Pytanie do wszystkich - jak myślicie, czy lepszą parę Paweł stanowił z Marysią czy może lepiej pasuje do Ilony ?
Ja osobiście uważam, że Ilona jest o wiele ciekawszą i fajniejszą postacią niż głupiutka Marysia (jak ja nie trawie tej aktorki...), bardziej pasuje do Pawła ;) pzdr
PS: tylko prosze, nie wyjeżdżajcie z tekstami że serial głupi itp itd bo ja akurat uważam, że ten serial jest najlepszą obyczajówką w polskiej TV.
He he, spoko, też lubię ten serial. Można się przy nim odstresować. :) Szczerze? Marysia. Może chwilowo będzie z tą Iloną, ale to nie mógłby być trwały związek. Ona i tak znajdzie sobie powód, żeby się zabić (np Paweł rozleje herbatę na jej spodnie;D). Może Ilona i jest ciekawą osobowością, ale strasznie wkurza mnie jej słaby charakter i jej dobijający pogląd na świat. Paweł sam popełni samobójstwo jak spędzi z nią jeszcze trochę czasu. :D Rozwalił mnie dzisiaj jej tekst - "Pomożesz mi się zabić?". A ten idiota się zgodził!.. W sumie to już mam powoli dosyć wątku Pawła i Marysi wraz z ich przygodnymi miłostkami.. Teraz bardziej mnie kręci wątek Kingi i Artura i nowych bohaterów, jak np ta rodzina, co przeprowadziła się z Gdyni. :)
Mysle że bedzie tak, że Ilona odnajdzie w sobie cheć życia dzieki Pawłowi a Kinga bedzie z Arturem:)
Nie wiem jak bedzie dalej, ale mam wrazenie, ze Ilona zmieni sie ze wzgledu na Pawla. Bo niby po co tez mieliby wstawiac jej postac?! Zeby pograla przez pare odcinkow a potem sie zabila? No nie wierze! A poza tym jesli chodzi o temat to zdecydowanie wole Ilone! I powiem jeszcze ze od kiedy Pawel i Marysia nie sa juz razem zaczynam ich lubic! :) Skonczylo sie wreszcie to zalosne "Pawelku jak strasznie Cie kocham!" "Ale ja Ciebie bardziej Marysiu!" Bleeeeeeee! :(
Wedlug mnie Ilona z Pawlem staniwilaby o wile ciekawszy zwiazek. Bardzo im kibicuje! No i dopinguje tez Aslanowi i Marysi przy okazji. No i jestem tez pewna, ze Kinga bedzie z Arturem. A propos. Fajna byla dzis scena, kiedu i Artut i Kinga wyjawiali prawde swiom niewiernym! Szczegolnie Artur! :)
Chyba Pawel nie bedzie na dlugo z Ilona, bo przeciez ten serial jest glownie o tym, ze Marysia i Pawel sa razem... chyba...
na pewno nie beda dlugo z Ilona..a szkoda o niebo lepsza od Marysi ta ostatnio jest robiona na taka glupiutka przeslodzana egoistyczna... jednym slowem podupadla
z Iloną, o dziwo, bo w koncu Marsyia-Buła to jego lasencja w prawdziwym zyciu. Ale muszą być fajną parą...
No niestety popełni... A jestem zawiedziona, bo bardzo ją polubiłam :( I teraz będzie mi jej brakować ...
scenarzystom gratuluję głupoty.
jak możnabyło zrobić śmierć Ilony? przeciez to była super postać !
no i ta żenada "nie moge zapomniec o Pawle/Marysi" ehhh ;/
ja jeszcze obejrze odcinki z nastepnego tygodnia bo bedzie tam pośrednio o Ilonie ale później juz kończe z tym bo aż żal, ciekawe postacie odchodza a nudne typu Emilka sa cały czas.
ta;/
jak dla mnie ilona pasowala do pawla ladnie razem wygladali i sie rozumieli nie lubie tej marysi;/przeslodzona idiotka zreszta wkurza mnei juz para pawel-marysia stali sie juz nudni...
i co do ilony to chyba tez przestane ogladac ten serial;/wkurzylo mnei to ze ja usmiercilibyla ciekawa i fajna postacia az mi sie ten serial starsznie spodobal a tera...co to ma niby byc