba praktykować buddyzm zen, żeby nerwowo się przy nim nie rozstroić.
To jest tak jak z debilną "BrzydUlą". Ten serial pokazuje cały chłam i kicz mass media made in Poland. W tym serialu wszyscy są tak zajebiści, prawie tak fajni jak przebogate życie Karolaka w "39 i pół", a i nawet Brzydula jest brzydka na swój ładny, wycacykowany sposób. Powiem wam... Oni są tacy suuuuperrrr... A my nie ]:->
Baba jestem:)
Ale tu masz rację. I w żadnym, ale to w zadnym serialu, jak bohaterowie spią, bądź leżą w łóżkach nie sa całkiem przykryci kołdrą, zauważyliscie? Zawsze mają łapy na kołdrze, niezależnie od pory roku, temperatury czy reżysera:)
Akurat TVN się specjalizuje w pokazywaniu "amerykańskich" Polaków. Niby przeciętny mieszkaniec Warszawki, a budzi się w ogromnym łóżku, sam, w atłasowej pościeli, zjeżdża windą z 40tego piętra, jogging, basen, prysznic, i w drogim garniturze śmiga kabrioletem do pracy, która musi być koniecznie w agencji reklamy, gdzie o 13:00 jada się LANCZ. BOŻE, kto tak żyje???
Najbardziej to mnie wkurza Marysia - nie lubie jej , głupio gra , tak bardzo sztucznie i w ogóle , Heh Andrzejek może i gra dobrze w tej roli (albo grał) ale bez przesady stwierdzenie że marnuje się...
A Bartek fajnie gra , niewiem o co Ci w nim chodzi , bez sensu opisujesz kogoś z wyglądu a nie patrzysz na ich prace..Kinga - grubawa , źle obcięta - jak bezsensownie piszesz w ogóle , takie są stworzone role i aktor albo się w nich sprawdza albo nie .. ahh zresztą co będe więcej pisać ..
Postacie, czyli bohaterowie serialu, a nie akrorzy. Sama Ziemkiewiczówna może byc ładna, sympatyczna i milusia, ale nie zmienia to faktu, że gra marnie w dodatku franocwatą puszczalskę i każą jej się ubierac w ciązowe ciuchy, chociaż urodziła 4 lata temu,a uczesanie też pozostawia wiele do życzenia. Postac Bartka skonstruowana niesamowicie płytku, a jego perypetie miłosne zywcem wzięte z połączenia Mody na sukces i BH90210, w dodatku jest lekarzem, więc jego bohater powinienmiec nieco więcej rozumu.
Andrzejek ma wykształcenie teatralne, więc moja uwaga iż marnuje się jest jak najbardziej słuszna, to jeden z dwóch, może trzech dobrych aktorów w serialu. Występ u Ibisza wymiata, większośc osób komentujących to na youtube jest przekonana,że to prawdziwy program i trafiło na debila:)
Hmm, czekam tylko, aż się pojawi Mroczek, bo ma się pojawic, żekomo w miejsce Artura (jupi!) i sądzę, patrząc na jego nieskażoną głębszą myślą fizjonomię iz awansuje on momentalnie na drugie miejsce mojej listy, czyli także zajmie miejsce Artura. Bo Kini raczej nie przebije:)
Hurra, hurra, uśmiercą emoelfa, to juz pewne:) Matko, jaka jestem płytka, fascynuję się serialem, którego serdecznie nie znoszę. Paradoks? Może turpizm, hehe. Ale Mroczka jak nie było, tak nie ma. No to proszę państwa, kto jeszcze jest do d... Teresa, która woli do szkoły rodzenia z sąsiadem niz z męzem i 3 romanse chyba już zaliczyła?(córcia widac werwę po mamie odziedziczyła). Swoją drogą, te nowe dzieciaki, niejaki Błażej i Ola..Albo Marcin i Ola chyba, też mi działają już na nerwy;)
1. Marysia- albo inaczej Świeta Marysia z Wrocławia- obraz nędzy i rozpaczy
2. Kinga- ilu ona miala partnerow?? bo ja sie doliczyłam chyba 6...
3. Błażej- jaki on jest glupi,nie moge na niego patrzec!!! ble ble ble
4. Ojciec Blażeja- nie wiem jak mu jest na imie ale to jego wojskowe wychowywanie ""odmaszeruj"" fuj
lubialam Sonie mimo iz byla falszywa ale przynajmniej odcinki byly wtedy ciekawe i smieszne
Hellyspring-a co ty tak wszystkich tych nie lubisz?Akurat wybrałeś tych najlepszych.
A więc tak:najgorszymi postaciami byli/są Stefani, Sonia(matko dobrze że jej już nie ma, bo myślałam że ja zwariuje jak oglądałam jej tą morde na ekranie), Andrzej, Ilona(matko, ona sama nie wiedziała co chce) no i tam pewnie ktoś jeszcze, ale nie pamiętam.
Hellyspring- tu masz akurat rację z tą Teresą.Ona głupia chce iść do tej szkoły z sąsiadem, ciekawe po co mu tam iść.To już lepiej żeby sama szła.
Hehe,ten cały serial mnie wkurza,ale oglądam,bo wątki są wściekle absurdalne:) Andrzejek jako postac był przynajmniej autentyczny, nie to co pożal się Boże Artur albo Bartek. Aż dziwne, że nie było jeszcze żadnego geja, wszak w każdym polskim serialu gej byc musi i basta, w ramach poprawności politycznej i tolerancji. Dla przykładu: w Klanie były szef puszczalskiej Agnieszki, w M jak Mdłości były mąż puszczalskiej Małgosi,a tu jeszcze nikt. Kogo obstawiacie??:D a tak w ogóle większośc panienek serialowych zmienia partnerów na okrągło, jedna Marcysia jest wierna temu co wianek z nim straciła, bo nawet Grażynka coś tam z tym kuzynem kręciła. A Rysio ze świetliczanką, hahaha:D
hehe zarombisty temat :D, ogólnie tak mi sie spodobały te wszystkie dywagacje na temat pierwszej miłości że aż musiałem sie zarejestrować na filmweb :) :)
A więc które postacie najbardziej mnie wkurzają ]:->
1.Absolutny numer jeden to Emilka - wstrętna, spasiona wieśniara z świńskim ryjem która cały czas wydziera morde !!! Nawet jak stara sie być subtelna to tak skrzeczy że aż musze telewizor ściszać...normalnie stworzona do dojenia krów i orania pola
2.Tereska - jedyna taka postać w serialu że jak tylko sie pojawia na ekranie to musze przełączać na inny kanał bo nie wytrzymuje...najbardziej bezbarwna postać, każdy wątek z nią związany to jeden wielki bełt, nudna aż do bólu ...40 paro letnia kobieta w ciąży a zachowuje sie tak jakby miała z 10 lat...
3.Mariusz - szpetny skurczybyk która wyrwał najlepszą dupeczke w szkole...ładnie ktoś o nim napisał "bukszpan' idealnie pasuje do tego włochatego, wybledzonego, wychudzonego złamasa
4.No i oczywiście musze dodać Marysie bo jakże inaczej - Matka Teresa z kalkuty, męczennica pańska która swoim życiem odpłaca Bogu za grzechy całej rasy ludzkiej...rozmemłana, bezbarwna i tak jak Terenia nudna do bólu...Wieczna studentka która mieszka w chacie za przynjamniej pół miliona !!!
5.Ilona i Sonia - modliłem sie żeby jak najszybciej skończyły sie wątki z obiema sukami...Ilone sam zepchnął bym z mostu gdybym miał okazje za jej głupote i nastawienie do życia a w Soni wkurzał mnie ten cały absurd wokół jej wątku: wtacza sie obca laska ludziom na chate i mówi że jest ich córką ??!!!
Z tych postaci które lubie/toleruje...postacie które nadają temu badziewiu jakiś koloryt i sprawiają że gdy jestem w domu o 18:00 odpalam polsat i rozsiadam sie przed tv:
-Artur- hazardzista, pijak, erotoman, śmieszne wątki z nim związane itp. ogólnie wesoły człek :D, jego ziomki Bartek i Patryk też w miare spoko
-Oleńka, Błażej i ojciec wojak, gdyby ta rodzina nie pojawiła sie w serialu to prawdopodobnie już bym tego nie oglądał...coś tam ze sobą wniosła...Mariusz w 3 miesiące zrobił liceum i poszedł na studia to ktoś musiał wnieść jakiś młodzieżowy błysk do filmu
-Marek Żukowski - śmieszne docinki, pełen dystans do całego gówna które go otacza, sarkazm
Pozdrawiam :)
Acha, no to już zaliczyliśmy geja, ze trzy samobójstwa, jakiś siedem gwałtów, prostytutkę, amnezję,dom dziecka,3 porwania, nastolatkę w ciąży, parę szantaży, poronienie, a wkrótce drugie morderstwo. Coś pominęłam?? Acha, gigantyczny spadek, kilku alkoholików, nieślubną pseudocórkę i narkotyki.
Do drażniących postaci dodałabym jeszcze Antka,lekarza, z czasów romansu z pseudocórką kumpla, który nie znając kompletnie baby chciał jej kupic chałupę.
Brakuje chyba tylko Rysia z Klanu, bo i Mroczek ma się ponoc pojawic:)
Przewalone,ponoc Artur przeżyje. Ten serial jest jeszcze głupszy niż na początku o ile to mozliwe:/ Andrzejka dalej brak, Emilka skrzeczy, Teresa wariuje a Pawełek popiernicza w liberii. Takie rzeczy tylko w PM.
jak ja nienawidzę tej głupiej Majki...... manipulative bitch!!! nie wiem jak ten Paweł z nią wytrzymuje... :
w ktorym odcinku majka uderza monike wagner piescia bo nigdzie nie moge tego znalesc .. a bardzo mi zalezy
Eeeee,ja?? Zazdrosna o co?? Absolutnie nie mieszam z błotem aktorów, ale ich postacie, które są tak kretyńsko skonstruowane, że az wierzyc się nie chce, że ktos cos takiego mógł wymyślic:) Dziewczyna grająca Kingę osobiście mi się nie podoba, ale mogłaby byc całkiem atrakcyjna, tylko czemu każą jej nosic ciązowe ciuchy? A image Artura w serialu też woła o pomstę do nieba. Moim rzecz jasna skromnym zdaniem, do którego prawo gwarantuje mi konstytucja RP.
mnie wkurwia ta pieprznieta wariatka Stefani. dziewczyna jest juz do konca popierdolona, ze kiedy ja pokazuja mam ochote wywalic telewizor przez okno. ona nie wnosi do serialu humoru tylko zenade! lubie Bartka, Artura i Patryka.
Popieram Cie w każdym słowie ;].
Co do tematu. Ludzie, nie macie co robić? tylko mieszać z bagnem aktorów?!! Żal mi Was!! Chcecie sobie podwyższyć ego, czy co? Żałośni jesteście! a może to re głupiutkie nastolatki? ba, jestem przekonana, że tak!
"5. Tomasz - Trzyletni niemowa" - do cholery!! Czego Ty chcesz od 3 letniego dziecka?!!!!!!!! Czy w Twoim małym mózgu nie mieści się, że dla takiego małego dziecka to wielki stres????!!!!!!!!!!!!!!!. Rusz troszke głową zanim coś napiszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo teraz mnie już wkurzyłeś!!!!!!!!!!
Podobno osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości.
ja nie trawie cukierkowej marysi i cukierkowego pawla, razem z ich nieskonczona kasa z niewiadomo skad.
kinga jest masakryczna ale i tak ja wole od cukierkowej marysi.
a co do postaci ktore lubie to patryk i bartek, bo sa wyluzowani:)
marek w sumie tez ok,
Podobno... ;]. Jak ktoś mnie wyprowadza z równowagi to i wykrzykników daje więcej. Nie mówie, że zawsze. Pierwszy raz tak mi się napisało.
Innych postaci się czepiajcie, wyzywajcie na nich, podnoście swoje ego, ale od takich małych dzieci wara!!
Spokojnie, małego aktora nikt się nie czepia. Chodzi o to, że serialowy Tomek wcale nie rośnie. Pamiętajmy, że został spłodzony właściwie prawie na początku serialu, a od tego czasu tyle się wydarzyło, że spokojnie mogli go już zastąpić nowym aktorem. A zamiast tego Kinga miała już z 5 facetów, a jej syn nadal bawi się klockami i dopiero uczy się wymawiać sylaby. W tym czasie Mariusz zdążył skończyć gimnazjum, liceum i pójść na studia.