PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Pytanie do wszystkich - jak myślicie, czy lepszą parę Paweł stanowił z Marysią czy może lepiej pasuje do Ilony ?
Ja osobiście uważam, że Ilona jest o wiele ciekawszą i fajniejszą postacią niż głupiutka Marysia (jak ja nie trawie tej aktorki...), bardziej pasuje do Pawła ;) pzdr

PS: tylko prosze, nie wyjeżdżajcie z tekstami że serial głupi itp itd bo ja akurat uważam, że ten serial jest najlepszą obyczajówką w polskiej TV.

ziomalekk1985

He he, spoko, też lubię ten serial. Można się przy nim odstresować. :) Szczerze? Marysia. Może chwilowo będzie z tą Iloną, ale to nie mógłby być trwały związek. Ona i tak znajdzie sobie powód, żeby się zabić (np Paweł rozleje herbatę na jej spodnie;D). Może Ilona i jest ciekawą osobowością, ale strasznie wkurza mnie jej słaby charakter i jej dobijający pogląd na świat. Paweł sam popełni samobójstwo jak spędzi z nią jeszcze trochę czasu. :D Rozwalił mnie dzisiaj jej tekst - "Pomożesz mi się zabić?". A ten idiota się zgodził!.. W sumie to już mam powoli dosyć wątku Pawła i Marysi wraz z ich przygodnymi miłostkami.. Teraz bardziej mnie kręci wątek Kingi i Artura i nowych bohaterów, jak np ta rodzina, co przeprowadziła się z Gdyni. :)

Lootka

kto wie, moze Ilona się zmieni? może znajomość z Pawłem ją 'uzdrowi' ? :D

ocenił(a) serial na 8
ziomalekk1985

Ja bym wstawiał na ilonę bo nawet pasują do siebie

ocenił(a) serial na 5
ziomalekk1985

Zdecydowanie Ilona, Marysia jest przesłodzona i sztuczna

ziomalekk1985

Sądzę, że z Iloną jest dużo ciekawiej... :)))

ocenił(a) serial na 10
ziomalekk1985

Mysle że bedzie tak, że Ilona odnajdzie w sobie cheć życia dzieki Pawłowi a Kinga bedzie z Arturem:)

ocenił(a) serial na 7
ziomalekk1985

Nie wiem jak bedzie dalej, ale mam wrazenie, ze Ilona zmieni sie ze wzgledu na Pawla. Bo niby po co tez mieliby wstawiac jej postac?! Zeby pograla przez pare odcinkow a potem sie zabila? No nie wierze! A poza tym jesli chodzi o temat to zdecydowanie wole Ilone! I powiem jeszcze ze od kiedy Pawel i Marysia nie sa juz razem zaczynam ich lubic! :) Skonczylo sie wreszcie to zalosne "Pawelku jak strasznie Cie kocham!" "Ale ja Ciebie bardziej Marysiu!" Bleeeeeeee! :(
Wedlug mnie Ilona z Pawlem staniwilaby o wile ciekawszy zwiazek. Bardzo im kibicuje! No i dopinguje tez Aslanowi i Marysi przy okazji. No i jestem tez pewna, ze Kinga bedzie z Arturem. A propos. Fajna byla dzis scena, kiedu i Artut i Kinga wyjawiali prawde swiom niewiernym! Szczegolnie Artur! :)

ocenił(a) serial na 10
ziomalekk1985

Chyba Pawel nie bedzie na dlugo z Ilona, bo przeciez ten serial jest glownie o tym, ze Marysia i Pawel sa razem... chyba...

MarekNor

na pewno nie beda dlugo z Ilona..a szkoda o niebo lepsza od Marysi ta ostatnio jest robiona na taka glupiutka przeslodzana egoistyczna... jednym slowem podupadla

kitka89koteczek

z Iloną, o dziwo, bo w koncu Marsyia-Buła to jego lasencja w prawdziwym zyciu. Ale muszą być fajną parą...

Binula

i wszystko jasne - początkiem lutego Ilona popełni samobójstwo...
chyba przestanę to oglądać.

ziomalekk1985

fajnie spojlerujesz, lol.

ziomalekk1985

No niestety popełni... A jestem zawiedziona, bo bardzo ją polubiłam :( I teraz będzie mi jej brakować ...

Camilla3

jak nazywa się aktorka grająca ilone

użytkownik usunięty
Phoebe96

Nie łaska spojrzeć do obsady?
...Anna Janocha

scenarzystom gratuluję głupoty.
jak możnabyło zrobić śmierć Ilony? przeciez to była super postać !
no i ta żenada "nie moge zapomniec o Pawle/Marysi" ehhh ;/

ziomalekk1985

Przegieli ja już tego nie oglądam! Teraz mnie to zainteresowało i mam już dość tego serial

tomekples

ja jeszcze obejrze odcinki z nastepnego tygodnia bo bedzie tam pośrednio o Ilonie ale później juz kończe z tym bo aż żal, ciekawe postacie odchodza a nudne typu Emilka sa cały czas.

ocenił(a) serial na 10
ziomalekk1985

ta;/
jak dla mnie ilona pasowala do pawla ladnie razem wygladali i sie rozumieli nie lubie tej marysi;/przeslodzona idiotka zreszta wkurza mnei juz para pawel-marysia stali sie juz nudni...
i co do ilony to chyba tez przestane ogladac ten serial;/wkurzylo mnei to ze ja usmiercilibyla ciekawa i fajna postacia az mi sie ten serial starsznie spodobal a tera...co to ma niby byc

użytkownik usunięty
ziomalekk1985

marusia i ilona..obydwie siebie warte...Maryska-cnotka nie wydymka
Ilonka-debil z deprecha...czuby