PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie znam tego serialu za dokladnie ale jak zobaczylem ta nadeta panienke,ktora caly czas wybrzydza to odechcialo mi sie ogladac nie wiem co jej stalo pociag ja przejechal czy jak ???????

max1916_2

Marysia ma fajne bluzeczki z gołymi plecami ukazujące wałeczki
i ten jej chód w klapeczkach i "piękne" usteczka
lekka nadwaga i z tym kucykiem wygląda jak taranaga
Paweł jest ciotą i posraną wielką głupotą
Wykładowca Emilki bez komentarza jego głupota mnie po prostu przeraża
Prawie wszyscy w tym filmie są do dupy a scenariusz nie za bardzo trzyma się kupy

Ale mi się zrymło :P

ocenił(a) serial na 1
femles_CS

na poczatku film był nawet fajny a teraz nie da sie na niego patrzec po prostu kompletne dno

anuleczka1234

Dawna Marysia była zbyt przesłodzona. Tylko chodziła jak jakiś smętny duch i albo sie uśmiechała albo płakała. Na dodatek nieważne było, czy ktoś ją zdradził, czy przespał sie z jej narzeczonym czy zabił jej dziecko to i tak wybaczała każdemu wszystko. Teraz jest beznadziejna jędzą, której nic nigdy nie pasuje. Wystarczy byle głupota a od razu sie wydziera. Na dodatek zaczęła się przystawiać do Artura i myśli, że on sie w niej zakocha- lol! Paweł cały dzień siedzi przed komputerem i śledzi Majkę. Swoja drogą niewiem jak on zarabia na życie, skoro tylko ja podgląda. Zrobił sie z niego nerwowy, jąkający sie psychopata na dodatek sztywny jakby kij połknął. Teresa ledwo wyszła za Marka już się zakochała w Mikołaju, a Marek jak ta ciota nie wie o co chodzi. Bartek znalazł nową miłość. Tym razem w oko wpadła mu...prostytutka Tatiana! Artur niby był taki załamany po stracie tego bachora a już sie przystawia do Majki. Emilka chodzi z taka miną jakby sie miała rozpłakać i używa takiego słownictwa i nieskładnych wypowiedzi, że ja sama niewiem czemu i z jakiej beczki ona studiuje polonistykę. A jej wykładowca urwał sie z choinki- na wykładach jest wrednym małpiszonem, który sie ze wszystkich nabija a w domu udaje hindusa i sie rozbiera przed obcymi. I na dodatek pisze jakieś grafomańskie teksty wzorując sie na Emilce. Lol! A Kinga wynajęła nową opiekunkę- nie dość że jest psychiczna to sprowadza jakichś podejrzanych ludzi do mieszkania. Macie rację- serial jest do dupy a scenarzysta to pacan!

ocenił(a) serial na 10
max1916_2

Też za nią nie przepadam :/ Jak dla mnie jest zbyt asertywna ;p